Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 8 Mei 2010

PALING COOL TAHUN INI




UNTUK LEBIH COOL - CURI YANG INI






‘MAAF PDRM , TERSILAP SAPU ‘, KERETA CPO DITEMUI
- minsider

SHAH ALAM, 8 Mei — Kereta rasmi Ketua Polis Selangor Datuk Khalid Abu Bakar yang dilaporkan dicuri kelmarin di Seksyen 9 di sini ditemui semula di Prima Damansara, Petaling Jaya pagi ini.

Kereta itu ditemui bersama sekeping nota yang berbunyi “sorry PDRM tersilap sapu”.

Ketua Polis Daerah Shah Alam ACP Nor Azam Jamaluddin mengesahkan bahawa kereta itu ditemui oleh peronda polis Petaling Jaya pada pukul 8 pagi.

Dipetik Bernama, Nor Azam berkata kereta kelihatan ditinggalkan dalam keadaan baik, malah nombor pletnya pun tidak diubah.

KAH KAH KAH

woit… INI COOL PUNYA PENYAMUN…. kah kah kah..

kah kah kah… PALING COOL…. kah kah kah..

woit… DALAM TRADISI BOTAK CHIN…. kah kah kah…

woit…. DULU BOTAK CHINA – WANTED MAN – HANTAR TAHZIAH PADA TUN RAZAK…. kah kah kah..

kah kah kah… JAMIN PENYAMUN INI KALAU TAK ADA KERJA BOLEH JADI WARTAWAN TT…. kah kah kah….

26 ulasan:

Luqmanaziz berkata...

haha..cool...suka ngan penyamun nih...

Tanpa Nama berkata...

mmg cool !!

Lang berkata...

pencuri tu mula-mula tak sedar kereta tu milik siapa... bila dah tau dia tak boleh tido malam sebab mimpi kena tembak mat kampau...

tu yang dipulangkan tanpa kesan calar pun... bagi sipencuri tu biar dia jadi katak... lompat parti sana lompat parti sini daripada mati katak..

Hasrul Nizam berkata...

kah3 memang cool

Tanpa Nama berkata...

sumpah gua respek sama ini penyamun, TT kasi cari al dia sebelum polis carik , jadi kan wartawan TT baru cool kah kah kah . . . kah kah kah . . .

alfaberlian berkata...

Raja Gopal: Bukan kah Beta dah katakan yang Beta tidak suka cerita pasal menyerahkan kawasan minyak kepada Berunai ini di warwarkan kepada sekelian rakyat jelata..

Lakasamana : Ampun Tuanku hamba tidak tahu menahu lansung tentang perkara ini, tetapi perkara ini telah diketahui oleh seteru kerajaan Tuanku

Raja Gopal: Kalau bergitu Beta mahu Dato Laksamana warwarkan cerita bahawa sebuah kapal dan ssekor kuda tunggangan milik Kerajaan beta telah dicuri oleh penyamun dan lanun.

Laksamana : Ampun Tuanku patik pacal yang hina menjunjung perintah. Akan segera patik canangkan ka seluroh pelosok negeri.

kera berkata...

gua punya van disapu bersih2 tak patut

hashimdin berkata...

pak long tt.hari ini ada satu lagi adengan polis tembak penunggang motosikal remaja kek soromban, mangsa cedera parah,masuk spital.si polis tu kena tahan kerja serta merta.elok simpan je kat dalam lokap,

musim polis tembak orang yang ditahan tak berhenti...awas semua pengguna jalan raya.

RockHalal berkata...

memang lawak pnye pnyamun..yups TT!!bleh ambil beliau sbagai wrtawan TT..kah..kah..kah..

Tanpa Nama berkata...

Wow ! Iklan best sekali in town

Now , you see it !
Then you see not !
Aiyoyo , you see it again !

Chocolate of the year 2010


Haaaaaaaaaaaa.........

Really a weekend joke for Satu Malaysia..

Tanpa Nama berkata...

