Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 6 Mac 2009

BERITA PANAS !! SETIAUSAHA POLITIK KENA NGAP – malaysianinsider.




Seorang SU Politik kepada seorang menteri telah di ngap oleh SPRM.

Telah di temui 50,000 ringgot dalam keretanya.

Ini berlaku Rabu dalu.




jeng jeng jeng…. SIAPA SU POLITIK INI ?.... kah kah kah…

jeng jeng jeng….. SIAPA MENTERI INI?..... kah kah kah…

woit.... JANGAN BIKIN SASPEN.... kah kah kah

kah kah kah…… 50,000 RIBU RINGGIT NI MESTI NAK BELI LEMBU KORBAN …..kah kah kah…




14 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

memang tukar tiub dasat la kalah TV1,2 dan 3 information mmg cepat.

tak sabar nak tunggu berita yang menyusul terhanggat....RM50,000 and orang UMNO yang terencat akal

Tanpa Nama berkata...

just in case u hv any that u may want to add in or to share with ur readers.

Below offer a list of goods and the respective designated company name.

http://www.boycottisraeligoods.org/modules11748.php

MARI BERSATU berkata...

kenapa tak sebut nama, menteri nama apa? Cuba kalau Setiausaha politik Nik Aziz yang kena...dah berjela maklumat yang di hebahkan

dunia, dunia...lebih baik meniaga unta dari politik

Tanpa Nama berkata...

Ingat dulu ada sorang tu dulu su politik mat C-4 tapi sekarang jadi menteri ntah haji ke atau ugama tak tahu tapi masa setpol dulu banyak wat duit! Ada tak kurang 10 biji merc, big bikes...sekarang kuat meroyan, katanya ada harapan jadi tpm! Wow! bekas setpol ada banyak merc, rumah juta juta di country heights, wow! bagus jadi politikus geng cilaka! SPRM tak nak siasat bekas setpol itu?

Tanpa Nama berkata...

siapa? siapa? dedahlah cepat siapa mangkuk tu? mangkuk ayan ke mangkuk ayun ? hancur gerombolan!!!

operaofthephantom

Sivakumar berkata...

50,000 sahaja?

Kenapa Mohammad Mohammad Taib tak kena 'ngap' dengan Badan Pencegah Rasuah?

Dia ada pegang "wan million dolahs"!

Tanpa Nama berkata...

Menteri pepempuan yang pandai KARATE tu ker...

Che berkata...

advance gila.. raya puasa pun lambat lg dah nak pikir cari lembu utk raya haji.. mmg otak gerombolan..

Tanpa Nama berkata...

tu duit nak ternak lintah tu ...

pak hassan berkata...

takde kambin itam ke dlm kes ni?heheh

Tanpa Nama berkata...

Brader menteri perempuan yang pandai bersilat korea dan jepun brader.
Mari lah kita melawat Batang Ai destinasi minggu kempen dan hulur hulur dari UMNO.
Woi....bila nak kahwin tak kan bujang selama lama nya,

momotarosan berkata...

sape..sapeee.sapeeeeeee????
panassss niii ....giler ar ..ngalahkan al jazeera.. tolooong la dedahh... plzzzz.. sape ni.. ke amik kat blog lainn...

awan berkata...

SP Azlina Othman ke?

http://msomelayu.blogspot.com/2009/03/berita-lewat.html

fikiranlicin berkata...

lol...aku la yg kene tangkap tu... tp itu bukan duit aku...duit abdul wahub... hahhaa