Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 9 Oktober 2009

LAGI BAHAN BUKTI EEEEEE - SIAPA YANG AKAN DAPAT HADIAH ?



PERTANDINGAN DI TERUSKAN



NOTA:

semenjak hadiah meningkat
bahan bukti datang mencurah-curah
hingga ke saat ini nampak jelas
apa yang dipaparkan oleh gambar
gambar ini.

sebelum hadiah dapat dipungut
satu pekara baru telah timbul.

sebuah katil di hospital pd telah
membuat laporan polis kerana
katil ini telah diseksa dan di gomol
oleh seorang lelaki yang tidak diketahui
asal usulnya.

pihak hospital sedang mencari seorang
lelaki berperut buncit memakai baju puteh
berlengan pendek dan bercermin mata yang boleh
membantu kes katil ini kah kah kah.




9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mamak tongong ni jln dgn bapak gengster kt depan dia pun kene pukui lg kaa??? kan mamat perut buncit kt depan tu gengster maut pkul orang sampai pecah kepala?? owh, lupa.. masa pkul org tu ramai2.. nampak gengster habis arr.. kalo sensorang kecut telo msuk dlm lemak perut.. bodoh!

anti umno berkata...

apa citer mamat ni bro..kot2 dah kluar wad.. masuk icu pulak agaknya..asyik menipu je..

matbendaharikelabkamera berkata...

wow! besarnya lengan.

Tanpa Nama berkata...

Bang Hisham,

Laki hitam berat tu, tak masuk hospital PD. Saya kerja di sana dan dia di'discharge'kan sebab tak alami apa2 kecederaan. Pastu dia balik KL untuk 'dimasukkan' ke dalam wad di KL.Munkee tu mmg kaki putar alam.masuk hospital relaks je

IBAN MUSLIM berkata...

MOHON SUMBANGAN UNTUK SAUDARA BARU MELANJUTKAN PELAJARAN DI YAMAN...KETERANGAN LANJUT, KLIK LINK DI BAWAH,

http://ibanmuslim.blogspot.com/2009/10/mohon-sumbangan-untuk-saudara-baru.html

Johan berkata...

ingat tak cerita rakyat 'budak gembala kambing dan harimau' atau orang putih punya 'the boy who cried wolf'?..itu lah,kalau dah asyik menipu,salahguna kuasa,rasuah ape semua,siapa nak percaya lagi?tak kisah lah kalau betul Azeez Rahim kena tumbuk atau Isa Samad betul2 dah insaf,dah bertahun2 menipu dan ulang tipu,orang yang betul2 bebal je yang akan percaya..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

jahat ar mati mati aku pecaya dia kene tipu. rupanya betul ada org yang tumbuk dia. tapi dia attack leher belakang plak. poyo ar.

terompahkayu berkata...

hahaha azeez biol ni nak kena belasah betol2 kot. kalaulah wujud orang yang belasah dia hari tu. next time kasi kerat terus ape yang patut hahahah

PKR Pahang berkata...

Video from Bagan Pinang ... tgk betul2..mamak bongok ni kena pukul.. lari lintang pukang nasib baik ada polis dan pasukan keselamatan. kalau tak dah melayang dah ajal dia

http://www.youtube.com/watch?v=PO8-SDFz6LI&feature=player_embedded