Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 24 September 2009

BERITA MENAKUTKAN




MEKANISMA SARING PHD WAJAR DIPERLUAS KE IPTS
-melayau

Beberapa tokoh akademik mahu mekanisme saringan bagi mendapatkan ijazah doktor falsafah (PhD) diperluaskan kepada institusi pengajian tinggi swasta (IPTS).

Sambil melahirkan kebimbangan mengenai ketiadaan saringan seperti yang dilaksanakan di institusi pengajian tinggi awam (IPTA), mereka berpendapat, langkah itu perlu bagi mengelak pemilikan PhD ekspres berlaku secara berleluasa di negara ini.


KAH KAH KAH.. KAH KAH KAH… KAH KAH KAH

woit…. INI BERITA CUKUP MANAKUTKAN…. kah kah kah…

kah kah kah... BERITA INI MENGERUNKAN... kah kah kah..

woit…. HASSAN ALI DAH AMBIL UBAT SESAK NAFAS…. kah kah kah…

woit…. ALIAS OMAR PUN DAH MULA NAK BOOKING TUKANG URUT…kah kah kah..

kah kah kah... BELAJAR TAK NAK... NAK TUNJUK PANDAI.... TERPAKSA BELI...kah kah kah

woit... JANGAN LAH TIPU MELAYU... kah kah kah..

woit... JANGAN LAH BODOHKAN MELAYU... kah kah kah..

woit... HENTIKAN LAH PROJEK MEMBODOHKAN MELAYU... kah kah kah



7 ulasan:

lizay_73 berkata...

SATU MALAYSIA SAPU MALAYSIA he.he.eh.eh

Keliwontron berkata...

Aittt Hassan Ali pun Dr Express jugak ka ..dia buat Phd pasal apa nie aku pun nak tau ...Phd Rais Yatim semua org dah tau .... dia nak bunuh Encik ISA bin Madey

Tanpa Nama berkata...

Sultan Pahang Sultan Ahmad Shah mahu rakyat negeri itu terus menyokong kerajaan BN agar lebih banyak pembangunan sosial, ekonomi dan pendidikan dapat dilaksanakan untuk faedah mereka. - MKini

Hai la...nape la raja sorg ni x sedar2 lagi yg kerjaan memerintah negeri skang ni dah buat rakyat die berhutang...raja nak bayar ke seme hutang si denan buat tu???denan mmg x akan bayar punya...Bini Najib lagi la x nak bayar...

Tanpa Nama berkata...

Sultan Pahang tu asalkan dia dapat duit pergi berjudi kat London dia ok la;
Kapal terbang turun naik bolih pakai TUDM punya apa susuah dalam tentera semua jeneral kaki bodek'
Mengikut maklumat Panglima Angkatan Tentera telah meluluskan penggunaan minyak pesawat helikopter sultan Pahang dari simpanan kat pangkalan TUDM. semua free ba....
Senang lah cakap semua dapat free tetapi rakyat menderita....

Tanpa Nama berkata...

DR Hassan Ali ni, tajuk tesisnya apeye? Buat kat universiti mane? DR Zahid Hamidi pulak kat mane? UPM ke? Tajuk tesis ape? Kalau tesis legit, check kat universiti tersebut, PERPUN, atau lain-lain sumber macam antarabangsa macam Proquest Dissertations and Theses...

Tanpa Nama berkata...

x lama lagi masuk mazuin laa tu....

Tanpa Nama berkata...

ooo hasan ali beli phd rupanya..dato' dr hassan ali..wah wah wah nak nama best jee..alpakar almotivasi..weiiiiiii,,kau betulkan diri kau tu dulu sblm nak ajar aku la..