.

Selasa, 6 April 2010

LATAH - OOO APKO
KAMI TIDAK MELATAK TAPI CEMAS
- melayau


Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (Perkasa) tidak melatah dengan pembentukan Model Ekonomi Baru (MEB) namun mengakui amat cemas dengan beberapa keputusan kerajaan baru-baru ini.

Setiausaha Agung Perkasa, Syed Hassan Syed Ali berkata, dakwaan bahawa pertubuhan bukan kerajaan (NGO) Melayu melatah juga tidak tepat kerana yang sebenarnya melatah ialah kerajaan sendiri.

Katanya, 'latah' kerajaan itu berpunca daripada perasaan takut kehilangan undi bukan Melayu sehingga membuat keputusan yang mencemaskan seluruh kaum Melayu dan Bumiputera.

"Hilangnya Kementerian Pembangunan Usahawan dan Koperasi, mengecilnya bilangan biasiswa pelajar Melayu dan pemberian sesetengah kontrak kerajaan secara terbuka tanpa penjelasan yang meyakinkan membuatkan NGO seperti Perkasa merasa cemas, namun tidak sesekali melatah.

"Justeru saya mohon menteri-menteri yang baru dilantik supaya tidak melatah apabila ditegur NGO," katanya dalam satu kenyataan, di sini hari ini.

KAH KAH KAH…


kah kah kah… LATAH INI HANYA PERANGAI ORANG TUA TUA ….kah kah kah..

woit… PEKASAM INI BELUM MAMAI LAGI… kah kah kah..

woit… PEKASAM INI BARU SETAHUN JAGONG….kah kah kah..

kah kah kah….PEKASAM BELUM PANDAI MELATAH…kah kah kah..

woit… PEKASAM INI HANYA TAHU BERI AMARAN 48 JAM…. kah kah kah…

kah kah kah… BILA AMARAN TAK ADA SIAPA AMBIL POT….PEKASAM HANYA LAGI MASSAM…. kah kah kah6 ulasan:

Lang berkata...

tt, memang la perkosa belum setahun tauge... tapi tauke die tu dah puluh-puluh tahun... memangla dah latah, hanya tak mengaku jak. kalu ngaku latah nanti org panggil die tua bangka... hehehehe

agaknya kalu katak latah mcm mane bunyinye yek... opocot.. ong.. ong.. ong... uweeekkk..

Tanpa Nama berkata...

bukan melatah tapi melantak....he..he...

Tanpa Nama berkata...

PERKASA DAH TAK BOLEH PAKAI DAH...
PERKASA DAH JADI PERKATAK...

Tanpa Nama berkata...

eleh...latah konon....mmg perkosa ni suka sgt melatah....x heran la...opocottt katak lompat masuk kain!!!! kahkahkahkahkah...... berdegar2 gelak riuh sekampung......
melatah 48jam tanpa henti,mmg prangai busuk mulut longkang si katak......

merbok berkata...

si abraham ali tu tak melatah ka bila najib bagi calon india kat ulu selangor!!.. apalagi abraham tuntut laaa kerusi tu kan umno melayau punnya.. khaqqq ptuihhhh!!

Jebat_Musibat berkata...

katak melatak.

kah kah kahhh