Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 24 Februari 2009

TERKINI !!!! PILIHANRAYA KECIL DI SERAWAK – COMING SOON !


Dublin Unting Ingkot 53 tahun wakil rakyat Batang Ai Serawak baru sahaja meninggal dunia pagi tadi.

Beliau di serang oleh sakit jantung semenjak bulan May yang lalu.

Naib Presiden Parti Rakyat Serawak ini menjawat Timbalan Menteri Sukan dan Pertanian Serawak.

Pilihanraya kecil akan di adakan tidak lama lagi.

NOTA : Sila perhatikan apakah SPR akan menetapkan 7 April juga untuk PRK ?.




10 ulasan:

syauqi_x berkata...

2 bukit (possibly 3) dan 1 batang...

lepas ni mungkin telok, kuala (KT lepas dah), punya turn pulak, haha..

ataupun batang2 yang lain nak tumpang sekaki, sangatlah dialu2kan...

meriah sungguh malaysia tahun ini!

Tanpa Nama berkata...

Musim pilihanraya kecil kembali ke Sarawak kali ini, setidak-tidaknya 'perangsang ekonomi' akan disalurkan kepada sebahagian penduduk di sana.
Lain tiada asyik cerita politik di Perak, Kedah, Sarawak dan Selangor. Ibrahim katak puru liat nak mati dan liat nak berundur jika tidak ada lagi pilihan raya kecil di Kelante.

IkanAjiAji berkata...

Kelante?

Belasah jer laa...

Danielle_Corleone berkata...

ya! lawan lagi!

Imam Bonjol berkata...

Mandi Tolak Bala.....BN!!!!!

master berkata...

BAHAGIAN PILIHAN RAYA NAMA CALON PARTI BILANGAN UNDI STATUS
P.203-LUBOK ANTU N.29 - BATANG AIR DUBLIN UNTING ANAK INGKOT BN 3,295 MNG
NICHOLAS BAWIN ANAK ANGGAT SNAP 2,489

JUMLAH PEMILIH : 7,997
KERTAS UNDI DITOLAK : 70
KERTAS UNDI DIKELUARKAN : 5,864
KERTAS UNDI TIDAK DIKEMBALIKAN : 10
PERATUSAN PENGUNDIAN : 73.32%
MAJORITI : 806


Ada chance nak menang ni.

kasutlama berkata...

BAHAGIAN PILIHAN RAYA NAMA CALON PARTI BILANGAN UNDI STATUS
P.203-LUBOK ANTU N.29 - BATANG AIR DUBLIN UNTING ANAK INGKOT BN 3,295 MNG
NICHOLAS BAWIN ANAK ANGGAT SNAP 2,489

JUMLAH PEMILIH : 7,997
KERTAS UNDI DITOLAK : 70
KERTAS UNDI DIKELUARKAN : 5,864
KERTAS UNDI TIDAK DIKEMBALIKAN : 10
PERATUSAN PENGUNDIAN : 73.32%
MAJORITI : 806


ADA CAN KALAH NAK KALAH NIH..

Pyanhabib berkata...

rujuk syauqi x,
-dua bukit (possibly 3)
satu batang...
-batang-batang yang lain dialu-alukan tumpang sekaki...
(sepatutnya dua kaki!
-meriah sungguh malaysia tahun ini!
(kah kah kah! kah kah kah!
pinjam ketawa tt)

Baginda Reformasi berkata...

2 bukit confirm (possibly 3)
1 batang suda
cangkat jering bile?
jelapang bile?
behrang bile... hahaha?
n klu boleh bg le BOTA sekali... kasi sapu...
buat sekali jimat....

thaliana_damia berkata...

aku ske pegi pilihan raya sebab tiap kali pilihanraya keje aku kena pegi jumpa spr cancelkan nama arwah atuk aku ...ada patut dah lama arwah atuk aku meninggal, tiap kali pilihan raya je nama dia ada ...dah berpuluh kali komplen pun ada je lagi nama dia ...