Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 1 April 2011

SENYUM MAK JANDA



TEATER SENYUM MAK JANDA



nota:
teater senyum mak janda
akan dibuka tidak lama lagi
sila bersabar dan nantikan

teater yang menjamin :
tak kering kencing
adalah tidak sesuai
untuk semua lapisan masyarakat
kah kah kah


nota:
ikuti iklan iklan tempatan
untuk menempah tiket!

28 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah...lawak betoi

Tanpa Nama berkata...

hahaha.. pagi pagi TT dah bikin lawak.. sakit perut dibuatnya..

Tanpa Nama berkata...

Bro TT tengok poster pun dah tau filem ni mesti best punyer

eqainlalaland berkata...

pecah panggung dan pecah punggung

Tanpa Nama berkata...

Teater nih ada 18 episod ke?

Tanpa Nama berkata...

dengar cerita ada guna teknik CGI macam merong maha wangsa terutama bakat hotel

Tanpa Nama berkata...

tayang kat La Carcosa jugak ke?
tempah tiket online brapa harga?
tak kan tak ada diskaun bai
hero heroin suma dah second hand

tolong inform aku

pakwe berkata...

aahahahahahahahahahahhaa

kimak..lawak gila..ahahahahahahaha

caya la...

Tanpa Nama berkata...

ingatkan nak komen selepas balik sembahyang. Yang paling cun ni Sighfool la.Yang paling koman, mak janda sebelah kanan tu. Dara janda yang tengah boleh tahan paras dan lakonannya. Pak pacak dua orang tu...tak berlakon pun tak apa.

apa apa pun ok berkata...

HAHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHAHAHHAHHAHHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHHHAHA

lawak lawak lawak

momotarosan berkata...

omaigod
ukar iub dah mula tayang movie
nak compete ngan datuk t
mcmni habes smua tak boleh cari makan.

pelakon kau mmg seksi
espeseli syepul

Tanpa Nama berkata...

aku suka yg tengah tur...mantap
tak kiralah karipap dah basi ke apa
berair pun berair la

Tanpa Nama berkata...

Yg tengah tu memang solid dia punya 64.2 (enam empat titik dua), tapi bila lu cakap karipapnya sudah basi, tak selera aku nak toceng.

Fahmi Ismail berkata...

Isham, dalam filem ni siapa yang masih dara???Mat Monggol ke?kehkehkeh...

alfida_izzah berkata...

Cerita ni memang APRIL FOOL 1Malaysia la, kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Cerita APRIL FOOL SATU MALAYA KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

mmuahahhahahhahahahahA

Tanpa Nama berkata...

Ini betol2 ke main2 bro?
ke ko nak kenakan aku april fool?

Tanpa Nama berkata...

kat astro first dah boleh langgan ker?atau masuk package box office?kui kui kui...

mat lendir berkata...

yg director dia letak gambar muftik tu apa hal laaa bro
adakah dia MUNGKIN watak yg akan mengesahkan bhwa mak2 dara tu masih anak dara?

suka tgk blue berkata...

muahahahhahahahahaa... syabass!

cam Rekoder berkata...

movie 18 episod.. hahahah lawak2 April fool...

AkuTakSukePublisiti berkata...

hahahahahahahahahahahahahahaa...terbaiikk..

klu masuk astro 1st,aku yg xpnh2 langgan akn sggup langgan tuk movie nie...

hahahahahahahahahahahahahaha...

muke "Nyah Pul Kari"..demnnnn!!!!...

mang kena ahhh!!!..hahahahahahhaa

Tanpa Nama berkata...

mmg lawak lah ....

Tanpa Nama berkata...

hahahaha..gambar 3D ke bro tt?lawak sial!!

Tanpa Nama berkata...

Atok Mengkuang Belon cakap ni:-

Hello Momotorasan apa Kabau Melaka...!!!
Dah masuk Geng ni Pulak...?
Kwa...Kwa...Kwa...
Ummi Felda Karipab yg tengah tu masih boleh Kunyah lagi..
Tu Bi.Mama itu buat lap handle Gear Motokar boleh untuk Gesel-gesel kalau dah tak de kawan tengah Driving..
Tapi kena tutup Hidung dulu...
Hanyeir Kawan Ooii...!!
Kah..Kah..Kah..Puuii..!!!
Bacin lah...?
Tu mad Pungkok hang bagi masok Episod ni buat pe....?
Mati Steem je..
Bagi dia buat Episod lain lah.TT
Aku kalo dapat Tu UMMI FELDA aku nak cabut Punat dia Buat Batu Cincin..

Tanpa Nama berkata...

woit.apsal bik mama badan montok! mata aku problem ke atau semperna april fool?hahahahhaa

Tanpa Nama berkata...

AKU MELUAT TENGOK MOOFTEE ANAK HARAM TU