Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 6 Disember 2010

LEBAI GOOGLE SOKONG REFORMASI !



ANAK MUDA BERGERAK LAGI




nota:
ingat ketika bulan puasa dulu
may mongol jadi anjing bila
nama muncul di laman lebai google

kali ini ada berok itam dari rembau
sila buka sekarang seblum
lebai google kena
marah kah kah kah

ini adalah keaja anak anak muda
yang makin arif

teruskan kerja anda kami akan ketawa
kah kah kah


8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tt
dah tak boleh bukak le url tuh
beruk dah sound wiki ker

Thalhah berkata...

Macamane buat ni!
yahahaha..
gila la

as sahar berkata...

KAHKAHKAH!!!

Tanpa Nama berkata...

rnicsxhari sabtu lopaih den ado konduri kazen kat rombau..

den agok terkezuuut nengok pokan rombau..pekan koboi botoi..

tak sangko KJ dan bik mama asol orang sano..

tengok orang rombau, rato2 dok cucuk tanam, berkebon dan tornak lembu/kambing...ada kedai mamak satu dua, kedai melayu satu (waris haji wahab kot)..di pokan rombau bisness semua chukong kontrol..

den heran sebab sorang pon tak nampak elitis mcm bik mama dan KJ..
seorang pon den tak nampak guna 'hand sanitizer' lepaih bersalam dengan orang...'down to earth' betul org rombau..

(den dongar bila bik mama habis je salam dengan org ramai, mintak hand sanitizer dongan assistant dia..ceh..gile!!)

jauh sungguh jurang yang memerintah dan yang diperintah..

p/s:
nasihat kat kazen, jgn jadi mcm najib,
kawin janda rombau, kote kono pogang..

ipoh mali
perak dr

Tanpa Nama berkata...

Cuma taip perkattan 'beruk' di google dan link pertama yg muncul adalah 'wiki KJ'. Hahaha...mat salleh tentu ingat beruk tu adalah KJ yg sememangnya beruk jadi2an..tuih..tuih..

Tanpa Nama berkata...

T.T. nak lagi best, taip "beruk" terus tekan "i'm Feeling Lucky"... tak payah nak tengok list.... terus masuk website nya..... nasib baik aku orang inas, johol, buat malu waris rembau je....

Tanpa Nama berkata...

Ini mesti kerja Googlebot. Googlebot mmg jahat, lain yg org carik lain yg dia siarkan.

Tangkap sama itu Googlebot. Siapa Googlebot? Tanya lebai Google.

without name berkata...

wakakakaka memang wajib jadi beruk siBERUK rembau ni.syabas anak muda