Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 12 Julai 2010

TT PEMECAH BERITA - BUKAN LAWAK PETANG




TELAH MANDI BUNDA SEBELUM POLIS SAMPAI





POLIS DATANG DAN CELAH

Pihak polis telah datang ke ibu pejabat
Parti Keadilan Rakyat seperti yang dilaporkan.

Tetapi puluhan media dan blogger telah
menanti lebih awal.

Melihat media ramai polis terus celah.

Kemudian pihak polis menghantar tex sms kepada Cik Gu Bard
yang berbunyi: "Saya minta maaf tak dapat hadir
saya dapat arahan daripada ketua untuk operasi lain.
Tuan Effendi akan berhubung dengan Encik Badrul bagi sisatan selanjutnya".


nota:
komputer yang akan ditangkap amat
marah kerana awal awal lagi sang komputer
telah mandi bunga kah kah kah


8 ulasan:

kingkonglee69@gmail.com berkata...

hai hicyam,
lu cakap sama gua biar betol hicyam,..itu makhluq PRDM mau latang cakap betul ka @ cakap botol! Polish Raja Di Malaya mana ada cakap botol.
" Gua tatak buleh datang, gua dapat arahan daripade ketua untuk operasi babi cibai, cukong lahanat & mangkok hayong di brickfield.."

kesebukan polish raja di malaya buleh diganti dengan berahem tongkat ali, zoo norde kulim & wee pu kee wangsa maju untuk membersihkan ibo pejabat PARTI KEADILAN RAKYAT...

yb berkata...

Hebat kamu MEDIA dan BLOGGERS
Jeling mata dia kecut
Buka langkah dia pecut

Apa lagi
Aku, kamu dan mereka
aku kiri, kamu kanan
aku mulut, kamu suara

Tunggu apa lagi?
Sampai bila?

yb

Tanpa Nama berkata...

Ni dia...

Anjing dan balaci UMNGOK.

Cukup cepat terpa!

Yang bubuh C4 hangpa biaq!

CELAKA LA HANGPA NANTI JUMPA ALLAH TAALA!

Lang berkata...

hey.. jebat, kalau kau tak turun.. aku pon tak hingin nak naik jebat... ni pon dah 40 kali aku saman jamban sbb terkucil...

aku bagi tempoh 48 jam jebat.. kalau tidak aku balik sbb mak aku suruh aku carik kayu...

umar al khattab berkata...

tahu istilah2

..backup - mirroring hard drive, external hard disk, online storage, paid-storage services

..encrypted data(s)

..district database

...entot-entot data PKR dah selamat dulu. awal-awal dah mandi bunga. kah kah kah. tu la, siapa suruh buta teknologi. disuruh belajar, tidak mahu.

disuruh tipu, mahu. lama2 jadi menteri kui kui kui

Tanpa Nama berkata...

wah!
b takut b: balaci takut blogger
c takut c: chip takut cartoonist

1malaysia boleh!
soal:siapa takut ju-on?
jawab: j takut j: jepun takut ju-on

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)

mosabit berkata...

nak tangkap pc??????..

apa itu pc?...PC=Pi Mamposlah..

kah kah kah kah kah kah ....

Tanpa Nama berkata...

Ni la contoh betapa berkuasa, betapa powernya Kuasa Rakyat @ People's Power @ Makkal Sakhthi... memang betul-2 power sampaikan Pulis yang ade senjata api tu pun takut... memang betul-2 power kalau tak tak kan la Mussolini and the black shirt buleh tumbang pada 1943 dek kerana pemberontakan rakyat... memang betul-2 power kalau tak takan la rejim Shah Reza Pahlavi di Iran tumbang... ini memang betul-2 power