Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 1 April 2011

SIASAT SAMPAI NGANG




INI YANG NAIKKAN SYAWAT SPRM



nota:
tengok gambar!!!
sekuar di punggung yang koyak
macam mana terjun seluar dipunggung
boleh koyak?

seluar koyak kalau diheret
tak munusabah terjun seluar pulak koyak

nota:
hal ini tak ada pun timbul dan
dibesar besarkan

ada kah pekara ini timbul dalam
suruhanjaya?

nota:
nasib baik tiga mat boroi
belum siap lagi
kalau dah siap lagi ramai
yang kena siasat sampai mati
kah kah kah


PEGAWAI SPRM TONTON PORNOGRAFI SELEPAS SOAL TEOH - mkini

Seorang pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) dikatakan memuat turun dan menonton pornografi pada komputer milik pejabat selepas sejam menyoal siasat Teoh Beng Hock.

Perkara ini didedahkan oleh pengerusi Suruhanjaya Diraja yang menyiasat kematian Teoh, James Foong hari ini.

Beliau berkata demikian ketika peguam Majlis Peguam, Cheow Wee menyoal bekas timbalan pengarah SPRM Selangor, Hishamuddin Hashim berhubung memorandum dalaman yang mengingatkan kakitangannya supaya sentiasa memerhatikan pelawat, saksi ataupun suspek ketika mereka berada di premis berkenaan.

Dalam keterangannya, Fong berkata penolong penguasa Mohd Ashraf Mohd Yunus sedang menonton pornografi di komputernya pada jam 1.20 pagi, 16 Julai 2009.

NOTA:
bekas timbalan pengarah sprm selangor ini
sedang sakit jiwa
ada perangai pukul perut

penolong pengguasa mohd asraf mohd yunus ini
sedang sakit jiwa
ada perangai suka bawah perut

nota:
dari laporan amat jelas bahawa
teoh telah dibelasah dahulu

nota:
amat jelas dari laporan media
akhirnya tidak akan ditemui siapa bunuh teoh
akhirnya balik ke cerita teoh cekik diri sendiri

nota:
macam mana seluar koyak tak ada cerita
kita yang tengok ganbar tahu
seluar koral kerana badan keren heret
tak perlu csi
abih boreh – sisatan sprm adalah projek mat mongol
nak ambil kembali selangor kah kah kah


15 ulasan:

www.tuanbri.com berkata...

Poning kopalo pakcik. Manolah poei csi malaya? Tak expert ke kita Utk buat siasatan...

Tanpa Nama berkata...

TBH jatuh. Soalnya"Kenapa tidak ada darah dilantai? Kenapa kakitangan/kepala dan bahagian lain badan tidak pecah berderaaaaaaiii?

Hairan dan pelik sekali.

Tanpa Nama berkata...

Siasat yang perlu selagi leh menyelamatkan diri..

Amuraria berkata...

ITULAH SIASATAN CARA MALAYSIA !

Pakteh berkata...

Sebetulnya...menonton video lucah selepas siasat saksi itu adalah satu perkara yang memalukan dan memuaalkan. Memang layak tuan blog mengutuk atau memberi pandangan sinis...pakteh menyokong anda.

Cuma dalam soal seluar TBH yang terkoyak tu....biarlah pakar yang memberi kenyataan. Secara lojik memang boleh terkoyak bila jtuh...kaki terlipat dan memberi tekanan kepada seluar....n macam2 boleh jadi...
Teori tuan diseret agak amat tidak munasabah sebab jika seluar terkoyak...sudah pasti pakar dari britain, thailand malah Malaysia sendiri akan menemui kesan melecet pada TBH.

