Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 3 Ogos 2010

NAMA TAIK - MACAM MANA DAPAT TANAH TENTERA UDARA DIRAJA MALAYSIA




INI TAEK TERJULUR JULUR




ANWAR DAKWA JHO LOW DAPAT LAPANGAN TERBANG SUNGAI BESI - mkini

Ketua umum PKR, Anwar Ibrahim mendakwa jutawan Low Taek Jho, yang lebih dikenali dengan panggilan Jho Low, telah diberikan kontrak pembangunan semula pangkala udara Sungai Besi.

Berucap pada ceramah di Taman Ehsan, Selayang malam semalam, Anwar membidas Najib yang didakwanya tergesa-gesa menswastakan aset negara untuk mendapatkan keuntungan segera.

Menurut Anwar, senarai itu termasuk Lapangan Terbang Sungai Besi yang dianggap sebagai khazanah nasional kerana ia merupakan lapangan terbang pertama negara.

KAH KAH KAH…

woit… SEBAHAGIAN HANGAR TELAH DIPECAHKAN…. kah kah kah..

woit… MALAON YANG JAGA WARISAN…. TAKL KAN INI PUN BANGUNAN SEJARAH TAK ELOK… kah kah kah..

woit… MACAM MANA TANAH INI LEPAS KE TANGAN CUKONG…. kah kah kah..

woit… GEROMBOLAN BERJUANG UNTUK KETUANAN MELAYU…. kah kah kah..

kah kah kah… TAK NAMPAK PUN KETUANAN NYA … YANG NAMPAK HANYA LAYU… kah kah kah

nota:
macam mana taek terjulur julur
dapat tanah sungai besi
ini tanah tudm
macam mana boleh terlepas kepada
taek terjulur julur

nama pun taek - tak ada nama lain ke ..kah kah kah


18 ulasan:

Sabit berkata...

ini bukti paling nyata ketuanan cukong, umngok umngok sekalian tak nampak lagi???

Tanpa Nama berkata...

kalau makan besar... taek pun besar

Tanpa Nama berkata...

Alahai brader!!! Panglima Angkatan Tentera dan Panglima Tentera Udara pun perompak....dan tak ada telor.
Kalau injin F5E dalam stor pun hilang inikan tanah yang terbentang luas.
Woi Zahid Midi bila nak tendang Panglima Angkatan Tentera.... tanya dia mana pergi injin F5E yang hilang, siapa curi? sarjan ke, menantu ke, anak ke, cucu ke atau minah cuci longkang?
Kalah perang la brader sebab general dan menteru tak ada integriti!!!! poraaaaah la Zahid midi........kenapa tak jual semua kem tentera dekat cukong cepat jadi kaya!!!!!

Tanpa Nama berkata...

woi!woi!woi!!
1.Kalau ada bukti seperti dokumen perjanjian, baru nampaq real sikit!!
2.Puak juai ubat kat pasaq malam lagi real oii!!siap eviden!!siap bukti!!

Tanpa Nama berkata...

mana Perkasa brahim haprak?

Tanpa Nama berkata...

Memang ngam la tu... BN=Barisan Najis dengan Taek, I help U, U help Me merompak harta negara dan rakyat..

Tanpa Nama berkata...

Woit TT, lu jeleska? Wa bukan saudagar taek tapi saudagar internasional, cuma bikin taik di 1 malaysia sebab PM bekas penjilat taik TKT...ha ha ha ha

mosabit berkata...

ini mesti kes lambat lahir ..ober diu...jadi dah termakan banyak taik dari dalam perut mak dia....

sempena itu mak dia pun namakan cukong ni taek...mudah mudahan bila dah beso boleh berkawan dengan segala benda yg berjarjis jarjis dan ber najis najis....sama ada najis cair atau najis sembolit (semua boleh belit)....

bukan dia buat taik...tapi taik buat dia......

kah kah kah kah kah kah ....

ha ha ha berkata...

Ha ha ha..

Lepas ni kata projek tu LTAT yang buat bukannya chukong...Brovo..bravo ...Jangan lepaskan chukong..Say NO TO CHUKONG...Kita pakat tolak Chukong...

