Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 23 Mei 2011

GAMBAR UNTUK RENUNGAN




AKHBAR BARU SAMPAI



















RAJA GOPAL INI KERJANYA APA?














KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


nota:
aksdghs88%* asy544389s0m \\\\s8u54
KKfasw55%%^&9as0 sos6s8sw4bas%...(75-a@2p
jkalah 7390wgvb sewmsd96nasw7 haho0664//
gAae--as/sdhdtgd. sksysdje4sns,x.//;s
kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


9 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

WTF...!!!

cicit ngah layor berkata...

kah kah kah . Asai usoi teman drpd Ngah Layor...terkenai sebagai pakar dlm menangkap buayer dgn tak payah keluorkan kedeghat.Yang ini pulak,asai usoi demer drpd org yg tughun daghi kapai layor,naik kedghat musin tengkujoh.Ghopernyer,ghoper oghang,tp pengangai mcm buayer.....semuer telan,tak tau ghaser masin ker,kelat ker,masam ker,tawor ker sbb tak ader lidah.Ader lidah....tp kener tanam dalam pasu.kah kah kah.Lingkup negaghe aku.Ciiiiit.

Tanpa Nama berkata...

Pandy punya Setan melayu. Bodoh nak mampos menyusahkan rakyat. Byk lagi rakyat miskin xde rumah bekerja siang malam mencari rezeki.

Tapi Setan melayu sedap2 beromen atas istana baru ratus-ratus juta.

faezal berkata...

sesuai utk modal kempan PRU13 nanti.. hahahaha

Tanpa Nama berkata...

memang lanchow aku pernah cakap kat member aku membazir buat istan agong tu..terus kena ini satu penghinaan....kalau raja kalau org biasa ader akui kesah...kalau semua raja mcm raja kelate ok jugak...

James Iha berkata...

Bila LGE pegang teraju P.Pinang dan bertekad nk ikut cara Umar Abd Aziz, aku terkedu dan respect beliau 100%. Aku yg pernah tertindas gara-gara karenah birokrasi dan ketidakadilan dlm melindungi hak-hak rakyat malu kerana kaum bangsaku lebih gemar memijak anak bangsanya sendiri. Pergi jahanam dgn ketuanan Melayu.

Tanpa Nama berkata...

rajagopal? dari mula beranak dah dapat elaun mentekendarah dah.. simpan sampai umur 18 tahun.. rakyat dok sapot jugak.. sembah sultan dan bayar duit.. apa punyer bodoh la rakyat malaysia ni..

sudah sembah, bayar duit pulak, tapi dia tak dapat apa2 pun sultan bagi.. tu la orang cakap, bodh macam makan taik, tak nak mengaku pulak!

mek berkata...

tt, wa mau langgan itu akhbar baru sampai sama lu la. manyak best dia punya tajuk la...

kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

bro,
aku setuju sesangat kalao msia ni terus jadi republik
senang
tapi aku pelik gak nengok pakatan rakyat nih,
pasal pakatan rakyat selalu keluar statement yang mengatakan kalao pakatn di beri mandat oleh rakyat, institusi beraja ni akan di pertahakan,
sedangkan kita semua sudah menyampah tahap gaban melihat kepada pembaziran oleh suku sakat lanun ni....

better pakatan rakyat keluar kat buku jingga terus la yang "Pakatan Rakyat support negara Republik"
-aku jamin kompom pakatan akan tetap menang, tapi dengan syarat kite kene yakin kan rakyat dengan cerita2 camni lah,pembaziran demi pembaziran