Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Sabtu, 8 Mei 2010

ZAID TIDAK MINTA MAAF




SUDAH HABIS 24 JAM ATAU BELUM




INI KENYATAAN ZAID

“Saya sentiasa taat dan hormat kepada pemimpin tertinggi termasuk Sultan Selangor dan bersedia menghadap baginda bagi menjelaskan maksud tulisan di dalam blog saya tempoh hari.

“Tidak terlintas langsung untuk menghina sesiapa cuma saya sekadar membuat tafsiran mengikut undang-undang negara,” kata beliau pada sidang media di sini hari ini.

Bekas calon kerusi Parlimen Hulu Selangor ini memberitahu tujuan menghadap Sultan Selangor hanya untuk menjelaskan maksud tulisannya dalam blog beliau, bukannya untuk meminta maaf.

KAH KAH KAH…

KAH KAH KAH





SAMPAI TERTIDOOR PEKASAM MENUNGGU ZAID MINTA MAAF

18 ulasan:

Perkeso berkata...

Bro,,ni bukan Perkasam..depa dah tukar nama baru...PUKISER..amacam sedap tak Bro...

Lang berkata...

Itulah bezanya orang bercakap berdasarkan ilmu yang dia ada...

berbanding dengan orang bercakap sebab nak bodek saja... harap gempak dengan press conf...

aku raja berkata...

pekasam nak bodek raja.. kalau raja tu 'mangkaq' dia mesti percaya cakap pekasam.. pekasam buat demo mcm org gila.. bakar gambar laa apa laa.. halau org dari selangor laa tak malu ka?

woit pekasam!! ni bumi Allah sukati laa nak nak duduk kat mana pun!! yg rajagopal tu pun satu mcm la selangor tu dia punya.. awak tu pun menumpang sementara jaa.. jgn laa cakap suka hati.. kalau tak nak nampak bodoh dok diam-diam cukup bulan ambik elaun.

Tanpa Nama berkata...

ampon Ibrahim Ali...beribu-ribu ampon !!!

baik Najib kasi lantik Ibrahim Ali jadi Menteri Beri Amaran(MBA) 24/48 jam ...kah..kah..kah...

jiwakacaw berkata...

bunyi katak bedengkur mcm mane ek pakcik TT??? kah...kah...kah...

Tanpa Nama berkata...

aku tengok mcm rajakatak tu letih sungguh berjuang sampai tak cukup tidoq...

Tanpa Nama berkata...

I salute , ZAID !
You are a gentleman indeed.

"Some people have so much respect for their superiors they have none left for themselves."
Peter McArthur

baginda® berkata...

da takde 48 da si berahim ali nih?

Tanpa Nama berkata...

kalau rasa salah, mintaklah maaf
kalau rasa tak salah, tak payahlah mintak maaf
tapi kalau tak salah, mintak maaf pun tak apa
macam kita dengan mak bapak kita
mintak maaf bukan kena bayar pun
tak kira raja atau rakyat biasa

yang patut memaafkan pun, maafkanlah
tak payah tunggu orang mintak maaf baru nak maafkan
macam mak bapak kita maafkan kita
memaafkan orang bukan kena bayar pun
tak kira raja, tak kira rakyat biasa

orang lain, kiri kanan, depan belakang tak payahlah nak buat kecoh
buat kecoh bukan tambah baik, tambah sakitkan hati
yang nak mintak maaf sakit hati, yang nak memaafkan pun sakit hati

orang kiri kanan tu batu api!
batu api tu campak aja kat lubang tandas
batu api hanya layak bercampur dengan najis

Pak Ma'on berkata...

undang2 kalau tidak difahami boleh sengaja diputarbelitkan atau lebih 'horror' lagi - 'dipolitikbangangkan' .

chegarMD berkata...

secara rasmi nama awang adik yg tak bertukar kpd awang besar akan
di beri nama (prince awang adik) kelantan ke kelantancarlo, monticarlo asia. sekira nya dia jadi mb kelantan. idris jusoh dah jadikan teranganu ke ganocarlo tempat lumba kapal layar jusoh ciplak bahagian laut, awang adik ciplak bahagian darat.gelaran mek akan jadi micky dan ibrahim perkasa kpd abraham jumping.stopa muhammed akan jadi stopolis mate
itulah senario kelantan baru selepas di halalkan judi di malaysia oleh pimpinan najib apco
bibir mulut merah.

