Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 19 Ogos 2010

CAKAP TERER SANGAT



SUKA TUTUP JALAN




SIASATAN KEATAS KES TIMBALAN MENTERI – ARJUNAN ENGGAN BANTU – melayau

Polis kesal dengan tindakan ahli politik Parti Keadilan Rakyat (PKR), M.S. Arjunan yang enggan memberi kerjasama dan menyembunyikan bukti berkenaan dakwaan seorang timbalan menteri terlibat dalam kegiatan tidak bermoral.

Musa Hassan berkata, sikap Arjunan itu hanya akan melewatkan proses siasatan yang sedang dilakukan.

"Beliau telah datang memberi keterangan, tetapi tidak memberi kerjasama yang diharapkan,” katanya kepada pemberita ketika diminta mengulas mengenai dakwaan Arjunan yang dia mempunyai bukti kukuh.

Sebelum ini Arjunan telah membuat laporan polis yang mendakwa seorang timbalan menteri terlibat dalam kegiatan pelacuran dan pengedaran dadah.

Arjunan memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Negeri Sembilan semalam.

KAH KAH KAH…

woit… INI TUGAS POLIS… kah kah kah..

woit…SELAINN DARI TEMBAK KANAK KANAK… kah kah kah..

woit… SELAIN DARI PASANG ROAD BLOCK…. kah kah kah..

kah kah kah… SELAIN DARI PAU ORANG…kah kah kah

kah kah kah… SELAIN DARI SAMAN EKOR… kah kah kah..

woit… KERJA POLIS IALAH MEMBUAT SIASATAN… kah kah kah..

kah kah kah… SEMUA POLIS DALAM DUNIA… MEMBUAT SIASATAN… kah kah kah..

kah kah kah… HANYA DI MALAYSIA…. MINTA AHLI PKR BUAT KERJA BODOH… kah kah kah

5 ulasan:

yb berkata...

Kisah benar YB: Ada sebuah rumah yang telah dirompak. Laporan telah dibuat dan merekapun datang untuk menyiasat.

Mereka tanya: Puan, di mana nak dapatkan cap jari?

yb

Tanpa Nama berkata...

Nie kisah bonar kat jln maarof, bangsatt...ada sekor mat rempit kene tangkap oleh orang awam kerana memecah kereta nak celop touch & go..pastu kantoi..kene belasah & kene tangkap oleh mr x...pastu polis peronda mai sampai 3 kereta buat grand jee...pastu mr.x tanya abg polis...saya dopet mat rempit nie..bole saya dapat bonus?? abg polis pon jawab..saya pon nak bonus jugak...!!!

Lang berkata...

satu ayat keramat yg ditunggu dari mulut orang disiasat atau bantu siasatan... "ya! saya mengaku ...."

gerenti siasatan berhenti....

Tanpa Nama berkata...

kerja tulis report pastu simpan dalam laci jadi old newspaper...

lagi dulu sampai la ni..otak makin kecut...uban dah putih, kepala makin botak.

Duduk diam diam dlm pondok sudah lah..

Tanpa Nama berkata...

DIDI KOTA BELUD; P.D.R.M is stand for;- PULUS DAPAT RASUAH MARI.