Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Oktober 2010

APO NAK DI KATO




KILANG KIMIA





nota:
melayu selalu kena tipu
kilang kimia di katakan
pembangunan

mereka tak sedar
udara di kawasn ini setiap
hari cemar - sesekali sekala
lebih banyak kimia keluar -
yang ini masuk laporan media

yang makan racun hari hari
tak ada laporan media kah kah kah

10 PELAJAR , GURU SESAK NAFAS GAS AMMONIA - melayau

YAN 15 Okt. – Lebih 10 pelajar dan guru dari Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Guar Chempedak di sini mengadu sesak nafas selepas terhidu gas ammonia yang dipercayai bocor dari sebuah loji bahan kimia di Gurun dekat sini petang semalam.

Kebanyakan mangsa juga mengadu pening-pening, sakit kepala dan loya selepas terhidu gas beracun itu.

Mereka dikejarkan ke Pusat Kesihatan Kesihatan Guar Chempedak sebelum dihantar ke Hospital Yan untuk pemeriksaan.

KAH KAH KAH

woit… INI BARU LOJI KIMIA … kah kah kah..

kah kah kah… BAYANG KAN KALAU INI LOJI NUKLEAR…. kah kah kah..

kah kah kah… PASTI DAH BER AL-FITAHAH – BERIBU KALI…. kah kah kah…

nota:
berok nampak
berok tiru
berok gatal
berok garu
stadium runtuh berok kata kerana takdir
jambatan runtuh berok kata kerana takdir
bangaunan runtuh berok kata kerana takdir
loji nuklear pecah berok kata kerana takdir

wahai berok !
dimana rumah takdir ni ? kah kah kah



11 ulasan:

love lane berkata...

KAKAKAKAAKA al fatihah beribu kali.

lawak gila!

kakakaka

cicit ngah layor berkata...

Tanah rizab Melayu yg demer gadai ataih namer pembangunan pon demer kater dah takdir.Takdir lerrr......dah melayu undi demer.Nasib komer ler....bior mati jegang tak aper.

Tanpa Nama berkata...

hahahaha, Allah ini adalah tempat UMNO longgok taik dan buat tong sampah jer. Masa nak buat kerja, takder la pulak "KERANA ALLAH TAALA", tetapi kerana pembangunan dan kesejahteraan rakyat AKA MEREMBAT.

Kan melayu ni jenis tak kesah sbb sudah lali dibodohkan setiap hari... buatla apa yang ko suka UMNO woi, janji Malaysia tidak dalam keadaan berperang macam Afghanistan dan Iraq serta Palestine sana... Selagi tak berperang, maka UMNO la jugak disokongnya...

Tanpa Nama berkata...

ni lah kapitalis...sekor dua ekor berokk buat duit... makan kenyang2...beratus riban rakyat jelata dpt najis mereka...

ha ha ha berkata...

HIDUP MELAYU..HIDUP MELAYU ..HA HA HA..

Ada Selaras tak Bro. Isham..ha ha ha

Tanpa Nama berkata...

bangang!

ada hati lagi nak wat loji nuklear.

takdir = hancurkan UMNO

Tanpa Nama berkata...

UMNO DAN BARISAN NASIONAL KALAH PUN TAKDIR......
KAAHHH...KAHHHH.....

teganu kite berkata...

isamudeng,
melayu malaya doh selau kene tipu, projek kera-jaang untok kemajuwang hinggakang rakyat jadi korbang.

kalu projek loji nuklear ini dibuat di perkampongang nelayang seperti di seberang taker, make habeh mapuh la segale ikang.

tulung la buat projek loji kimia/loji nuklear di putrajaya. oleh itu, jangang la haghap ke nnatang bewok, kerane bewok makang ayang. kalu mung dok ccaye tanye la Mat Said Kemamang yang bijok itu.

... Di bawoh rang ikan.

Tanpa Nama berkata...

takdir kerana projek penipu,xikut spec..runtuh ape yg di bina,balun duit rakyat pun telah di takdir juge ke,..masuk neraka takdir perasuah

Tanpa Nama berkata...

eja nama surah tu btul2 la bro.. tau la nak cpat update tapi jaga2 sikit

Tanpa Nama berkata...

berok2 ini telah ditakdirkan terjadi daripada spesis kera
kera jenis apa?
kera jenis KERAjaan UMNgOk-BoNgok

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY