Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 14 Oktober 2010

DARI FACE BOOK ZUNAR




TIGA LUBANG JUBUR YANG TELAH DI PEREKSA






TIDAK ADA KEROSAKAN


nota:
ini wajah lubang
yang tak melepas selama
tiga hari. perhatikan betul betul
kelihatan lebih masam dari
dua di atas yang lebih ceria kah kah kah



PEREKSA LUBANG SAIFOOOL


Zunar Kartunis: Apa ke jadah sampai tiga doktor --- Dr Siew, Dr Khairul Nizam dan Dr Razali serentak memeriksa Saifulus seorang? DR Osman dari Pusrawi periksa Saifulus seorang diri saja

Lawak senario betulla. Seorang pesakit tiga doktor rawat serentak. Dr Khairul kata dia rawat badan Saifulus, Dr Razali rawat an*s, dan Dr Siew ambil contoh darah Saifulus. Ha, ha, ha...boleh tutup hospital kalau semua doktor tumpu seorang pesakit macam ni....ha ha ha...poorah!

Apa ke jadah sampai tiga doktor --- Dr Siew, Dr Khairul Nizam dan Dr Razali serentak memeriksa Saifulus seorang?

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… PERNAH JUMPA DOKTOR?.... kah kah kah..

kah kah kah…BIASANYA SATU PESAKIT SATU DOKTOR … kah kah kah..

kah kah kah MUNGKIN ADA DUA JURURAWAT PEMBANTU… kah kah kah..

kah kah kah… SAIFOOOL INI LAIN SIKIT…kah kah kah…

kah kah kah… TIGA DOKTOR RAWAT SEKALI HARUNG… kah kah kah..

kah kah kah…. INI MESTI ADA 3 LUBANG….. kah kah kah…

19 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

wakakakaka lawak dowhh..tegelak akuh

Pakwe Tiz Zaqyah berkata...

ahahahaha 3 lobang...ayoyoyoyo..

Johan 23.01.84 berkata...

kahkahkah!!! sakit jantung pun xde smpai 3 doktor..

kejap,sape nak bet Pn Ainon akan bantah gambar2 ni?? kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

ini mesti gangbang kahkahkah

mosabit berkata...

malaysia dahroll jubur...

di bawah pimpinan najiburosmah...

jubur telah menjadi topik dunia...bagi merialisasikan was was san dua kosong..dua kosong...

pastinya diakhiri dengan dua kosong pada pru13..
bee end tak dapat negeri..dan tak dapat pertsekutuan...

nahi..elek...marhum...kuluhum...

kah kah kah kah kah kah ....

cicit ngah layor berkata...

Bior bebenor...Banyak benor pulak doktor dihospital tu,sampai 3 org merawat sorang pesakit.Teman tak tau ruper nyer polih mesti bagi taklimat dulu pader doktor...sebelum perekser pesakit yg demer bawak.Bab ini ler yg teman takut bulih datangkan fitnah.Maner ler tau kalau ader org yg molot tak lalu diam kater pulak polih tu bagi arahan aper2.Maklom sajer ler manusier...kater org: Molot tempayan bulih ditutup,molot org tutup maser menguap ajer,lepaih tu cutcet cutcet cutcet.Samer2 ler kiter berelok sangker...

Tanpa Nama berkata...

Adusss... hilang selera mkn aku hari ni tgk gmbr jubor sayfool. Suwey

Tanpa Nama berkata...

PRU13 akan sampai tak lama lagi..patutlah UMNO kuat kucar-kacirkan PR !!

juborketattahibesarkelengkingponsembelit berkata...

aduyai.... senak perut aku.... 1 patient 3 docs... dah macam citer blue 4some daaa..... tapi 3 doc lelaki tu yg x leh bla ... kalu doc pompuan best la jugak

UMNO BODOH berkata...

Hebat sangat jubor saifool, sampai 3 dok..turrr minat kat lubang dia...kahkahkah...

Bangang...memang bangang...habis semua doktor jadi tukang jaga jubor saifool...kahkahkah...Yess..

1MALAYSIA BOLEH...kahkahkah....

Tanpa Nama berkata...

memang kelakar betui

Melayu Kena Sokmo berkata...

Bukti UMNO amat banggang dan terlalu jumud dalam berpolitik adalah dengan menjatuhkan Anwar dengan cara yang sama apa yang Mahakuti buat di tahun 1998. Hoi! parti Bodoh, Anwar tu, kalau mu tuduh apa sekalipun, dia dah ada penyokong yang amat tegar dan amat teguh berdiri di belakangnya. Lagi mu serang Anwar, PAS dan DAP lah yang paling banyak beruntung dan berterusan menerima penyokong yang bertali arus. Anwar hanya sekadar menkucar kacirkan kepimpinanmu... dan melondehkan imej mu yang dah sedia buruk tu. Bangsa Melayu lebih bersimpati terhadap Anwar yang melalui survivor politik yang amat sukar, berbanding Mat Monggol yang selalu 'play safe' atau politik dayus dan hidup senang lenang bersama bini Ib*** dengan memperjudikan nasib rakyat marhaen. Ingatlah! Pelakon filem lucah pun boleh jadi presiden MCA, apabila timbul perasaan simpati dan sanggup mengakui kesilapan lalu. Kalau yang mengundi di PRU13 tu semuanya saluran 1 dan 2, Insyallah, mu boleh menang, tapi bagi golongan muda, no way...UMNO!

Tanpa Nama berkata...

@ Johan..

Pn Ainon dia sudah cool sekarang... jangan gambor tak senonoh pompuan..dia kira ok la..

Tanpa Nama berkata...

kahakahkah hahahah lawak lawak sepol ni

Tanpa Nama berkata...

doktor juburrrr kah,kah,kah

mosabit berkata...

kalau ketua mca bersex boleh lak umnok ampunkan dosanya...

apa salahnya ampunkan anwar pulak kalau yer anwar berjubo...

kata membela melayu.....

eh apa aku tulis ni bro???...

kah kah kah kah kah kah ...

Tanpa Nama berkata...

doktor tukang jilat jubur,bak kata TT hayat Be end trletak pd lubang jubur saipol kimak ni..kah kah kah,ari2 be end tarik nafs melalui jubur ini..bkn bertmbah sehat malah bertmbah sakit..byk virus,kah kah kah,makin busuk la be end,plknye 3 ari saipol ni xmelepas..pehhhh,xsggp aku...

HantamSajaLahLabu berkata...

Itu gambar mencirit ko gambar pusek?

Irwan berkata...

Ni komen untuk entry ko yang berlubang ni

http://aderberani.blogspot.com/2010/10/komen-kepada.html

dan fak komen moderesyen. Kau fak orang boleh. Orang fak kau kau moderetkan, kan? bacul!!!