Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Julai 2010

BERITA PELIK - MALIKUL SEMBAB PULAK




BON VOYAGES




NAJIB BERCUTI KE LUAR NEGARA HINGGA 10 OGOS – berita hairan

Najib Razak akan bercuti ke luar negara mulai hari ini hingga 10 Ogos, menurut kenyataan akhbar pejabat Perdana Menteri yang dikeluarkan di sini, hari ini.

Kenyataan dua perenggan itu turut memaklumkan sepanjang tempoh tersebut, tugas Perdana Menteri akan dijalankan oleh timbalannya, Muhyiddin Mohd Yassin.

KAH KAH KAH..

woit…. BERCUTI KE MANA ?.... kah kah kah..

kah kah kah…. KE PARIS ? ATAU KE ULAN BATOR…. kah kah kah…

woit… NAPA TAK BAGI TAHU?... kah kah kah…

kah kah kah... SUAMI SELALU SUKA ADA GAMBAR DALAM PAPER... kah kah kah

kah kah kah… TAKUT SAIFOOOL IKUT ATAU TAKUT MINAH DILDO IKUT… kah kah kah..

woit… ATAU TAKUT… POLIS PERANCHIS…. kah kah kah…

kah kah kah... ATAU TAKUT RAJA PETRA DI LONDON?... kah kah kah

nota:
semua salah
bukan takut polis peranchis
atau takut raja petra
atau takut minah dildo
bukan takut saifool

tapi takut dengan uncle pet kah kah kah


11 ulasan:

Khun Pana aka johanssm berkata...

mintak cuti pergi cari bomoh jawa..cabut hari bertuah untuk PilihanRaya dan juga cara cara nak buang BiniPuaka .

Tanpa Nama berkata...

tt, ni pi bercuti ka...nak pi settle sama P.I Bala dan Mat Perancis kat sanun...aiya..
kasi kautim ma..cincai-cincai sama lia..

Tanpa Nama berkata...

apalagi isham..pergi paris la..membeli belah... dia sudah kowtim daa dengan paris sana..

perancis pun boleh beli meh..bukan malaysia saja... ini zaman kapitalis meh...bukan zaman khalifah lagi..

Tanpa Nama berkata...

Ini sah semasa Najib tak ada ni.... sesuatu akan berlaku dan Pak Sembab ditugas selesaikannya.

Tapi apa yang aku bimbangkan mungkin Ghani Patail akan jatuhkan hukuman bersalah pada Anuar.

Kita tunggu dan look look.

Tanpa Nama berkata...

NAJIB sedang menyelam dalam sebuah kapal selam, rahasia sorang pun tak tahu sama ada nak rehatke? cari FDI ke? nak cari penyelesaian dari kemungkinan tindakan daripada Peranciske? nak jumpa Obamake? nak merajukke? nak jumpa AIke?, nak cari tenaga baruke?, nak cari SatuMalaysiake? - serba kemungkinan. Anda teka apa?

Tanpa Nama berkata...

awas pakatan rakyat.pasti ada musibat besar akan melanda anda.pm pegi bercuti jer , pembangkang kena tibai ....

ha ha ha berkata...

ha ha ha..

Semua salah..naik bot kat teluk Parsi..lepas tu jumpa barangan Puteri Arab...dan puteri Arab bagi duit untuk saya derma kat orang laen..ha ha ha.

Tanpa Nama berkata...

BANYAK DUIT PERGI BERCUTI????
LAMA TUUUUUUUUUUU......
DUIT SENDIRI KE?????????
ATAU
DUIT KERAJAAN MALAYSIA!!!!!
HEBAT-HEBAT MENTERI MALAY ISA DARI BN NIEEE

Tanpa Nama berkata...

rakyat takde 'subsidi' pergi bercuti ke?
laki najib dgn bini dia dapat 'elaun' bercuti berapa banyak? selaras tak macam 'elaun' speaker dewan?
sementara laki najib dgn bini dia pergi settle apa2 yg patut berkaitan perancis, berkaitan dana pilihanraya sarawak & dana pru13,
al-sembabi akan selaras jadi pm sementara/gantian - apakah masa ini al-sembabi akan meng-isa-kan para pendemo protes pemotongan subsidi nanti?

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

kah kah.. aku tau pasaipa holiday kat obersee... skang kat Mesia tgh wat tilawah quran antarabangsa.. itu puaka sudah kepanasan kat sini.. mau lari obersee kasik sejuk sambil soping2 aaaa

Tanpa Nama berkata...

mat sembab ni kena buang lps abis cuti nti,cerita sama ulangtayang je,madey tendang anwar pun lpas cuti jg kn,jg2 wak sembab..ati2 lo