.

Selasa, 24 Ogos 2010

FUCK FACE KENA TAEKKAH KAH KAH

KEDUTAAN KITA DILONTAR NAJIS
- melayau

Tunjuk perasaan membantah penahanan tiga anggota penguat kuasa Indonesia oleh polis Malaysia yang diadakan di depan Kedutaan Besar Malaysia di sini kecoh.

Tunjuk perasaan yang disertai oleh anggota daripada Benteng Demokrasi Rakyat Indonesia (Bendera) itu bermula dengan orang ramai membawa sepanduk mengecam Malaysia kerana menangkap anggota penguat kuasa negara berkenaan yang sedang menahan nelayan Malaysia yang menceroboh perairan Indonesia dekat Pulau Bintan.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAHwoit… NAK BUAT MACAM MANA …. kah kah kah..

kah kah kah… TERIMA SAJELAH HAKIKAT…. kah kah kah..

kah kah kah…. LAGU CIPLAK LAGU TERANG BULAN… kah kah kah..

kah kah kah… TARIAN BALI KLIM MALAYSIA PUNYA… kah kah kah..

kah kah kah… BENDERA AMERIKA KLIM BENDERA MALAYSIA… kah kah kah..

woit…. PADAN LAH MUKA KENA TAIK… TANAH TUDM PUN TAEK YANG PUNYA…. kah kah kah


nota:
musuh kepada musuh kita
adalah kawan kah kah kah

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

uweeeekkk.#$%!&&**#%^

Tanpa Nama berkata...

asalamualaikum..
maaf bertanya.
di dlam hal ni, sape yg bersalah?
Pihak Polis Malaysia?
Pihak Berkuasa Indonesia?
atau nelayan Malaysia?

cuma nak penjelasan sket..
trima kasih.

jab sp berkata...

isham,sekarang kita memang terok,tapi lagi terok depa disana(senang kata di indon sajalah).
kalau setakat nak patriotik,mulut harap orang bagi kedarah nak buat apa.segelintir dari depa yang tak sedar bahawa,jutaan rakyat depa dok cari mentekedarah dinegara orang.layak dikatakan pengemis negara.
isham,apabila najib & geng buat macam macam kat (pr),kita(termasuk hang)cukup marah.tiap tiap kali ulasan,tiap tiap kali komen.tapi bila depa(rakyat indon)buat loklak,buat kerja anak haram jadah kat Malaysia,hang macam suka pula.ini tak kena.semeluat dan sebenci pada pemimpin Malaysia pun,hakikatnya Malaysia negara kita,dan disana negara depa,kecuali hang rasa ada keturunan hang disana dan hang pun memang nak mampus disana.(sorry kali ni kasak sikit ,baru padan dengan corak serangan hang).

Tanpa Nama berkata...

mujur dah tu atas bendera jah, kalu atas foto muka first man and first lady 1malaysia...laaagi naya.

KJ n pemuda2 yg sewaktunya nak counter attack... a bende?

ahli partibulan

Lang berkata...

nak jadi pembuli... kalau dengan negara kecik kena buli... dengan negara miskin membuli...

kalau betul ada g2g kenapa sampai tangkap2 anggota kerajaan negara jiran... kalau mcm ni dah macam kes sekel kepala member sendiri... kalau nelayan kita ditahan pon jgn balas dengan menahan org yang jalankan tugas... soal kawasan siapa boleh ditentukan bila dah balik kedarat... ini idak.. bertindak balas...

yang tak tahan tengok bila ada yg cuba cedok publisiti dari sitiuasi ini... ini isu antara dua negara... biarlah menteri dgn menteri selesaikan...

Tanpa Nama berkata...

I am against burning of Malaysian flag coming to think over it Malaysia asked for it. Our UMNO government is too much not only Malaysian cannot take it, now our Asean brothers are on the same foot with us.

Tanpa Nama berkata...

DIDI KOTA BELUD BERKATA ; APASAL 'BENDERA' MARAH SANGAT.....AKU PUN TAKTAU,,,MUNGKIN KETUANYA PARNAH BERKERJA KAT MALAYSIA,PERNAH KENA PAU OLEH POLIS,OLEH MENTERI,OLEH BUDAK MENTERI,OLEH RAKYAT MALAYSIA YANG DIAJAR MENGEPAU OLEH MENTERI MALAYSIA.MUNGKIN DIA BARU NAK MASUK LINE BELAJAR MENGEPAU TAPI TAK DIBENARKAN KERANA TAK PANDAI BENTANG TENDER DAN DIATAS 22 TAHUN KALI ATAU MUNGKIN DIA TAK ADA SYARIKAT 2 RINGGIT.MUNGKIN INI PENYEBAB ORANG BENDERA PANAS.MUNGKIN PANAS KALI SEBAB KAT PUSAT TAHANAN MEREKA DOK KONSI BERAK ATAS LANTAI.MUNKIN,MUNKIN...........X 100000000 KALI.

Tanpa Nama berkata...

macam candi baruabodoh la taek terjulur2 tu.