Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 2 Oktober 2009

SANDIWARA BERSAMBUNG JADI OPERA SABUN




INKUES TEOH : PEMILIK DNA MISTERI AKAN DI KETAHUI HARI INI
- malaysiakini

Pemilik DNA lelaki misteri yang dikesan pada tali pinggang dan blazer Teoh Beng Hock akan diketahui esok berikutan adanya penemuan terbaru ahli Kimia.

Peguam Tan Hock Chuan yang mewakili kerajaan Malaysia memaklumkan perkara tersebut dalam inkues kematian setiausaha politik itu di Mahkamah Koroner di Shah Alam hari ini dan beliau turut memberitahu bahawa ahli kimia, Dr Seah Lay Hong akan dipanggil semula untuk memberi keterangan berkaitan perkara itu.

Katanya, seorang lagi ahli kimia akan dipanggil untuk memberi pandangan terhadap hasil siasatan Dr Seah itu dan beliau juga akan dipanggil memberi keterangan bagi melengkapkan hasil siasatan.

KAH KAH KAH…

woit… INI SAJE NAK BUAT SUSPEN… kah kah kah

kah kah kah… TAK ADA APA APA…kah kah kah…

woit… SAJE BUAT INKUES BERBULAN BULAN…. kah kah kah..

kah kah kah... NAK BAGI SATU MALAYSIA LUPA... kah kah kah...

woit... INI TRIK LAMA... PUTAR DAN BELIT.... kah kah kah..

nota:
satu malaysia sudah tahu ini sandiwara.
polis di suruh siasat sprm.
ini macam suruh raja bersiong menyiasat count dracula kah kah kah




4 ulasan:

terompahkayu berkata...

mak dah cakap tapi ramai tak percaya.

Johan berkata...

Alfred Hitchcock kalau hidup balik pun takkan dapat buat suspen2 macam yang belaku kat negara ni

Tanpa Nama berkata...

Selalu tgk CSI kat tv.
Tak pasti la yg kat tv tu kuat menipu atau yg kat Malaysia lembab dan makngoot !!

Siasat kes mati ni berhari2, berbulan2 tak tau mati kenapa. Membunuh, dibunuh atau terbunuh..?!!
Memang sandiwara..!!!

kah..kah..kah

mh-j berkata...

Kah, kah, kah...this one really gave me my morning laugh....DNA tu "belongs to a deceased who died in a road accident" ke "deceased who was knocked down to death"???!!! Betul2 dah jadi drama minggu ini....teruskanlah menipu rakyat!! Sesiapa yang percaya cerita drama ni memang ngok!!