Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 September 2009

WASPADA !!!! TAKTIK DAN STRATERJI KUASA TENTERA AMERIKA




THUNFDERBIRDS BERAKSI DI MALAYSIA 3 OKTOBER
– berita hairan

Skuadron demonstrasi pertunjukan udara Angkatan Tentera Amerika (USAF), Thunderbirds, akan mempertontonkan persembahan formasi aerobatik dan penerbangan solo mereka yang menarik dalam lawatan mereka ke sini pada 3 Oktober ini.

Pertunjukan udara yang menampilkan pesawat Thunderbirds F-16 dan C-17 itu akan berlangsung di pangkalan udara Tentera Udara Diraja Malaysia (TUDM) Subang.

"Kedutaan Amerika dengan bangga ingin mengumumkan tentang lawatan USAF Thunderbirds ke Kuala Lumpur dengan kerjasama TUDM," menurut kedutaan Amerika di sini hari ini.

nota:
inilah cara masuknya tentera amerika. awalnya membuat
pertunjukan. ini untuk melalaikan warga satu malaysia.
anak adan ibu suka berhibur kah kah kah

cara kuasa imperial masuk ke negara negara dunia ketika amat senang:
mula mula main bola lepas itu sewa padang kemudian beli
banguanan kemudian beli padang kemudian tempatkan pemain bola
di bangunan kemudian bawa pak gard jaga padang bola dan bagunanan
kemudian latih tim bola tempatan untuk jaga padanng dan bangunan


SILA GANTIKAN : tim bola dengan tentera
SILA GANTIKAN: padang bola dengan pengelakan tentera
SILA GANTIKAN : pak gard sebagai tentera
SILA GANTIKAN TIM BOLA TEMPATAN : pemimpin yang menjadi barua amerika.

p/s: kerana pertunjukkan ini bukan konsert rock maka pemuda pas tidak bersuara atau berdemo.
konsert lebih senang difahami tetapi bila strateji imperialis agak terbelit kepala
untuk memikirkan kah kah kah




15 ulasan:

Haji Kepala Lembu berkata...

tak terjangkau oleh akal ku

Johan berkata...

yg malas membaca dan brfikir mgkin ramai yg hanya akan ketawa dan brkata "lu isap ape td? lu tgh stoned ke?"..

tp cuba baca sejarah,mcm mana Pulau Pinang diambil oleh Francis Light..mcm mana Portugis menipu Melaka pd mula2..etc..semuanya ketika mula2 dtg memberi gambaran baik..

p.s kalau Thunderbirds yg ini,confirm pemuda Pas melompat2 membantah kahkahkah: http://questing.wordpress.com/category/the-thunderbirds/

Tanpa Nama berkata...

Itu dinamakan dah sampai tahap GABAN hu hu

akhi wa ummi berkata...

Nasarudin Tantawi ingat konsert ni macam tarian gelek. Appaaraa....

Hasbullah Pit berkata...

Kalau kita buat pesta lepaskan burung, mahu terhempas F16 tu

Tanpa Nama berkata...

Bro , lagi selamat bila di lindungi oleh Uncle Sam, klau kalah PRU13 masih boleh berkuasa dengan jaminnan Uncle Sam, bapak dari segala penyamun!

Danielle_Corleone berkata...

F-16 ini digunakan tentera Amerika Jahanam dalam operasi tentera di IRAQ,AFGHANISTAN dan Israel Jahanam menggunakan pesawat ini untuk membedil GAZA yang menyebabkan nyawa ribuan orang maut! sedarlah semua! apa ini!

**Pemuda Pas, Jet ini lebih bahaya dari konsert**

Obefiend Weiland berkata...

meh

you are just being overtly paranoid man. teh Tbirds are the most famous aerobatic team in the world. better than the black knights or the blue thunder

kalau macam ni pun nak jadikan isu memang lemah la bro

weak!

Tanpa Nama berkata...

Asyik kena bodoh sahaja. Asyik asyik Thunderbirds, memekak kat atas Malaysia. Apa benda kerja bodoh, apa faedah nya, ketuanan Melayu dapat terbang sama ke....poraaah la... Panglima TUDM (PTU)tu pun penakut terbang. Gua tak bohomg lu brader tanya orang dalam TUDM. Mamat yang jadi Panglima Angkatan Tentera(PAT) tu pun KPI masa jadi PTU pun gagal tapi mat Monggol letak jadi PAT sebab ada agenda dan Mat monggol kena ugut.
Brader ari ini Malaysia kena attack kita semua mampus sebab ramai jeneral ngook.....jadi tengok je la Thunderbirds buat bising mencemarkan ruang angkasa Malaysia. Hancussss brader... gi jumpa zahida rafiq lagi best kalau nak marah pun mat monggol tapi bik mama mesti happy dan nak projek jumpa juara pecut negara Mumtazi singh hahahahahah gerenti dapat projek juta juta.
Cakap sama menteri jangan jadi bodoh biarkan Thunderbirds memekak buat bising sebab tak de benefit untuk rakyat 1Malaysia.

Tanpa Nama berkata...

Obe,

Seksualitas Thunderbirds memang tidak dinafikan. Cuma mahu tanya apakah TUDM dighairahkan lagi "kehebatan" teknologi Made-in-USA sehingga naik nafsu mahu belinya perlengkapan hebat-hebat itu.

Adakah Perang Vietnam dimenangi dengan kedua-dua belah pakai F16? Kenapakah asymmetric warfare macam taboo buat segelintir ahli pakar perang?

Johan berkata...

obefiend weiland,

it's better to be paranoid than be caught off-guard..

akarstaksuci berkata...

tak mungkin dia nk cuba memerintah salah sebuah negara "commonwealth" nih Bro.. kalo kata media membasuh otak tuh adalah sampai laa nih .. kesedaran kita yg penting.. layan boleh takda masalah .. nih semua duit jaa nih... and silap hari bulan angkat dua tiga biji pulak ... hmm .. saya nih dah dekat setahun lebih tak bayaq cukai.. keja "secara sah nya lah konon " kat malaysia pon baru dekat 2 thn.. kalo nak amik pon saya amik suis yg pilot dok petik sebelum kapal terbang berjalan jaa kot .. to much to ask ?? .. heck.. asas hidup yang rakyat mintak pon tak dapat sampai laa nih .. boleh buat, bkan tak boleh buat , selagi tak sedar para pemerintah.. brapa banyak lagi duit yang depa nak ? .. (saya akan daftar pada PRU akan dtg nanti ) .. wat masa laa nih .. sorry .. i tak layan .. selagi pemikiran tak ubah .. selagi budaya buruk tak di buang .. selagi tak ada progress ke arah kebaikan rakyat .. jgn harap ,nk "ngorat aku" .. che.. ayat stereotype awek "malay" .. nk "ngorat" pon wat dengan cara yang betui no - sama untuk pihak perempuan kalo nk ngorat lelaki.. JUJUR dan AMANAH ..

Tanpa Nama berkata...

ko nak ngutuk UMNO aku sokong.. tp ko jangan lah kait Pemuda Pas.. Tu maknanya ko nak kena maki.. Pukimak punya Hishamudin Rais... Ko ni memang keluar dari pantat babi la aku ingat .. ha ha ha ko dengan madey tu sama jer.. sama2 sialll

Tanpa Nama berkata...

ko, madey, kj 2x5= haramjadah pukimak emak ko kempam.. sial punya hishamudin rais.. anak sundal la ko nih

Tanpa Nama berkata...

orang pas...ni ha aku org melayu yang sokong dap nak mintak ketua kau bukak mata sikit!!