Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 19 November 2009

SAEKOR KANG KONG MERABAN



INI SAEKOR KANG KONG SEDANG TERBERAK DI SINTOK





TNC: TIADA PROGRAM BTN DI UNISEL
– malaysiakini

Tidak ada aktiviti yang dikendalikan secara langsung oleh Biro Tata Negara (BTN) untuk pelajar Universiti Industri Selangor (Unisel), kata Timbalan Naib Canselornya, Prof Madya Zainal Abidin Kidam.

Beliau yang mengetuai bahagian hal ehwal pelajar (HEP) universiti tersebut berkata, beliau bagaimanapun tidak dapat memastikan sekiranya ada program yang melibatkan biro berkenaan secara tidak langsung.

"Mungkin sesuatu aktiviti itu ada guna kepakaran atau kemudahan BTN. Itu kita tidak pasti," katanya ketika dihubungi Malaysiakini hari ini.

"Secara tidak langsung, mungkin ada melalui persatuan, tetapi tidak secara langsung dengan BTN," tegasnya.

KAH KAH KAH…

woit… APA KANG KONG NI CAKAP…kah kah kah…

woit… BERBELIT BELIT… kah kah kah..

kah kah kah… MUNKIN APA ?..... TAK PASTI MACAM MANA?... kah kah kah…

woit…. BTN INI MENYEBARKAN KETUANAN MELAYU… RASIS… kah kah kah…

kah kah kah… MENAKUT NAKUT ANAK ANAK MUDA MELAYU… kah kah kah..

kah kah kah… BERI PROPAGANDA ANTI CHINA… kah kah kah…

kah kah kah…BTN INI PROJEK NAK MEMBODOHKAN ANAK MUDA MELAYU..kah kah kah…

woit… BTN INI ADALAH TALI BARUT GEROMBOLAN… kah kah kah..

nota:
cakap dengan mat sintok
anak anak kecil bukan terbakar tangan
tapi anak anak muda sudah sengseng lengan
anak anak muda hendaj beri gerombolan satu penangan kah kah kah




10 ulasan:

Sukj berkata...

BTN...BERUK TIANG NEGARA...kah kah kah kah

MEMPERTAHANKAN UNITED MONKEYS..

mosabit berkata...

ini kangkong adalah komposer lagu "anak kecil main api"...... kesian anak kecil...tercungap cungap nyanyi lagu ni....

woitt...!! anak kecil boleh la ko tipu...sekarang anak kecil dah besar, baru tersedar ini lagu tipu memang musibat....macam lagu negaraku.....

anak besar sudah membesarkan semangat untuk memblasah gerombolan pengkhianat....

kah kah kah kah kah kah .....

Khun Pana aka johanssm berkata...

Hebat cara Prof Kang bin Kong jawap.
Sekejap tak ada , lepas itu tak pasti ..tambah lagi tak langsung tapi secara langsung tapi tak mungkin maybe mungkin..not sure..hahaha..
Kalau bodoh jangan jawap...sekarang semua orang tahu.


Hello Prof Kang Bin Kong , you ponya anak anak baka engkau atau pakai sperma dari orang lain ..Oi

Tanpa Nama berkata...

Ha ha ha ha.. Sham this the guy who went mad when i proposed your name for a talk....Ha ha ha ha ha he said are you crazy invite you for a talk...He said if invite you for talk then no gals allowed for that talk.. ha ha ha ha ha.

Haiya he is the father of SPIES in Unisel...a similiar like BTN version, I tink Dr Hassan Ali also 1 of the coordinator of this programme in selangor.

Keliwontron berkata...

Muhaha...ini dia Prof Kangkong Kailan Malaysia numero UNO .... kaki bodek BN no 1 ..... kalau Kangkong nie jadik Menteri Pelajaran lagi best muhaha.... mesti anak2 Malaysia akan memecahkan semua rekod2 di Bima sakti ini ...

LembuKenyang berkata...

...uk!uk!ak!ak!...hahahaha, ini soheh BM Julai ni masa SPM dulu...atau trus eksiden atau taugeh kacang juga mari...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...janganlah heran universiti warung boleh jadi TNC...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...gamaknya kalo baraikan surah, mesti jadi surah kangkung UPM punyer...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...sbb kepala bana hotak dia tak pandai dan cemerlang, sbb itulah nak kene jadi hamba gerombolan seumur hidup...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...dapat hidup mewah dan menipu bangsa sendiri...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...cakap kemain pandai, tapi tak mampu berdiri atas kaki sendiri...uk!uk!ak!ak!...

...uk!uk!ak!ak!...hidup makan gaji dan kelebek puki sahaja...uk!uk!ak!ak!...

Tanpa Nama berkata...

Nampaknya KANGKONG tu tengah meraban sambil berak.

Johan berkata...

kahkahkah maknanya da lah tu..nasib baik dia tak cakap "saya tak ingat" kahkahkah..

Bro Fir berkata...

hahaha..aku baru balik dr BTN tgahri td..fuhh..

habisla sume member2 aku yg mls baca paper n xnak amek tw tu..huu

Tanpa Nama berkata...

BTN?

biro tatak negara adalah.

membodohkan dan melembukan orang-orang melayu no1