Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 29 Julai 2010

PECAH LAAA BERITA




MI HERE TO 'ELP YOU




PECAH BERITA

Para wartawan dan jurugambar telah mula berkumpul dan berpusu-pusu sanpai ke Mahkamah Jalan Duta pagi ini.

Ini berikutan dengan tersebarnya desas desus berita yang mengatakan bahawa Sai Fool akan membuat satu laporan polis.

Laporan polis ini akan dibuat terhadap seorang pengamal undang-undang yang dikatakan telah merogol Sai Fool.

Dari apa yang difahamkan pengamal undang-undang yang masih belum diketahui namanya telah berkata:

‘ Can I fuck you and use this dildo’… kah kah kah..

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tuan tt,

bik mama nak pi perth shopping kat garden city?

habiskan duit rakyat?

consulate of msia siap carik driver to cater all the menteri's wife when they are in perth,bawak shopping, golfing,apa saja ...

entertainment.gaji 100K hahahhaa...

ini direct from employees from consulate.

kita x benci,cuma islam pun mengatakan tak perlu ikut pemimpin mcm ni,jikalau x amanah.need to get your mind straight,

if you want to judge this statement,please dont be pro-govt or anti-govt.

hanya fikir dengan kebenaran dan akal yg diberi Allah SWT..

bayar sejuta pun i wont accept because the job is so HINA AND LAME.

and i dont feel right of accepting too much money for being a 'kiss-ass driver'.....duit rakyat tu.

mudz berkata...

Apa barang ni dildo??? ada jual kat mana? Mak cik Pakcik felda nak tahu....

Tanpa Nama berkata...

Harap kena panah PETIR je SETAN SEEFOL NIE..

Tanpa Nama berkata...

Balasan ALLAH TAALA
TELAH TIBA,
HANGPA TUNGGU LAH WAHAI
UMNGOK SEMUA DAN RAKAN2
YANG SEWAKTU DENGANNYA.

ALLAH TAALA AKAN BAYAR
CASH KAT HANGPA,

TUNGGU...!!!!

Tanpa Tiub berkata...

KAH KAH KAH ,hang biaq btoi? KAH KAH KAH, Saifool nih memang terer buat lawak, 1 malaysia dok gelak tak abis2

Tanpa Nama berkata...

CIFU?
Can I F**k U - Using Dild*?

"CIFU?" - akan datang menemui anda tidak lama lagi. nantikan...

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

Dildo adalah penyanyi pompuan british yang penah feature dlm lagu eminem...dildo juga popular ngan lagu tengkiu dan white flag...sekian adanya...

Tanpa Nama berkata...

Woit..Shit Full dah kaya raya..
Sebab PM Najis kata..
You help me,I help you..
TT bila lagi?
Kahkahkah.....

Tanpa Nama berkata...

Mudah mudahan Alah Ta'ala akan kabulkan hasrat rakyat supaya Sinfool dilakhnatkan.

Sinfool
pembohong penghianat penderhaka pembinsas.....Farah Azlina dan Janna sudah binasa oleh Sinfool kerana tak jadi kahwin..LOL

Allahuakhbar Allahuakhbar

mujarhead berkata...

dunia2 perkara2 lampau kembali berlaku mahukah diterbalikkan semula atas kebawah fikir2 kan