Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 11 September 2009

PENGGAMBARAN CEREKARAMA



BERITA BERGAMBAR






CARI KEPALA BANA APA? KONTOL SIAPA TERSEPIT?



INI CEREKARAMA DRAMA SWASTA - MENCARI VIRUS H1N1




HARI KE EMPAT : SKMM SIASAT LAGI MALAYSIAKINI - malaysiakini

Kementerian Penerangan, Komunikasi dan Kebudayaan mempertahankan tindakan Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) menyiasat Malaysiakini berhubung dua videonya mengenai demonstrasi mengarakkan kepala lembu hujung bulan lalu.








23 ulasan:

Johan berkata...

kahkahkahkah ni rancangan CSI Malaysia ke?..dorang ni pegi lah ajar Mat Taib psl internet,kecian dia nak bukak artikel kat Malaysia Today pon tak reti kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

load semua video dlm youtube.. biar semua kepala bana ni pergi ke US utk siasat dan arahkan youtube buang semua video kepala butuh lembu ni....

nampak bangang sangat tindakan hahahaha

Tanpa Nama berkata...

Kepala hotak betoi larr...

depa ni nak dakwa orang yg usung dan pijak kepala lembu ATAU nak siasat dan dakwa pihak yg siarkan dan dedahkan demo 'berdarah' pijak kepala lembu. Betol3 nak buat cerekarama.. LEMBU betoi puak2 nie !

umngok - parti pijak kepala LEMBU

Sukj berkata...

AWAS VIRUS BARU....B1N1...PENYAKIT TAKUT BINI...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

MULA MENULAR DI PUTRA JAYA...kah kah kah kah..kah kah kah

TADARUS 1 TAHUN PUN BELUM BOLEH MENGUBATI PENYAKIT INI...kah kah kah kah..kah kah

VIRUS B1N1 INI...HANYA BOLEH DIUBATI DALAM PRU-13...kah kah kah kah..kah kah kah..kah

Tanpa Nama berkata...

Pencuri Dari Kota Baghdad

Sebenarnya, budak2 SKMM tu nak tunjuk yang bayaran insentif khas sempena raya sebanyak rm500 2 X bayar tu kepada kakitangan sokongan kerajaan amat berpatutan, DAN AKAN JADI ALASAN UNTUK TAK BAYAR BONUS KEPADA SEMUA KAKITANGAN KERAJAAN ... KAH ... KAH ... KAH ..

Tanpa Nama berkata...

bro syam.. mana puisi tuk petang ini. nak kasi yg power punyer. mendayu - dayu pun takper cam semalam. janji perihal kehidupan. chaiyoooooook

Tanpa Nama berkata...

muat ker 3 eko lembu nie nak naik kapal terbang untuk buat rombongan ke server youtube pulak.
tapi takper .. mesti ada munkee mana mana yang akan kena pau flight ticket... ketua polis negeri pun pau flight ticket inikan pulak lembu dari MCMC... ka ka ka.. benci betul aku tengok gomen yang beerat sebelah dan menindas orang.

zeqzeq berkata...

Malaysia Boleh

Teringat orang kampung yang kerja menoreh getah.dolu2.


Busuk getah keping dijemur,tetapi mereka tetap kerja.

kerana SAH itu rezeki mereka.
HALAL dan berkat. Walaupun orang lain tengok berlendir..musyuk..

Keliwontron berkata...

Biasalah kawan2 dah kerja gomen mcm tu la ..tak ikut miss sorru la raya nanti ...silap2 balik raya naik kereta sorong ..
Depa nie ikut saja ..Yang Menurut Perintah @ Pak Turut ....
sebab tu aku berenti kerja gomen dulu rasa bodoh ikut bos2 kaki ampun kerajaan memanjang ...
tapi yg amik gambar tu mmg betul2 unik dan bersejarah , keluar air mata aku terharu benar kah kah kah

begudol berkata...

kontol lebu ada kat situ tak

fredo berkata...

khkahahkahkhkakah...kesiannnn....

Haji Kepala Lembu berkata...

pi la siasat ke mana perginya lembu tanpa kepala di seksyen 23..kalau dapat kita buat coto makasar indon..

pemandu teksi berkata...

SPRM siasat...Teo Beng Hock mati.! SKMM siasat..saper pulak yg nak mati weii?

abunawaz berkata...

dulu blog ini letak berapa ramai
visitor mengapa sekarang dibuang
dah tak popular ke...kesian...ish..
ish...ish...boleh balik ke JELEBU
tanam jagung...ish...ish...ish...amm

wak berkata...

Isham-tak perlu siarkan.
MCMC adalah serpihan dan saudara TM.80% orang TM adalah penyokong PR.sampai bila pun cari punca tak akan jumpa.

Saiful berkata...

yg dok jadi spy tu mmg byk mkn lembu..mmg lembu..cam na..la ..boleh dok buat kerja.
tak dak otak ka..org suruh buat..org suruh buat..

mmg cam lembu..
boleh ka tidoq mlm bila pikir2 apa yg dibuat tu betui ka dak..cari makan beb

Tanpa Nama berkata...

Wah... CSI.

Kalau inkues yg siasat kematian Teoh mcm ni kan bagus.

me berkata...

Tak la.. apa masalahnya...nak siarkan benda tu.. dah benda yang terjadi pun 'open'.. sesapa pun boleh rakam.. video ? Download kat youtube pun ada apa... kata bodo kang marah plak...

Haji Kepala Lembu berkata...

oiiii...mangkuk..hayun..bangap..siasatlah yg usung kepala lembu tu..dah jelas orgnya sapa. tak perlu panggil foresik, FBI, CID, CDI..kerja dah mudah tu..kerja yg senang tak mau buat..kerja susah juga dipilih..bodohhhh

zeqzeq berkata...

..Oo jika rakyat biasa report web blog terbuka, lucah blgo ajaran sesat dan gay lambat respon???

patutlaa nak Q ,,tah laa..tak tau sampai bila...

ainon mohd berkata...

Semakin naik jumlah pembaca Malaysiakini.

Tanpa Nama berkata...

manusia cilaka! Bawak masuk kasut sekali dalam bilik server! OI! Tahu tak berapa ribu dan betapa sensitifnye benda tu??? Kata keje dgn mcmc, tapi peralatan sendiri pun tak tahu nak jaga.

ceh. nasib baik tak posa

Tanpa Nama berkata...

Sampai ke DATACENTER mereka siasat laman web Malaysiakini? Bangang ke apa?