Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 18 September 2009

MANA LEBIH BAHAYA PENYANYI KONSERT ATAU KAPAL TERBANG PENGEBOM




UNITED STATES AIR FORCE SEDANG BUAT KERJA JAHAT




KOMEN


Mana lebih bahaya jet pengebom atau konset.

Thunderbirds dari United States Force akan membuat pertunjukan ? Pertunjukan apa?

Pertujukan terbang terbangan untuk menghibur anak anak dan kakak kakak.

Awas! Waspada ! Thunderbirds ini adalah tim hubungan awam tentera udara Amerika.

Tentera Udara Amerika - United States Air Force telah mengembom – Libya, Iraq, Bosnia, Gerana, Panama, Afghanistan, Pakistan.

Ingat cara Jepun masuk dahulu – mula mula buka kedai pingan mangkok dan kedai gambar tapi Thunderbirds ini lebih licik – sambil terbang sambil mengambil gambar sambil menghibur.

Soalan – Kenapa parti/kumpulan kumpulan yang selalu heboh menentang konsert tidak menentang Thunderbirds?

Soalan – Mana lebih bahaya kapal terbang pengebom atau konsert Inul?

Soalan - Siapa yang membenarkan tentera udara luar ini masuk




17 ulasan:

Danielle_Corleone berkata...

Ya! Mana dia Persatuan-Persatuan yang menganjurkan kempen boikot Israel dan USA semasa Gaza dibedil?

Ke mana mereka semua pergi sekarang?

Sekarang Pesawat yang digunakan untuk meragut ribuan nyawa tak berdosa di Gaza bersedia untuk dipertontonkan kepada kita dalam bentuk dan agenda berhibur?

Apa ini?

Kita berhibur dengan pesawat yang menghancurkan nyawa dan jiwa-jiwa kanak-kanak di Gaza?

Hiburan apa ini?

**Pemuda Pas, pertunjukkan ini membahayakan nyawa kita, nyawa dunia, nyawa manusia-manusia kerdil yang sering dipermain otak dan jiwanya.

ubilepih berkata...

akai di orang tak sampai ke situ...ha..ha..ha..dok kalut dari dulu takutkan penyanyi..ha..ha..satu pihak lagi kalut takutkan kartun..ha..ha.Suruh deme ni tgk cerita James Bond tu sambil berfikir..ha..ha

Tanpa Nama berkata...

Aku boleh jawab soalan tukar tiub, jawapannya ialah Barisan Nasional (UMNO terutamanya)lebih bahaya daripada penyanyi konsert dan lebih bahaya daripada kapal terbang pengebom.

Sebabnya: punca kedua-dua balanya daripada sumber yg sama. 24 jam kepala hotak dok fikir mcm mana nak kaya dgn menjual harta negara.

Johan berkata...

mungkin cuma mahu menjual jet kpd malaysia??..persembahan ni dijadikan 'sales-pitch'?..

apepun tak salah utk paranoid..

Keliwontron berkata...

Kapal terbang lalu semua ternganga mulut ....nak bantah macamana semua org dok pakai Google Earth tu pun berkat kerja tentera US jugak kah kah kah

Sharouk berkata...

Dedua bahaya:

1 Serangan fizikal - Thunderbird
2 Serangan dalaman - Penyanyi Konsert

AnakSemuaBangsa berkata...

Amerika menpunyai satelit pengintipan khas untuk megambil gambar setiap pelusuk negara, tetapi pertunjukkan ini juga harus dibantah, mana pergi lembu ngo pencacai ketuanan melayu.? mungkin dah balik kampung kot? masak rendang.. Kepada TT selamat bergumbira dihari raya.. mentapai kita....!!?

setapa berkata...

Kita sememangnya lambat dan tidak sensitif.Kita lihat orang indon baru pasal budaya sudah nak berperang.Kita kapal terbang perang masuk pun tak ada tindakan.Saya harap ada bantahan dan tindakan susulan menghalang benda ini.Jangan biar kita nampak lemah dan takut.Mungkin kita boleh buat demo.Seperti anti ISA.Ini melibatkan keselamatan negara dan rakyat.Singapura tak benar pun perkara ini biar pun negaranya kecil.Perancangan Amerika selalunya ada bersangkutan dengan emas hitam.Kita tidak boleh percaya ianya sebagai satu pertunjukan.Mereka tidak akan buat sesuatu yang kosong dan sia-sia.

CUPING MERAH berkata...

UMNO MESTI DIPERANGI HABIS-HABISAN KERANA MEREKALAH TALIBARUT SEBENAR ISRAEL..

