Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 September 2009

SELAMAT HARI RAYA DARI TIM TUKAR TIUB




SELAMAT BERHARI RAYA


Seluruh tim Tukar Tiub – pengarang, penyusun huruf, juru gambar, pemikir, penulis komidi dan pengiklan mengucapkan selamat hari raya.

Kepada semua pembaca tukar tiub yang akan pulang ke kampong sila jaga diri. Kalau memandu berjaga. Kalau memboceng bersedia.

Kepada semua yang selalu memberi komen teruskan lagi.
Kepada yang suka mengutuk TT cuba lagi.

Kepada awek cun yang belum ada balak sila jaga diri – ramai balak di kampong akan cuba beraksi.

Kepada balak solo yang terus gagal lagi – sila ketuk kepala lutut tiga kali dan minum air perigi.

Tukar Tiub akan relax makan rendang dan tapai dari petang hingga pagi tak henti henti.

Sesiapa tak minum air tapai raya tak menjadi.

p/s:

siapa yang tak puasa tahun ini
tahun depan boleh cuba lagi
jangan risau kukuh kan diri




20 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

oh ada team rupanya...aku ingat si isahm sorang je handle blog ni.

wokay selamat hari raya semua!!

makanlah rendang sampai gedebab!!

Johan berkata...

kahkahkah,woit Tanpa Nama 19:10,memang Isham sorg jela yg handle..dia kan NGI..dia yg buat semua tugas2 yg dia sebut tu..lu pegi hantuk kepala kat dinding sekarang!kahkahkah

yg tak puasa jgn sibuk2 buat sesak stesen bas,lebuhraya,lapangan terbang,ruang udara ye!kahkahkah..


selamat hari raya semua!

azhar berkata...

Selamat Hari Raya bro isham..

Keylee Daud berkata...

selamat m\inum tuak haha

kpasu guy berkata...

Salam Bro Isham,

Saya adalah pembaca setia TT tapi tidak pernah komen. Selamat Hari Raya

Palaniappan berkata...

Jangan buat komedi bang Hisham.

Tukar Tuib adalah NGI.

SELAMAT HARI RAYA.

Tanpa Nama berkata...

isham gile kah kah kah . . . kah kah kah . . . lu dah lahirkan 1000 isham kat malaysia nih, anak muda sapot lu kah kah kah . . . yang penting tibai gerombolan saampai terberak kah kah kah . . .

Nizam berkata...

Saya pembaca wajib TT tak pernah miss. Nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat saudara Hisham dan team di TT.

Semoga TT lebih ummpphh lepas ni dan menyumbang kepada Malaysia yang lebih aman, makmur dan sejahtera.

Nizam
www.bigfishteam.wordpress.com

Tanpa Nama berkata...

Kepada semua team TT; kumpulan peminat/pengguna/pelayar TT dan kaum muslimin dan muslimat seluruh Malaysia diucapkan "Selamat Meraikan Hari Yang Mulia Ini.. Hari Raya Aidil Fitri". Moga moga selamat dalam perjalanan kemana sahaja..Jaga diri sendiri dan juga orang lain. Selamat berjumpa lagi.

Abdul.Fatah.Firdaus berkata...

salam eidul fitri. ;)

Tanpa Nama berkata...

Selamat Hari Raya Aidilfitri buat TT dan pembaca semua. Kepada yg dapat berkumpul bersama keluarga selamat bergembira,yg jauh di peratauan, bersabarlah..insyaallah tahun depan giliran kita pulak.
Salam Dari Rantau,
Putri
Riyadh.

Haji Kepala Lembu berkata...

pi negeri bawah bayu kalau mau minum tapai sampai maboks..ada ketua grombolan sana kuat minum..

Sukj berkata...

PADA PAK LONG TT DAN SEMUA TIM PAK LONG, SAYA UCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN

TAHUN INI KASUT RAYA AMBO...'SLIPPER' JER...kah kah kah kah kah..kah kah kah..kah kah

Tanpa Nama berkata...

http://www.youtube.com/watch?v=zNrMY9vsiCc

Hope you can watch for your wider knowledge

Guat Hoon berkata...

Selamat Hari Raya TT

Tanpa Nama berkata...

Selamat berhari Raya, Maaf Zahir Batin

Keliwontron berkata...

Kepada ahli gerombolan :

Beta ucapkan Selamat Hari Deepavali , Gong Xi Fa Chai dan Hari Gawai !!

Kepada semua penyokong PKR :

Hamba ucapkan Minnal Aidil Wal Faizin ....sila enjoy tahun nie puas2 mungkin tahun depan tak de lagi

Tahun ini balik naik Evo TUrbo
Jangan sampai terbabas ke kubor!

najib berkata...

walaupun jarang2 komen kat Tukar Tiub tapi perkara pertama dan web/blog yang pertama dibuka adalah Tukar Tiub..Tukar Tiub mendahului segala-galanya bila online..

Tukar Tiub :
- blog yang paling cool
- blog yang membuka minda
- blog yang gila2
- blog yang sexy..hahahaha

Salam Aidilfitri Untuk Brader Isham..

p/s : BBC bila nak buka..ke dah buka saya yang tak tahu..

Hidup Tukar Tiub..

BrightEyes berkata...

Yo, slamat Hari Raya.

Bukan slamat hantu raya.

Minggu akhir ni, gi KL.

Jalan masuk KL... semua clear.
Jalan keluar KL... sesak semua.

Tanpa Nama berkata...

hehe. terima kasih tukartiub. selamat hari raya juga. I love you!