Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 September 2009

SAMY VELLU TIBAI ISTERI ROSMAH




SAMY VELLU BIDAS PERDANA MENTERI
– harakah daily

Selepas menyatakan orang-orang India meluat dengan Barisan Nasional (BN), semalam Samy Vellu membidas Perdana Menteri pula.

"Perdana Menteri cakap, bila popular di dalam parti sahaja tak mencukupi. Perlu popular di kalangan rakyat juga.

"Biar saya cakap ini. Kalau popular di dalam parti baru anda bercakap di luar, dengan rakyat. Kalau tak, mereka akan tanya, siapa kamu?" kata beliau yang dilihat menjawab balik apa yang dinyatakan oleh Najib Razak.


KAH KAH KAH…


woit… BERANI MUNKEE SAMY NI CAKAP …. kah kah kah…

kah kah kah… HEBAT…INILAH CONTOH PEMIMPIN YANG WAJIB JADI TAULADAN…. kah kah kah…

kah kah kah... DUDUK ATAS KUASA SAMPAI REPUT... kah kah kah...

kah kah kah….SEPATUTNYA LEBIH RAMAI PEMIMPIN INDIA YANG BERJIWA SAMY…. kah kah kah…

kah kah kah… SAMY...AWAS SAMY !....NANTI KENA SERKAP HANTU KOPEK…. kah kah kah…



15 ulasan:

C++ berkata...

hahaha....

kopek masam...at

keraspedal berkata...

1malaysia pun ciplak bro...

http://en.wikipedia.org/wiki/One_Israel

Ayoyosamy berkata...

Aku masih syok tentang joke samy kena sepak oleh mamak firaun ..... syok betoi joke ni yg semi berbulu siarkan tu .... kah kah kah kah kah .....

Untuk dikongsikan bersama .... sama2 kita pakat gelak hingga terbahak bahak ....

Semi Berbulu berkata...
mahathir dok geram (bermaksud fedup bukan syok sampai naik berahi)lama dah ..... mahathir memang geram kat pariah semi bulu ni dah lama dah pun ......

cuba hayati tengok joke ni:

Sammy Vellu and his old boss, Mahathir

General Musharaf, Samy Vellu, Mahathir and Gloria Arroyo are sitting in a train. The train suddenly goes thru a tunnel and it gets completely dark. Suddenly there is a kissing sound and then a slap! The train comes out of the tunnel. Arroyo and Musharraf are sitting there looking perplexed. Samy Vellu is bent over holding his face, which is red from an apparent slap. All of them remain diplomatic and nobody says anything.

Musharraf is thinking: "These Malaysians are all crazy after Arroyo. Samy must have tried to kiss her in the tunnel. Very proper that she slapped him."

Arroyo is thinking: "Samy must have moved to kiss me, and kissed Musharraf instead and got slapped."

Samy is thinking: "Damn it, Musharaf must have tried to kiss Arroyo, she thought it was me and slapped me."

Mahathir is simply thinking: "If this train goes through another tunnel, I could make another kissing sound and slap Samy again."

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH (tumpang pinjam bro Isham punya audio sound punya gelak ketawa yg baguih punya berdekah dekah kah kah kah kah kah kah kah kah)

Khun Pana aka johanssm berkata...

hmmm
Mungkin , possible dan maybe dewa Sami ini ada tahu alkisah Mat Mongolia dengan Amina Abdulah
Kita patut sokong sami ni balun Mat Mongol..kasi mongol pecah rahsia.

Dan TT.....hahaha, siapa pemenang hadiah hisap kopek Da Bik Mama dalam peraduan teka hari undi di bangang pinang..hahaha

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

KINI 1 MALAYSIA TERNANTI-NANTI...

BILAKAH TARIKH PENTING AKAN DIUMUMKAN...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

IAITU TARIKH BILAKAH UPACARA KALONGAN SLIPAR PADA TENGKOK SETAN...kah kah kah kah...kah kah kah kah..kah

RAZALI IBRAHIM TOLONG JGN MASUK CAMPUR...kah kah kah kah kah..kah kah kah..kah

KERANA INI URUSAN KALONGAN SLIPAR OLEH CUCU SETAN KE ATAS TENGKOK SETAN NO.1 MALAYSIA

kah kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah..kah

MEMANG PERBUATAN INI TERSANGAT BIADAP...

SEBAB KEDUA-DUA MEREKA BUKANLAH MANUSIA...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

TETAPI MEREKA ADALAH CUCU CICIT SETAN PALA BANANG...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah kah..kah kah

SEORANG TUKANG SUAP...SEORANG LAGII TUKANG TELAN DAN MENGKEDARAH...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

SETAN KENYANG...MELAYU NGANGA...kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

APSAI TANG BENG HOCK KES RM2,400 KENA SOAL SIASAT LEWAT MALAM/AWAL PAGI,

MAT DISNEY KHIR TOYO SONGLAP 24 JUTA SOAL SIASAT AWAL PAGI/TENGAHARI...

YG NIE PON PILIH BULU KAN...

KALAU MACAM NIE SONGLAP LEBIH, DAPAT LAYANAN LAGI BAGUS LA KAN..

MUAHAHHAHAHAHHA

Tanpa Nama berkata...

nama saja Sami (macam kiyai lah tu), perangai macam Sam seng.

sri hartamas

Basuh Baju berkata...

Camni je la..bagi cdgn kat MIC srh jadikan Samy sbg musyidul Am MIC..amacam? haha

Tanpa Nama berkata...

Ayoyo Samy, hebat tapi hebat pada saat nak reputpun tak syoklah. Samy ni ada karektor boleh gila sana sini, merapu sana sini, cakap cerdik sekali sekala sana sini dan boleh bodek kembali sana sini, sama dengan stail pengucapannya dalam bahasa Melayu yang haru-biru itu, yang kadang-kadang meluat didengar dan kadang-kadang lucu pula apabila ada orang yang bolek memimiknya. Samy boleh jadi low class dan high class bila-bila masa; apa-apapun dia unik kerana banyak kali tampak bodoh, bangang, bahalol tapi dia sudah merasa kuasa dan menyulitkan siapa saja yang dia geram.

Haji Kepala Lembu berkata...

tibar jangan tak tibai..bantai..bantai..ganyang.....ganyang..

Johan berkata...

wow,berani betul mamat ni! kahkahkah..

tunggu lah kejap lagi musti tiba2 je berita psl Maika kluar tuk tutup mulut Samy ni..kahkahkah

AMNOBODO berkata...

ello...dey..thambi...ini sami bellu ..lebih lama jadi presiden mic..kalau nak dibandingkan dengan najib rajak yang baru setahun lebih jadik presiden UMNO....kalau tak sebab perdana montori malaysia mesti orang melayu...sami belu dah lama jadi perdana montori tau pasai dier lebih kanan jadi menteri kabinet dibandingkan najib...najib jadik pm sebab dier melayu jer ..hahaha..lagi mau belagak

Tanpa Nama berkata...

i think i'm beginning to like this samy feller!


jazzman

s a l l e h P J berkata...

Berani pulak anak hindu ni - Ni sah lepas bermimpi jumpa Siva. Tq

Salah Taip berkata...

Samy Vellu dah sampai tahap delusional. Lama sangat di atas. Kadang-kadang dia tak faham pun apa dia cakap. By the way, nice joke Ayoyosamy. Hahaha.