Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 21 Julai 2010

INI SATU TAKTIK




TAKTIK KANG KANG KANG




BATAL ? APA MAKNA NYA

Polis membatalkan lagi tindakan menggeledah ibu pejabat PKR di Petaling Jaya hari ini walaupun berjaya mendapat waran daripada majistret.

Ketua Komunikasi PKR Johnson Chong berkata beberapa orang anggota polis daripada ibu pejabat polis daerah (IPD) Seremban membatalkan perkara itu setelah didapati waran yang dibawa "rosak" dan "ada kesilapan teknikal".

Sebelum itu, kira-kira 11.30 pagi tadi, berikutan siasatan terhadap seorang ahli majlis pimpinan pusatnya Badrul Hisham Shaharin, polis tiba di tempat kejadian bagi mendapatkan komputer yang digunakan oleh penulis blog it

nota:
jangan salah bacang
ini satu taktik dalam usaha kerajaang perpaduang

suarang keadilang di tutang
tapi harakang di benang

kemudiang pejabat keadilang dikepang
bukti pkr tunjuk garang

ini trik zamang britang
pkmm tangkang
api tangkang
awas tangkang
beru umnong bebang kerjang tipu melayong kang kang kang


7 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

menatang apang mung cakang ning..
kang kangkang gilang babing ah!

umar al khattab berkata...

...
waran geledah rosak dan ada kesilapan teknikal?????????

koh koh koh
waran mana penaaahhhh silaaaapppp! nak-nak pulak waran terhadap PKR...woitt! apa main-main ni woitt!

polis sudah celik IT...!!! kah kah kah polis sudah tahu dalam poket blogger ada external Hard Drive...! depa sudah tahu dekat rumah ada backup laptop...!

"beru umnong bebang kerjang tipu melayong kang kang kang"

kah kah kah sejak bila TT sudah jadi orang tarangganu ni

Tanpa Nama berkata...

uh..mu ni tuan, wak rosok loghat ganu je. macam orang sengau je wase aku duk bace post mu ni.

muahahaha...

-anti sembab-

pak leman berkata...

bila pakatang dah cakap serupa kongkang..tu maknanya dah nak masuk longkang..dah ramai jd bangang..kah kah
cabutlah woi...dah nak tumbang tu..!!

Tanpa Nama berkata...

woi TT,ckp betul2 la..ko dhla tulis byk typo,pastu leh plak kang kang kang kan ayat ko tu,abes jahanam aku xphm celaka

-madey kimak-

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah!
waran tangkap rosak,
bodoh macamana waran tangkap boleh rosak, biasa bas rosak, basikal rosak, kepala otak rosak, hari ini waran tangkap rosak..!!

Kah kah kah!
waran tangkap silap teknikal,
apa nak kena negara ini, nak jadi mejestrik pun tak tahu tulis, lulus sekolah pondok ke.

ha baru aku tahu,
tiada waran tangkap.
kah kah kah

mosabit berkata...

apang pasalng awarang tangkaapng rosang?...sapang langgang?...warang aksideng keng?...
syokng jugang cakang tengganung ning....

kahng kahng kahng kahng kahng kahng..