Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 22 September 2010

GANDA WANG ANDA !




CABUTAN BERTUAH KAH KAH KAH





nota:
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

hadiah cabutan bertuah
hantu kopek bik mama kah kah kah


34 ulasan:

mi-phg berkata...

backgroung kubur dok panggil org dah mati mai mengundilah tu dlm pru 13 nanti

faizal berkata...

macam nie pun ada...hahahaha
keparat punya UMNO

ha ha ha berkata...

Ha ha ha...

Woit..aku nak hadiah..ha ha ha..

Telepon Cik Siti ..ha ha ha

Siti mana..Siiiiii..Tiii...ape ekkkkkkkk...ha ha ha..

ha ha ha berkata...

Sorry cik Siti..salah Orang ha ha ha..

Cik Shikin..ha ha ha..Siti jangan marah ekkkkk..ha ha ha

cicit ngah layor berkata...

Kalau kiter pegi pasaraya,kiter tengok ade jer kain baju dijuai dgn potongan hrga sampai 70%.TST ler,benda yg dh tak ndak dibeli dek oghang.mcm tu ler bende yang diiklankan tu,sampai ada cabutan betuah nak ngajak oghang masuk belah demer.Dengorkan sembangnyer kuat hebat sangat.Getik aku.......kata Intan.

Tanpa Nama berkata...

desperate gilaaa woiii


-sintok

gabot berkata...

kat johor nie.. tak kan lah..... kah kah kah..

Tanpa Nama berkata...

ni sah mana yang daftar hanya nak dapat hadiah aje...bukan nak jadi ahli. leh tak, lepas dapat hadiah, resign jadi ahli

Tanpa Nama berkata...

Dah sah UMNGOK dah teruk

Tanpa Nama berkata...

bro isham,
saya cilok gamba ni nak upload dlm saya punya pesbuk...

Tanpa Nama berkata...

gerombolan cuba memancing pengundi dengan memasang umpan HADIAH Cabutan BERTUAH kepada yang berminat, begitu juga didalam permilihan ketua Bahagian Gerombolan UMNOBNAPCO di bahagian dengan memberi rasuah kepada pengundi (AHLI)di bahagian gerombolan,pengundi makan ummpan kecil, ketua gerombolan yang menang akan kayaraya dengan perojek menipu dari wang cukai rakyat dan titik peluh rakyat pembayar cukai..

Bina stadium runtuh , bina bangunan komputer runtuh (itu masa dulu mungkin rakyat dah lupa.. mamak madey kata "MELAYU MUDAH LUPA"),bina Hospital runtuh dan MRR2 retak. Bina Bakun rugi Berbilion, Bina PKFZ Memteri tipu kerajaan Malaysia berbilion RINGGIT Malaysia lesap

Bertapa bijaknya UMNOBNUPCO menipu rakyat. SYABAS..

Tontoya berkata...

Bodoh...

lps tu bdk2 umo 18 thn masuk uni x leh nk berpolitik.

then ckp AUKU kepala bana apa. korang suh regster umo 18 thn ke atas



ke sume bdk2 umngok ni x masuk universiti.

tu yg x kisah isu AUKU.

patut bingai semua bdk umngok.

Tontoya berkata...

Bodoh...

lps tu bdk2 umo 18 thn masuk uni x leh nk berpolitik.

then ckp AUKU kepala bana apa. korang suh regster umo 18 thn ke atas



ke sume bdk2 umngok ni x masuk universiti.

tu yg x kisah isu AUKU.

patut bingai semua bdk umngok.

Tanpa Nama berkata...

umnongokk cap ayammmm

Tanpa Nama berkata...

cik sikin ooo cik sikin, nak ajak masok AMNO ke atau ajak masok bilik?

hahahahahaha, kalo kat selangor kena repot kt MAIS supaya SETAN akan murka. ini satu gangguan seksual terhadap kaum lelaki...auwwwww.....

Tp kalo ajak masok bilik, SETAN tak marah sbb dia pon ada kes ngan kavita singh.

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro

Siap tanya berminat atau tak!
Ape ke bahalulnye cik shikin ni oii..
Kalu ramai ahli boleh le ko pakai kete besaq!! mcm MLM pulak!!
Hadiah miteri aku tau lar..bermalam rumah cik shikin ler..ha ha ha

IbnAbdHalim berkata...

Apa hadiah misterinya? Aku rasa kena tipon Shikin manalah tahu kot-kot dapat tidur bersamanya? Tapi kalau dengan Bik Mama tak ndaklah.

Tanpa Nama berkata...

hadiah misteri dari cik sikin...

SELUAR DALAM BIK MAMA XXXXL

boleh buat balut nangka
orang johor tunggu apa lagi
cepat p daftar
hadiah terhad

WOIT orang johor
bila la lu orang ni nak sedar..
DIPERBANGANGKAN dulu kini dan selamanya

JANGAN JADI BANGANG KEDAREK

Tanpa Nama berkata...

Ini mungkin Mat Sembab punya ide dan kalau jadi PM tak tahu lah apa nak jadi negara ni.

Tanpa Nama berkata...

