Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Oktober 2009

GEMPA BUMI DI SUMATERA




GEMPA BUMI SUSULAN DIJANGKA UNTUK BEBERAPA HARI


KUALA LUMPUR 1 Okt — Gegaran susulan dijangka akan berterusan untuk beberapa hari ekoran gempa bumi berskala 7.6 Richter yang berlaku di Padang, Sumatera barat, semalam.

Orang ramai dinasihatkan agar tidak bimbang kerana kekuatan gempa bumi susulan yang berlaku hari ini dan pada beberapa hari akan datang dijangkakan semakin lemah, menurut kenyataan Jabatan Meteorologi Malaysia (JMM).

JMM berkata sejak semalam, lapan gegaran susulan direkodkan berskala 4.5 hingga 6.8 Richter.

Satu daripadanya sekuat 6.8 skala Richter turut dirasai di Semenanjung pada pukul 9.53 pagi hari ini iaitu di Selangor, Negeri Sembilan, Melaka dan Johor.

KONSERT SOLO DITANGGUHKAN



PENGUMUMAN PEMBATALAN

Adalah diberi tahu bahawa konsert ZianaZain di Telok Kemang
telah dibatalkan. Konsert yang sepatutnya diadakan pada
hujung minggu ini terpaksa di tunda ke satu tarikh yang baru.

Konsert solo artis ternama yang di taja oleh
syarikat Ice Cream Magnolia ini terpaksa dibatalkan
kerana penganjur tidak dapat menjamim keselamatan.

Keadaan cuaca ribut dan ombak laut yang semakin
tidak menentu semenjak berlakunya gempa bumi
di Padang Sumatera adalah sebab utama konsert ini
ditangguhkan.

Encik Lee Kok Sak juga manafikan berita angin yang
menganggap pembatalan ini kerana adanya tekanan ke atas
Ziana.

“ Ziana tidak di tekan…semuanya masuk licin”

Pegawai Perhubungan Syarikat Ice Cream Magnolia
Encik Lee Kok Sak telah juga berkata
semua tiket-tiket yang telah dibeli masih boleh
digunakan pada tarikh yang akan datang.

Jika ada pemegang tiket yaang ingin memulangkan tiket
sila hubungi www.lickmyicecream.com
atau datang terus ke ibu pejabat
Ice Cream Mangnolia.






19 ulasan:

zamz berkata...

tidak ditekan?

matstimketum berkata...

tuan, ada acara sampingan ke pada konsert lickmyicecream tu? pada nama konsert pun teman dah geli!

Johan berkata...

“ Ziana tidak di tekan…semuanya masuk licin”

Ayat ni tak leh blah! kahkahkahkahkah

Johan berkata...

oleh yang demikian,Ziana Zain hanya akan membuat sebuah exclusive private show untuk seorang VVIP di royal suite sebuah hotel

Tanpa Nama berkata...

allamak! alamak!

big moma tengah berjoging kat PD seminggu dua ni.
habis joging kulum ais kering manggolia perasa ulam botor!!

...errrr.... cuba ukur kedudukan garis lintang khatulistiwak trek joging bik moma ngan padang..... sama tak??
sebenarnya, pusat gegaran adalah di PD laaa......

Tanpa Nama berkata...

kah..kah..kah

Syarikat Ice Cream Mognolia !!

“ Ziana tidak di tekan…semuanya masuk licin”

"Ziana tidak ditekan..semua jalan licin"

kah..kah..kah

Tok Uban berkata...

Lain topik sikit....aku peliklah macam mana ROS boleh luluskan Parti Mahkal Sakhti tu?....nak kata nama melayu...bukan...nak kata nama inggeris...pun bukan...aku takut nanti...macam-macam nama parti yang akan keluar...bayangkanlah...kalau tiap-tiap bangsa kat Malaysia ni, tubuh parti menggunakan bahasa dia orang...orang cina dengan bahasa cina...orang minang dengan bahasa minang...orang jawa dengan bahasa jawa....orang mamak dengan bahasa mamak...jadi fikirlah....NGO melayu senyap aje...kenapa???

Sukj berkata...

PAK LONG TT,

PAK LONG TAK TAHU Ka ICE CREAM MAGNOLIA TU DAH TUKAR NAMA...

ICE CREAM MONGOLIA...kah kah kah kah kah..kah kah ka

SEDAP DIRATAH OLEH BIG MAMA...kah kah kah kah kah..kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Tiket untuk Bik Mama ada ke?

Napi berkata...

kesian kat ziana la bro isham. minah tu dah kawen daa.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...cam haram...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

WEY BROOOO SHAMMMM
AKU BUKA WEBSITE TUUU X DA PAPE PO!!!

ct berkata...

BENCINYA!!!!

US Air Force dah sampai sini ke??? Bising betul! Sepanjang ku duduk sini, TUDM mana ada jet macam tu. Diaorang tgh spy apak aku buat ke??

OI! Tukang beli submarine! Hang buat apa???

Zainal Abidin Bin Abu Bakar berkata...

Kih Kih Kih
Lawak Ter Now!

Tanpa Nama berkata...

Salam bang isham, Bang isham tau tak ada species 'ikan paus' muncul kat PD http://www.malaysiakini.com/news/114030

zeqzeq berkata...

fush...pedas weee..

makan lada..

Tanpa Nama berkata...

As'salam Isham.
Saya adalah diantara berjuta yg tdak menyokong najib & ahli gerombolannya.Namun begitu, saya jgak brpendapat adalah tak adil utk kita berterusan mengaibkan ZZ diatas apa yg telah brlaku. Adilkah kita dek kerana marahkan Najib , kita berterusan pula cuba mengaibkan, mempersendakan, mentertawakan ZZ dan keluarganya. Berilah dia peluang utk membina kehdupan baru disamping suami dan anak-anaknya. Bayangkanlah jika perkara ini berlaku pada keluarga-keluarga kita.

p/s: Ajaran islam mengatakan, adalah menjadi dosa jika cuba mengaibkan seseorang.

Tanpa Nama berkata...

OMG!!ROTFL!!INSTANT KELASIK!!LEE SUCK K0K..LOL!!

AmenoBodo berkata...

yang tak tahu pasal zz dok diam. kah kah kah