Haji Kepala Lembu berkata...

Mana abang Haji yang usung kepala lembu, mana perkasa, pewaris, pelaris, pekida, pengkid. mana pejuang berani mati kerana kepala lembu seksyen 23..mana..mana..

Haji Kepala Lembu berkata...

yang paling bahaya Haji Kepala Lembu...umnnnnnnnnnooooooooooo..

Haji Kepala Lembu berkata...

apa nak di risau sangat dengan amerika, kan kita ada hisyamuddin dengan kerisnya, bik mama dengan bomohnya, seksyen 23 dengan kepala lembu terbang..yang paling hebat sayfool guna lubang jubur tembak kapal terbang tu, gerenti berkecai..

Tanpa Nama berkata...

ada pemimpin negara ni sanggup jadi barua amerika atau singapura

ada pemimpin yang sanggup gadai itu ini termasuklah rahsia negara kepada negara kuasa besar itu atas sebab nak ambil hati amerika

jadi apa yang nak diheboh pasal thunderbird tu

pemimpin di malaysia ni dah lama dah sanggup gadai diri agama bangsa dan negara

sekiranya amerika nak serang malaysia mengapa ada yang fikir pesawat yang malaysia beli dari amerika iaitu fa-18 akan diguna pakai menentang mereka

tahukah kamu bahawa ada satu perjanjian sulit diantara malaysia dan amerika iaitu sekiranya berlaku perang malaysia tidak dibenar guna pesawat berkenaan

mungkin masih ada lagi perjanjian sedemikian

oleh itu janganlah terkejut sekiranya sebutir peluru pun mungkin takkan dilepaskan sekiranya ada negara nak menyerang malaysia

tahniah umno untuk semua kebodohan ini

Sudin berkata...

puak setan pukimak gerombolan Umno ni mana tahu fikir sham ooi !

National Geograhic punya agenda pun depa ni tak tahu....bodoh nak mampus....!!!
Apa nak hairan dah 50 tahun kena tipu oleh barua British.
Mereka pun sama jadi barua pukimak setan......!
52 tahun woit !......sampai tua nak masuk kubur pun tak sedar diri kena tipu....kah,kah,kah...

Agenda National Geographic ni seluar dalam isham TT pun depa dapat lihat.....ops,sori.....
woit isham lu ada pakai spender ke ?.......kah,kah,kah.......

Bumi iraq,iran,afgan,arab saudi,seluruh dunia mereka tahu secara terperinci bentuk muka bumi....alasan mereka masuk ke mana-mana negara adalah untuk kajian sains......kah,kah,kah.....

Mereka menipu dengan kajian flora dan fauna,tetapi hakikatnya ceruk mana pun lu tak dapat lari bila di serang dari darat,laut dan angkasa....kah,kah,kah....bodoh punya ahli Umno........negara nak kena jual pun tak sedar diri lagi.........

Terjadinya semua ini adalah kerana silap memilih pemimpin ketuanan melayu......terpilih setan pukimak keturunan mamak kerala paria......
Setan pukimak inlah yang telah merosakkan segalanya........
Apa-apa undang-undang,perlembagaan,akta,dasar.........di guna pakai untuk kepentingan diri........berselindung di sebalik gantinama kita,depa....apa nama........
Inilah setan berjagai.........

Wira dunia ketiga konon.....pooodah !

Tanpa Nama berkata...

beyonce baru confirmed main show kat bukit jalil oktober ni.

mesti pemuda pas kecoh lagi sekali ni kang.

kalau dulu avril lavigne 'too sexy' ini beyonce apa pulak?

Tanpa Nama berkata...

nasrudin tantawi tuuu kepala otak dia takleh pikir ke sampai takat ni..dia nk org respek kat dia je..ingat mullah ke..tak best lah dia jadi ketua..salahudin ayub best lagi..tantawi tu eksen je lebih..sama mcm nasrudin mat isa..nak eksklusif je..sinsing lengan takmoo..

Tanpa Nama berkata...

Apa kurang nya ngan Pak sheikh engkorang!! sikit2 USA..sampai raya pun kt sana!!!..si hisham ni lagi teruk!!!..dulu takut,.lari ke negeri omputih juga!!!..kenapa tak lari ke India!!...kah!! kah!! kah!!..sedap ngenakan orang!!!..budak tak cukup akal leh le kau ayat dan kelentong....bawak2 le bertaubat....tak percaya tanya raja sigh...pptuuirrr....wekkk...pppiiirraahhh......