Tanpa Nama berkata...

refer
Surat Terbuka kepada Dr.M: “Kaki Dalam Kasut” (atau dalam mulut?)
5 May, 2010

http://loyarburok.com/human-rights/why-you-can-human-rights/surat-terbuka-kepada-dr-m-kaki-dalam-kasut-atau-dalam-mulut/

----------------------------------------
To
Mamak Kutty a/l Nevertellthetruth and his gangs

You ruled Malaysia more than 2 decades
What you want Malaysia to be ?
You and your gangs keep on your old style to rule us
What you want Rakyat to be ?
You and your family already billionaires
What you want poor Rakyat to be ?
Your cronies and gangs at least millionaires
What more your gangs want us to be ?

When Rakyat fight for their very basic rights !
Your gangs named them traitor, racist and disloyal.
When Rakyat unite to live in peace and harmony !
Your gangs create disorder or chaos to us.
When Rakyat calling themselve “Anak-anak bangsa Malaysia”!
You and your gangs shout and bark “Ketuanan Melayu”.

You and your gangs are real destroyers of the country !
You and your gangs are real cowards of the country !
You and your gangs have done more harm than good to the country !
You and your gangs have no sense of compassion !

What else you and your gangs need from RAKYAT ?!
How old can everyone goes ?
Can you and your gangs can go more 100 years at age ?
Yes……… ?
No……….. ?

If I am your age , I will teach the young to love each other.
If I am your age , I will do more donation and charity works.
If I am your age , I will help to form a better government.
If I am your age , I will help to rebuild a better education system for the nation.
If I am your age , I will help to rebuild a better judiciary for the country.

To you, Mamak Kutty:
“A liar always liar and without feeling ashame”

To your gangs:
“Some people have so much respect for their superiors they have none left for themselves. ”
Peter McArthur

Tomorrow is Mother’s day to all.
I wish all mothers having a wonderful day and coming days and years.
I also wish my mother-land will be having good years soon.

I love you, mother !
I love you, Malaysia !

Saya anak bangsa Malaysia

storm62 berkata...

sorilah bro, belum dapat payment tak boleh bikin kerja ma....rileks la sikit....penat tu nak demo lagi.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah..

Pak Berahim sudah mimpi jadi pak menteri kot

Tanpa Nama berkata...

Hisham,

Siapa yg nak hormat PERKASA ni kalau pemimpinnya seperti Brahim Al-Kataki merupakan seorg yg telah mengkhianati jasa baik Tok Guru Nik Aziz yg bagi peluang kepadanya utk bernafas semula dlm politik...

Macam ni ke pemimpin sebuah pertubuhan yg perlu kita hormati?

Umpama Nik Aziz tolong angkat balak yg menimpa seekor katak, sebaik sahaja katak itu selamat, tak pasal2 dia melompat dan kencing dlm mata Nik Aziz...

Bangang betul siapa yg sokong pemimpin jenis mcm ni...

suis-media berkata...

Salam Bro,

Nabi Muhamad s.a.w mengajar kita memaafkan hamba Allah sebelum hamba Allah itu meminta maaf kepada kita.Yang perkasam sibuk sangat suruh zaid minta maaf itu kerana tak lain tak bukan kerana membodik,,harap harap sultan bagi pingat panglima gagah perkasa pada braim katak..sultan sebagai ketua ugama dah tentu mengamalkan sunah nabi s.a.w,semua rakyatnya telah di maafkannya tak payah kita susah susah minta maaf.Sebenarnya ketua kumpulan perkasam nii terlalu kecewa kerana sultan selangor tak layan jemputannya untuk merasmikan penubuhan kumpulan tersebut dan yang melayan jemputanya hanyalah madey keling.Kalau kita lihat orang perkasam yang mengamuk semasa berdemo tempoh hari...semuanya buah pelir mereka bengkak mengembong kerana banyak sangat membodik.

Tanpa Nama berkata...

BROTHER ISYAM!
kenapa kau letak gambar tikus kat sini, tersengih gigi........ loya aku nak makan.

kingkonglee berkata...

hai sorry la hicyam, berapa manyak lu punya 'bodoh',.. ngapa lu taruk muka katak cibai kat sini??? Berahim Tongkat Ali kapcai suruh jaga kedai besi buruk lagi baik maa,..klau sifu Tok Guru N. Aziz pun dia boleh hantam apa macam?.. Berjasa, S46, Umno, (PAS?),Bebas, Perkasa & lepas ini dia boleh tubuh cawangan parti LIKUD Israel.. gua kasi warning sama lu bro hicyam, lain kali lu taruh ini gambar cibai - gua hantam-godam lu punya blog