Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 6 Oktober 2009

DENGAR ! DENGAR !




LEBAI SAUH BERSEDIA SEBELUM BERI KHUTUBAH




JANGAN PERMAINKAN SOAL AGAMA – HISHAM – beriyta hairan

Hishammuddin Hussein berkata, cara yang dilakukan oleh pembangkang itu akan menyemarakkan perasaan marah di kalangan umat Islam kerana al-Quran yang suci itu seolah-olah telah dipersendakan begitu rupa oleh orang bukan Islam dalam kempen pilihan raya kecil.

KAH KAH KAH…

woit…. DENGARLAH…..JANGAN TAK DENGAR....kah kah kah..

woit….. DENGAR WOIT…. LEBAI SAUH BAGI KHUTUBAH…. kah kah kah…

kah kah kah.... ADA MACAM MACAM KEBAI... ADA LEBAI GOOGLE... kah kah kah...

woit... YANG NI LEBAI SAUH....kah kah kah




12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ada satu lagi Lebai Mangkuk Hayun.Golongan ni adalah pak turut yang tak tukar jalan yang lama.Asyik turut sampai kelubang jamban.

Sukj berkata...

INI BUKAN LEBAI 'BERSAUH' PAK LONG

INI LEBAI 'BERKERIS'...kah kah kah kah kah..kah kah

Johan berkata...

lepas penat menghunus keris dan berkhutbah tentang AGAMA,hisham keris duduk berehat sambil minum..minum ape?

Le-bailamos berkata...

ehhh mamat ni bukan ke couple ngan Anuar Zain...ooopppssss pecah lubang lak...hehehehe

Tanpa Nama berkata...

woi sukj,


LEBAI BERSAUH tu lebai anchor la kah kah kah . . . kah kah kah . . .



lebai arak kah kah kah . . .


kasi tibai arak sana, tibai arak sini . . .

Tanpa Nama berkata...

owh yang ini lebai pedo...cap sauh..xpasti samada top or bottom...

Tanpa Nama berkata...

huih lawa anchor beer kat tgn...
huhuh...
dlm video ckp PAS main isu perkauman???erm pelik sape yg main hal agama dan kaum...bukan ke ko juga yg sokong kepala lembu kene pijak seme...erm...ape malaon ni cakap...mabok ni...
hahaha sape yg x paham agama???erm...malaon ni mmg betul2 mabok ni...ni patut kene sebat ni...
sape yg nak kene bala???ni la konon nye org Islam...sape yg rasuah???ni bapa die x anta die blaja agama ni...die sendiri x pernah berdakwah...tula dpt sijil, sijil beli...

Tanpa Nama berkata...

lebai ni tak pasti samada dia melabuhkan sauh atau menanti sauh dilabuhkan kepadanya....yg pasti yamsengg air cap sauh.... lu patut pakai straw...beb!.. takkan x biasa kot???

Tanpa Nama berkata...

Ini lah Lebai Pak Sauh..made in Temasek.. tak mengapa kalau sauh made in Temasek ..tak mabuk..kalau Sauh made in 1Malaysia..habis mabuk dan kena cibai siLebai.

Ini lah dikatakan Pot panggil Kettle black. cibai betui libai ni.

Tanpa Nama berkata...

Toukey kilang arak,Lebai Arak semuanya taik Arak..keh..keh..take beer....Anak siapa tu....

Tanpa Nama berkata...

lebai 'Anchor'....kah...kah..kah...

dari lebai keris jadi ke lebai Anchor...lepas itu, lebai apa agaknya ??

Keylee Daud berkata...

ooo tgh bilas...akkakaka