Kalau business ikhlas tak pe ..kalau setakat buat business dan menipu orang ramai tu CHUKONG Namanya...ha ha ha.

Tanpa Nama berkata...

Bro!! ni taik Trek ke..ehehe

mr tutken kusub berkata...

kah kah kah
mmg dah dasar buat taek...
polisi bn pastikan yg pojek2 mega mendapat taek yg mega!
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Oi piirahh la Tanpa Nama @ 2010 Ogos 3 06:14.. sebelum ni bermacam-macam dokumen kes kebejatan UMNgok Barisan Najis ade... bersepah-sepah... kat Ezam Mat Kotak aje ade 6 kotak... tu tak cukup bukti lagi ke... memang mangkok ayun la kau... kau nak bukti apa lagi... tak kan nak tunggu Bik Mama kurus kot baru nak caya... hampeh la kau...

Tanpa Nama berkata...

Taek JU-BOR...bukan Jho Low.

Madey ada Vincent Tan
Paklah ada Patrick Lim
Najib ada Taik JuBor

Ketuanan Melayu ??....poooooorahhh chit !!!

Demi bangsa & agama ??....poooorahhhh chit !!!

Ni semua demi duit & sanak sedara.
Yg lain bleh mampus. Media will play their cards well. Damage control. Stupid & ignorance people will remain as they are.

Change ?? hmm...may GOD save Malaysia. Aminn !!!!

Tanpa Nama berkata...

Lor! Taik yo??!
Gua ingat ado isi!
Tapi hampeh!
Lagi bosar projek,
lagi banyak taik BN!

woit… MALAON YANG JAGA WARISAN…. TAKL KAN INI PUN BANGUNAN SEJARAH TAK ELOK… kah kah kah..
awas, pandang belakang rais...
roh2 tak tenteram dari pudu street akan menghantui malam2 mu...

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

Tanah milik negara Kena Jual macam kat pasar malam.
Cecukong jugak yang bergaye...
Habis harta dipukau gerombolan, jadi kayaraya pasaraya rumahraya...eg: ALA BALI - ala takmau mati-
Cecukong jugak yang bergaye...
" Meh gi nyoping ", kata Bigmam.

vikmoro kombet.

Tanpa Nama berkata...

Hoi TT, ini namanya one malaysia!

Hoi TT, macamana projek nak bagi melayu!

Hoi TT, melayu tunggu dapat payment baru nak hulur, itu pon tak penuh!

Hoi TT, bisnes ngan cukong dapat LA dah raya sakan!

Hoi TT, bisnes ngan melayu tak genuine!

Hoi TT, bisnes ngan melayu selalu kena kencing!

Hoi TT, itu pasal cukong mmg senang nak deal!

Hoi TT, cukong tutup mulut mmg kelasssssssssssssss!

Hoi TT, selagi ahli politik mengejar kemewahan duniawi, nasib bangsa malaysia mmg dok mcm tu!

Hoi, kalo nak kaya & mewah.....masuklah gelanggang bisnes!

Hoi, jangan main kotorlah!!!

Hoi, masuk politik nak kaya!

Tanpa Nama berkata...

ni sume ada unsur rasuah,xcaya 1 ari msti pecah lobang,taek terjolor2 ni melayu ke?? cian melayu kena tipu lg,menteri melayu pun sanggap je,xde bantahn ke ape..bodoh sume yg jd menteri,lidah kotot paling bodoh skali,bab org melayu himpun je bukan main cpt,abis sume nk tngkap..bab cina snyp je,haramjadah punya melayu

Tanpa Nama berkata...

TUAN PENASIHAT...25 persen
cukong juga yang kaya siap
dapat puki paris hilton lagi
makcik felda dapat bau je bila cukong sendawa kenyang macam babi.
ooi makcik felda sokong la lagi..
baru dapat 1000 sebulan bukan main lagi puji pukimak pukimak ni.

makcik felda - 1000
pukimak2 - billion2

kata ketuanan melayu

KETUANAN MELAYU KEPALA BANA