Sila periksa logo UMNO.

Ada gambar katak (semangat IB kot) bermata tiga atau mungkin pumpkin Holloween ala US bermata tiga yang mewakili "coat of arms" UMNO.

mat rebus

kodok berkata...

desperet giler smp ade hadiah misteri bagai..hadiah utama dpt bik mama ka???..wakakakaka

Tanpa Nama berkata...

Pinjam gambar ye...

HantamSajaLah berkata...



Tak hingin den.

Tanpa Nama berkata...

hadiah pertama adalah...... bersarapan pagi dengan bik mama !!

Tanpa Nama berkata...

...cabutan bertuah?

dah tenat parti rasuah ni....

golok perak berkata...

selalunya benda yang tak laku dengan yang dah expired je yang dipromo siap ngan cabutan bertuah lagi... tersentuh lak hati teman ...sampai nak bagi hadiah kalau sesiapa nak jadi ahli umnongok... kah kah kah ingat orang ni tengin sangat ke ? nampak sangat umnongok ni dah meraban...

Tanpa Nama berkata...

Apakah bodohnya Cik Sikin buat banner tu...Pelik tapi benar. Nak ajak orang masuk UMNO pun kena ada cabutan bertuah kah!! Hebat betul. Untuk pengetahuan Cik Sikin, ini zaman DUNIA TANPA SEMPADAN, BUKAN ZAMAN KATAK BAWAH TEMPUTONG. Banyak tak termakan dengan umpanan Cabutan bertuah tau!

Tanpa Nama berkata...

Bro Hisham...

Lepas PRU ari tu Pak Mertua gua ada bagi kat gua payung lebih lambang dacing yg dia ambik kat Pusat KEMAS, gua dgn berat hati ambik dan simpan dalam bonet belakang kereta demi menjaga hatinya...

Suatu hari gua pergi Pasar Malam, bila sampai jea tiba2 hujan mula turun, pastu gua teringat payung kat belakang bonet kereta tu...

Dengan berat hatinya gua paksakan diri utk guna payung tu...bila gua jalan kat Pasar Malam tu org ramai memandang-mandang kat gua mcm gua ni pernah larikan nenek diaorg...

Lepas tu gua pergi kat belakang Pasar Malam dan gua terus campak payung dacing yg memalukan gua tu...

Morale Of The Story : Lebih baik Anda Basah Kuyup Oleh Hujan Daripada Anda Menggunakan Payung Cap Dacing Tu...kah! kah! kah! kahhh....

harakiah Islam berkata...

Macam kedai jual besi buruk cari pekerja .

OrkEd Desa berkata...

nasib baik close-ended question punyer banner...kalo open-ended punye soalan maunyer bdk2 ni anda esei sbb2 tolak pelawaan tu...

yg peliknye, naper la sampai cam tu???ni bkn kira rasuah ke??? (cik orked tny je..)

Tanpa Nama berkata...

TO:
2010 September 22 21:26 (Tanpa nama)

Kelakao giler moral of the story tu..

Biar betul banner ni? macam susah den nak cayo (ketuk kepala 3x)

X Nama berkata...

Masa depan akan jumpa...

"Tidak perlu kerja! Hanya perlu sertai UMNO dengan wang pokok RM5000 seorang"

"Himpunkan kekayaan anda dengan UMNOCash. 2X dalam seminggu!"

"Member lebih 100 downline akan menang cuti melancong ke piramid di Egypt, bersama Mahafiraun Madeys!"

Khun Pana aka johanssm berkata...

Baik punya promosi..
Jadi ahli pon ada cabutan bertuah..
Buat macham bisnes..
Macham bisness Last Day Closing sebab dah bankrap.

*Kan lebeh baik kalau kafir masok agama Islam pon diberikan cabutan bertuah?
mari bersunat dan dapat hadiah ChinaDoll..
umgok ponya hotak..hahaha

Tanpa Nama berkata...

Jangan hairanlah bro kerajaan pun amalkan juga amalan ameno ini. Inilah bentuk rasuah untuk ahli, kalau pemilihan dia guna wang pula, kalau nak rasuahkan yb-yb agar tutup mulut dai bagi projek juta-juta. Kalau orang-orang kampung yb-yb ni bagi rasuah pula dalam bentuk material. Aku bagi contoh di Pulau Banggi Sabah tahun ini ratusan laptop diberikan kepada org-org kg. 1 keluarga 1 laptop. Habis majlis datang tauke.. siapa mau jual laptop dia bagi cash RM500. Orang kampung katakan mana tahu nak guna laptop. Jual, dapat RM500 boleh beli beras. Inilah dia kerja Ameno, membodohkan rakyat untuk memnuhkan kocek-kocek pemimpin UMNO ni. Budaya rasuah dalam UMNO ni dah menular macam barah. Tidak boleh diubati lagi. Macam saya, saya ahli UMNO kerana saya kakitangan kerajaan, dulu saya dipaksa masuk kerana kalau tidak akan ditukarkan ke tempat lain. Biarlah saya jadi ahli UMNO tetapi undi saya biar untuk pakatan.