Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 15 Disember 2009

BAPAK PORNO - BERASUAH PULA



AHMAD SAID NAFI SELEWENG PAKIAN SERAGAM
- melayau

Ketua Pesuruhjaya Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM), Ahmad Said Hamdan hari ini menafikan dakwaan beliau terlibat dalam kes salah laku dan penyelewengan kuasa berhubung kontrak pakaian seragam staf baru suruhanjaya itu bernilai RM7.5 juta.

Dakwaan oleh Ahli Parlimen Kapar, S. Manikavasagam tersebut disiarkan dalam beberapa akhbar berbahasa Inggeris hari ini.

Ahmad Said dalam penjelasannya berkata, segala urusan tawaran atau penganugerahan kontrak pakaian seragam berlandaskan prosedur ditetapkan dan mendapat kelulusan khas Perbendaharaan.

"Tidak wujud sama sekali isu penyelewengan kuasa atau salah laku dalam urusan penganugerahan kontrak tersebut.

"Dakwaan seumpama itu adalah jelas satu cubaan sesetengah pihak untuk menjejaskan nama baik SPRM serta diri saya," katanya ketika dihubungi di sini hari ini.

KAH KAH KAH…

kah kah kah…. PATUT LAH BERHENTI AWAL… kah kah kah..

kah kah kah… RUPA RUPA NYA ADA KES BESAR… kah kah kah..

kah kah kah… KALAU DI NAFIKAN ERTINYA ADA RASUAH… kah kah kah..

woit... BILA NAK SIASAT SAMPAI MATI...kah kah kah..

woit.. BUAT UNIFORM INI DI PARIS KE?... kah kah kah..

kah kah kah… SAMPAI TUJUH JUTA RINGGIT… kah kah kah..

nota:
video porno itu bila
nak masuk dalam internet
kalau masuk pasti ada pasaran kah kah kah




5 ulasan:

Johan 23.01.84 berkata...

Pasal child porn ni,takde orang nak check telefon bimbit atau komputer Rahim Tamby Chik ke?..kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

Isham, kalau bapak dah cakap ikut prosedur, apa yang nak kecoh2 nih. Masalah peribadi jgn nak digembar-gemburkan. Kau tak kecoh pon ada budak mainkan lembu. Kau tak adil sham!!! Kau pilih bulu sham!!! kau pilih kasih sham!!! Pono tu natang apa??? Beruk begahyuk ker??? kah kah kah kiok

melayu bingai

Tanpa Nama berkata...

balik2 ikut prosedur. Kalau puak2 diorang buat semua ikut prosedur. Kalau PR buat, ada je yang tak kena.

Dapatkan Latest Blogger Template di sini

koboi berkata...

Ini lagi sekor puki mak..
Kalau kata x ada ... adala tu
Jgn nak tipu la
Kalau dulu bolehlah tipu

puki mak...
puki mak...
puki mak...

kah... kah... kah...

Apahal gerombolan byk simpan puki mak, bullshit, sial????

mat lendir kg lonek berkata...

Gua kompius la broo!

"ikut prosidur" itu apaaa daaa?
Serupa macam 10 persen ke bro?
Serupa macam 25 persen kat cerita abdul Wahub tu ke bro?

Kompius gua!
Kompius!