Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Julai 2010

TERKINI - TERNOW - TERBARU




KAH KAH KAH





BERITA DARI SANA SINI




PERKEMBANGAN BARU:
Farah Azlina, yang dituduh Raja Petra ada hubungan dengan Saiful sepatutnya berkahwin tidak lama lagi, tetapi perkahwinan itu telah dibatalkan baru-baru ini atas sebab yang tidak dinyatakan oleh sumber

PENDEDAHAN: Kononnya malam tadi di Memorial Tunku Abdul Rahman berlangsung program tertutup penjelasan subsidi oleh Jabatan Hal Ehwal Khas (JASA), Kementerian Penerangan, Komunikasi & Kebudayaan. Tapi isi program itu ialah nak cari jalan macam mana Umno nak tawan Selangor, video kutuk Anwar diedar. Yang berucap ialah Fuad Hassan dan Lokman Nor Adam. Hadir 150 orang termasuk pegawai2 BTN

KETUA HAKIM NEGARA: Zaki Azmi berkata kes Lingam tak perlu disiasat kerana perkara itu dah berlalu. "Kita kena memandang ke depan," katanya. Kalau macam tu semua kes2 yang dilakukan sebelum Julai 2010 kat mahkamah gugur saja la. Fikir kes2 ke depan saja.

( kah kah kah… kalau macam ini kensel laaa kes kes lama…kah kah kah)


16 ulasan:

TEKONG DARAT berkata...

kepada pak hakim...
pukimak ngko...
kepada saifool, jubo mak ngko...

LibangLibu berkata...

Tuan TT,

takde ke gambor Farah Azlina yg seksi-meksi, dedah sana-sini, meliuk-liuk?

gambor pakai tudung tu tak cool la, tak kena..

video takde? KAH KAHKAH KAH KAH!!!

c@rt00n berkata...

haha...bila org bodoh duduk diatas, inilah jadinya..nasib baik org bwh sume cerdik2...hahaha

C++ berkata...

Bhai TT....

Yahoo... ini macam baru la bagus... semua kes dulu kira setel.... hahaha... gua salute ngan Ketua Hakim Negara nih.... hahaha

Kes Anwar boleh kensel...
Kes yang lain pon boleh kensel...

Bagi yang ader kes dikemudian hari... sila ubah tarikh kes anda kepada tarikh sebelum Julai 2010... hahahaha

Bigfish berkata...

wahhh!! best ni TT dah ada breaking news yang memecahkan kesunyian alam maya yg x lama lg boleh la ganti BBC, CNN dan lain2 lg.

tak sabar aku nak follow. great job bang isham!

fitryshah berkata...

Kementerian Rais bodoh. ketua hakim pun Bodoh!! eloklah, sama2 bodoh..
bangang tahap gaban!
bodoh tahap dewa!! (dewa Najib Batu Cave)

Tanpa Nama berkata...

Itulah dia orang berpengaruh yang boleh dipanggil MANGKUK HAYUNG dan BAHALOL, budak kecil yang siumanpun boleh gelak. Apa punya logik daaa.......! Lingkup negara dibuatnya!

ABU (Aku Benci Umno) berkata...

Bro... aku ada saman yang lama2 punya. Buleh kansel tak? Itu cerita lama. Kita pandang ke depan je le... besar punya PUKIMAK ketua hakim

Tanpa Nama berkata...

mangkuk!
siapa2 yg ikut selaras dacing milik KERA BoNgok-UMNgOk semua sama jadi mangkuk!
kalau asal2 bijak atau bagus atau baik pun, semua ikut transformasi jadi mangkuk berhayun!
sebab piring dacing berhayun kebanggaan KERA BoNgok-UMNgOk dah transformasi jadi kebangangan mangkuk hayun!

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

LOT147 berkata...

wooi semua saman ekor yang lama daripada kes linggam boleh tutup lah. cakap sama pdrm, hakim sudah cakap!! Jangan lawan hakim nanti kena buang ........
ketua hakim yang kata!!!
tak perlu disiasat kerana perkara itu dah berlalu. "Kita kena memandang ke depan,"

Tanpa Nama berkata...

Ini lah Hakim UMNO bukan nya mahkahmah.Kalau betul2 Hakim Mahkahmah dia tak cakap dan buat begitu.
Hakim UMNO tak payah lulusan Undang2 cukup sekadar ikut cakap ketuanya.Hujah penghakiman tak perlu risau ada orang tukang tulis.
Koret,koret.....

Tanpa Nama berkata...

Kes Linggam tak perlu disiasat kerana silap silap ketua hakim pun dilantik oleh linggam.....correct correct correct...hahahaha

jebatmalaya berkata...

salam.. ha ha ha.. lawak jenaka juga... bayangkan kalau tiap hari kenyataan begini keluar tiap hari... hari ini tak boleh hutang.. esok boleh hutang.. keesokan hari.. kenyataan yg sama.. hari ini tak boleh hutang esok boleh lah.. ha ha ha...

kes akan datang boleh siasat.. kes semalam kira selesai tanpa dakwaan.. keesokan hari.. kenyataan yg sama... kes semalam kira selesai... ha ha ha.. sampai kiamatlah penjenayah selamat xdi hukum...

Hakim pun boleh jadi bangang kah kah kah berkata...

kah kah kah ini macam boleh pakai undeng-undeng Danok...lepas 24 jam kes kira selesai.

Ini macam sudah bagus Tuan Hakim saya banyak suka...saya punya saman ekor tiga keping kira selesai kah kah kah

tengkiu tengkiu tengkiu

piun berkata...

kesian hakim gerombalan, kalau hampa tidak berlaku adil, nanti kayu yang hampa dok ketok meja semasa menjatuhkan hukuman, kayu itu akan ketok kepala tuan2 hakim dalam kubur sampai hari kiamat, boleh tahan ka?

Tanpa Nama berkata...

kes DSAI pun settle jg camtu..
tp kes kapal solam perancis siasat,tutup kes jg ke..ka ka kah