Sekian...blog anda dikategorikan blog yang berhemah dan matang...cuma kebelakangan ini pakteh nampak agak melulu penulisannya dan mungkin itu boleh difikirkan semula...

anak liar berkata...

haha..i like la bro ishammm

mata-lembu shah alam berkata...

syahwat adalah bahasa Iran/Parsi/Persian.. SHAH maknanya RAJA. WAT maknanya URAT. SHAHWAT maknanya Raja Urat. kalau kau tak ada urat & raja urat baik kau letak jawatan jangan jadi manusia tt.

fuck...
fuck + fuck =SPRM = SPeRM, SPeRM & SPeRM.
kau memang poyo tt, kau memang tak NKRA, kau memang tak transformasi - naikkan syahwat adalah satu 'trendy' di malaysia.

sape kata salah tengok porno & muat-turun, apa lagi kalau dibuat di SPeRM. porno adalah seni-tampak, untuk menghasilkan SPeRM organ di bawah pusat mesti diaktifkan. Sebelum zaman revolusi Perancis di eropah & selepas malaya ini dihadiahkan oleh kolonial british kepada kroninya umno - budaya SPeRM mula diperkenalkan.

segala berita mengenai porno, kau mesti percaya 110%. oleh kerana mufti2 mengambil sikap yang amat cermat untuk mengeluarkan FUCKWA - jadi kau tt yang poyo,tolong rujuk kepada pemikir2 di bawah ini untuk mendapatkan FUCTA berhubung dengan isu porno;

1. Zul Norden Kulim Firaun besar 110%
2. Ummi Pukida penyimpan stock 18 video
3. Dato' T - 3 jahannam
4. Mat Boroi - mat monggol & tok muden sembab
5. Mat toyol tempe
6. Ezam Senatak Sesumpah
7. Menteri - pak guard parlimen
8. Bang, bang, Bung Kebinatangan

majulah syahwat untuk negara. 1 syahwat untuk 1 Malaysia.. fuck

Tanpa Nama berkata...

Lepas bantai mamat tu, dok toceng depan komputer. Bagus bagus. Camana nak respek kat sprm kalu camni.

Rakyat Pakatan berkata...

Si ashraf tu bukan tak tahu tengok porno kat pejabat dengan komputer kerajaan salah dan tak ikut undang-undang, tapi jenis macam ni suka ikut law dia sendiri. Kalau takat seksa orang yang dia soal tu pada dia tak pe asal cepat kerja dia. jangan-jangan seluar Teoh koyak tu pasal dia sebab tak tahan stim tengok porno.

Tanpa Nama berkata...

fuck KEPALA HOTAK kau 'mata-lembu shah alam'.. berambus lah engkau !!!

tt jangan dok layan komen mata-lembu yang suka fuck nanti kita sumer jadi bangang

Tanpa Nama berkata...

mata-lembu shah alam,

bukan FUCKWA la bodoh, FATWA.. hotak lembu & tahi lembu

TambiRubber2 berkata...

Pertama sekali, "Fuck untuk kepala lembu shah alam". Dari dulu sampai sekarang tak ubah perangai. Agaknya cakap dengan mak bapak dia pun main pakai fuck fuck.....

Kedua, pegawai asyraf mesti dipertanggungjawabkan. Mungkin jika dia tidak mendownload dan menonton filem porno malam itu, beng hock masih bernyawa sampai saat ini. Bukankah tugas mamat ni menjaga beng hock selaku yang disoal. Tugas dia bukan mendownload filem porno.

Dia mungkin boleh difikirkan untuk disaman RM100 juta!

Tanpa Nama berkata...

bang...hasilnya awal2 dah tahu..sama macam kes anwar ibrahim 1998, kes saifool, kes video seks...yang kena nanti si mangsa juga...lawan UMNO bukan di mahkamah atau pilihanraya bang...sejarah 50 tahun...burhanuddin di ISA sampai meninggal, dan lagi dan lagi...

Tanpa Nama berkata...

Melayu dah kempunan barang di celah2 peha aje ke sekarang ni?

otak melayu berkata...

CSI hisap kote....bukan Ashraf sahaja salah tapi boss dia semua patut masuk penjara sebab dah banyak laporan mangsa kata si ashraf ni bantai orang dalam tahanan. boss dia tau tapi memang dia bela anak keling sekor ni khusus untuk bantai rakyat malaysia. ini ashraf anak keling pariah memang biasa makan kari biawak kalau setakat pukul orang tu kacang aje....dia dibela oleh kutty yg satu kapal....hehe......tapi boss ashraf mesti dipenjarakan temasuk yg dah pindah ke sprm negeri sembilan tuh....ptuihhh!!!!! aku syak ashraf dgn yg pindah negeri sembilan tu dah bunuh teoh lepas tu buat buat download porno.....dasar otak keling!