Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 3 Mei 2011

SATU LAGI PROJEK TIPU RAKYAT



PUTAR ALAM LAGI



nota:
semua jadi pelik
semua jadi hairan
mati kena tembak
kenapa nak cari
sebab mati yang lain?

carilah siapa pembunuh?
kah kah kah


MAHKAMAH KORONER BUAT PEGHAKIMAN TERBUKA KES RAMLI - meloya

TUMPAT 2 Mei - Mahkamah Koroner di sini hari ini memutuskan, kematian pengawal Istana Kelantan, Ramli Mohamad yang ditembak pada 19 Mei 2010 sebagai penghakiman terbuka kerana tidak ada keterangan mencukupi untuk menunjukkan kematiannya disebabkan faktor selain tembakan.

Dalam keputusannya, Koroner Raja Norshuzianna Shakila Raja Mamat yang mendengar inkues itu mulai 10 Januari lalu juga berkata, tidak ada bukti untuk menentukan siapa pelaku yang menyebabkan kematian mangsa.

"Berdasarkan keterangan saksi dan pemerhatian, saya mendapati kes inkues ini adalah satu kes `open verdic' (penghakiman terbuka) di mana ianya berlaku apabila keterangan yang ada tidak mencukupi atau tidak mencapai tahap yang dikehendaki untuk merekod lain-lain keputusan,'' katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…SATU LAGI MATI IBRAHIM ALI…. kah kah kah..

kah kah kah..INI BELUM LAGI KES SARBANI…. kah kah kah…

kah kah kah…INI BELUM LAGI KES AMINULRASHYID…. kah kah kah

kah kah kah… INI BELUM LAGI KES KUGAN….kah kah kah…

kah kah kah…INI BELUM LAGI KES TEOH BENG HOCK… kah kah kah..

kah kah kah…OPEN VERDIC…MACAM KES BENG HOCK…. kah kah kah…

kah kah kah…DIA MATI TAPI BUKAN BUNUH DIRI... TAPI MATI…. kah kah kah…

kah kah kah..TAK TAHU ACAM MANA MATI...TAPI MATI... kah kah kah

woit… HABIS SEMUA MATI IBRAHIM ALI…. kah kah kah

5 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

"Buku boleh didapati di semua kedai-kedai buku Kinokuya, Borders, MPH, Popular Book Store, RiceCooker Annex Central Market
atau datang ke Bau Bau Cafe Central Market"
Isham, tu la sibuk hal orang, blog sendiri pun lupa nak update maklumat..Rice cooker dengan cafe 'bau-bau jubur' ko kat cm tu dah lama berkubur dah..ko lupa ke saja buat2 lupa nak cover? Atau nak spin pembaca sama macam kawan sejuburi ko si Nuar tu? KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH..

Tanpa Nama berkata...

Saudara TNB 1.56 a.m.
kah kah kah... Hang memang mangkuk ayun tul lah bro, belajar membaca macam burung kakak tua, bangang sebangang-bangangnya adalah mahluk seperti hang nie... kah kah kah...

Lang berkata...

istilah canggih mati ibrahim ali a.k.a mati katak... mati open verdict... kahkahkah

Tanpa Nama berkata...

tak tau siapa pelaku - yang tarik picu-penembak, tembak sendiri pun bukan. hantu kak limah atau usop whilcho yang tembak..atau hantu tanpa nama 1:56 AM, tapi geng ngan hantu altantuya jangan pakai pistol pakai bom pun lepas, bukan susah dia sumpah kat utusan meloya, habislah kira Tuhan terimalah, rakyat apa lagi wajib terima.

Tanpa Nama berkata...

yg tembak tu BABI
sama spesis macam yg bom hantuya, yg tembak aminurasid dan melingkup beng hok atau kuhan