Kalau kereta sendiri pun tak mampu jaga, macam mana kita nak percaya PDRM boleh jaga harta benda kita.

sri hartamas

almatayer berkata...

Pearhh...ini betul2 paling cool..kete ketua polis beb..penyamun sekarang memang x takut langsung ngan polis..Musa hasan patut buat sesuatu untuk menaikan semula imej pasukan polis dikalangan msyrakat.Rakyat dah muak dengan cerita lawak bodoh sebegini.Moral dari pekara ini adalah betapa tahap gaban perasaan tak hormat masyarakat kepada pasukan polis...keta tok ketua pun org berani rembat..

Tanpa Nama berkata...

kes penyalahgunaan kereta rasmi oleh driver

nak pergi minum pun naik kereta rasmi
minyak free pulak tu

kereta rasmi minyak free
guna hanya jika tugas rasmi
minum teh tarik bukan tugas rasmi

bukan apa bang
kalau sorang buat katalah sehari $1.00
kalau semua driver kementerian buat?
bukan sikit tu!
sikit-sikit lama-lama jadi bukit

Tuan musa tolong tengok2 sikit benda ni
Tuan ketua setiausaha negara, jenguk-jenguklah sikit
ini duit kejaan, duit rakyat
bukan duit mak bapak kita

Pak Ma'on berkata...

kah kah kah

f7 berkata...

kah..kah.kah..penghinaan terbaek.

Husnaa Saip berkata...

Kah kah kah kah. Memang cool..

storm62 berkata...

Sori TUDM tersilap sapu?

nanti gua senang gua kasi balik itu 2 biji jet enjin F5 tu...ka ka ka ka.

Tanpa Nama berkata...

kahkahkah

betul2 cool...cool macam Reservoir Dogs dan Jesse James!

Tanpa Nama berkata...

Kat negara lain ada tak macam ni?
Penyamun lawak ke polis yang lawak?

masturahikari berkata...

hahahah penyamun 2 memang rock...memang cool...

at least penyamun 2 nak jugak mengaku dia curi kereta 2 kan...siap minta maaf...siap pulangkan balik...

tapi golongan gerombolan yang curi duit cukai kita tak mengaku pun...

hahahah!

Khun Pana aka johanssm berkata...

Penyamun pon ada etika ,
Penyamun tak akan sapu kereta atau bini kepunyaan Penyamun lain.

Siap dengan nota " Sorri "..kool ponya penyamun.
Saya cadangkan supaya Penyamun tersebut di anugerahkan dengan gelaran Datuk Penyamun.

kingkonglee berkata...

gua mula respek dengan pencuri kreta polish tu; tiba2 penyamun minta maaf zahirbatin kat Polish Raja Di Malaysia (PDRM). ini mesti penyamun tarbus dari umnomcamicBN. Babi cibai punya penyamun.Lain lu orang pegi rompak balai polish, rumah polish.Gua hingat penyamun kongkek mesti budak bawah umur 15tahun. Hoi penyamun taubat cepat & minta kerja jadi Siput Babi (SB) lagi ho liaw..

bet berkata...

wtf!
its f..ing cool..
haha..
mcm tgk cite my name is earl plak..
peyamun xbley samun penyamun..
penyamun of the year..

pollux berkata...

1HELL WTH 1NERAKA

Tanpa Nama berkata...

ADA PERNAH PAK POLIS MINTAK MAHAF:

" Sorry, Mahaf Mak Aminul Orang Kita Tersilap Tembak !"

Ada pernah polis mintak maaf walaupun banyak kali buat silap hingga guna C4....

Jalan JPJ, Panji.

aku yang genius berkata...

kalau ikut otak pintar aku ni
aku nampak cam ada skandal

penyamun boleh sapu kereta sapa2 je
kereta kaum2 tertentu jangan usik

so penyamun tersilap sapu kereta kaum 'terpelihara'

jadi kena pulangkan balik sebab depa ada MoU