Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 26 April 2011

FESTIVAL BUKU ANTARABANGSA - PWTC




GB GERAKBUDAYA ENTERPRISE SDB BHD DI KUALA LUMPUR INTERNATIONAL BOOK FAIR


Putra World Trade Centre, Kuala Lumpur
Tun Razak Hall 3, Booth No. B58, B59 & B60
Friday, 22 April – Sunday, 1 May 2011
10.00 am – 9.00 pm


DALAM PASARAN



Tertangkapnya Sa–Ekor Toyo: Surat Dari Teoh Beng Hock
Hishamuddin Rais

Publisher: Strategic Information Research and Development Centre (SIRD)
Year: 2011
ISBN: 9789675832192
169 Pages
RM23.00 / S$15.00


Buku Tertangkapnya Sa-Ekor Toyo ini adalah rampaian tulisan Hishamuddin Rais yang telah keluar pada tahun 2008/09/11 di Suara Keadilan, Roket, Malaysiakini, Malaysia-Today, dan Tukar Tiub. Ada beberapa tulisan juga yang tidak pernah keluar di mana-mana. Mungkin untuk pembaca yang rakus telah pernah bertemu dan membacanya

8 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

uncle TT, buku keganasan, penipuan dan internet masih ada stok? buku tapai kalau boleh kena ada dlm versi bahasa malaysia, saya bukan tak reti baca english, payah sikit nak faham..

Tanpa Nama berkata...

bro isham..gua tlh membaca tulisan lu sejak dr lu tulis dlm majalah UJANG (rasanya masa lu bru sampai malaysia kalau tak silap) sampai la ni..gua tua dgn tulisan lu la..

Tanpa Nama berkata...

buku ni x boleh beli secara online ker..

samizul.net berkata...

Bro TT, camna ya mau dapatkan buku yang bro sign sendiri? Bro sign siap2 atau live masa orang datang beli? Sy minta tolong kawan belikan ni. Sy kat Sabah..

Tanpa Nama berkata...

uncle TT, lu bagi mat saga free buku lu....hahahahaha!

gua risau...dia sentuh aje buku lu, dia kena sawan babi.....hahahahaha!

Tanpa Nama berkata...

di harap saudara tt dpt ada di pwtc tgh hari..saya peminat setia tt semenjak dr tingkatan 2...semenjak..membaca kisah tt hidup buangan didlm utusan..semejak dari jemapoh..semejak soundtrack jemapoh..ingin dtg membeli buku tt dgn tandatangan..tak nak ke toko buku..jika boleh bg tahu wkt ada di pwtc dgn tweeter....

Tanpa Nama berkata...

aku jumpe tembakau dan cari TT hari tu...aku jugak cari sa-ekor toyol dan harap aku jumpa pulak tapai versi melayu...

baba berkata...

wah dah dapat tangkap ek? bagus le...kat mph ada tak? wa gi mph mahkota parade aritu buku tapai je ada tapi wa tak minat masakan lg harga tapai wa tak mampu.yg ni ok la 23 je.wa nak beli beri anak wa baca.baik utk minda.