Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 28 Jun 2011

BERHEMAH TINGGI ?




NOTA:


sila buat bandingan
antara gambar di atas dengan
gambar di bawah

mana yang lebih berhemah tinggi
kah kah kah


BERHEMAH?





BN TERUS BERJAYA JIKA AHLI BERHEMAH TINGGI
– berita hairan

Jenama Barisan Nasional (BN) akan terus berjaya pada masa depan jika setiap ahli berhemah tinggi, sentiasa berbudi dan mendampingi rakyat kerana ia terbukti sebagai produk yang masih laku, diterima dan disanjung, kata Najib Razak.

Perdana Menteri berkata, selepas selepas Pilihan Raya Umum (PRU) Ke-12, BN memenangi sebahagian besar pilihan raya kecil dengan peningkatan majoriti, selain sekali lagi membentuk kerajaan negeri di Sarawak dengan majoriti melebihi dua pertiga walaupun menghadapi serangan bertubi-tubi pembangkang.

Beliau berkata, ia menunjukkan rakyat menaruh keyakinan dan pengharapan besar kepada BN dan berikutan itu tiada sebab ahli hilang keyakinan seolah-olah BN lemah atau bukan lagi jenama yang boleh dipasarkan.


BERHEMAH ATAU BERKEMAH







13 ulasan:

Anti Telan berkata...

Semua muka 4 orang ini BERSIH & BERIMAN.

BERSIH...Rembat & Telan...kah kah kah kah

BERIMAN dengan MahaFiraun...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

dengar khabar sb nak pergi perancis..nak tangkai pemakai jersi kuning di toure d'france

Tanpa Nama berkata...

Berhemah tinggi atau berkhemah tinggi? siar lah gambar-gambar muka lain untuk dibuat contoh bro...

Andrik McVean berkata...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

Tanpa Nama berkata...

yang paling berhemah adalah gambar durian kat bawah skali, hehe

Khun Pana aka johanssm berkata...

Malaysians are promised of a more vibrant Cabinet and a country that continues to be safe should Baruah Negara be voted into power again, said PM Najis - The Setar Jun28

Rakyat Malaysia akan di rogol,SodoMee, tipu dan diperdaya sekiranya Baruah Negara menang lagi dalam pilihanraya kata Mat Mongolia.

Tanpa Nama berkata...

Berhemah tinggi...PUNDEK.....

Tanpa Nama berkata...

Bro...

muka munkee ni lu cakap berhemah tinggi..

porahhhhh

ni semua muka MEMANTAT....

sorang memantat budak itam
sorang memantat budak bawah umur
sorang memantat amah

muka munkee ni semua dah macam muka pantat

UMPORNO... pantat mak kau

jai berkata...

Kah kah kah...

BERJIMAK kot bro???

Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

andrik bro, tt have beutiful street urchins on the blogs who need more than he'd browse over them into our forbidden realities. come back us up wherever u are. am also new to this blog trying hard to coin into bahasa melayu without hammering home into rajagopal head. call me milayoo because admiral cheng ho called us so. welcome if tt also don't mind. here he's so honest with his abuse and anger whose quaint humour lies between sexpistol and zunar. regard

serenity9260 berkata...

berhemah???takde tinggi mane pun,paras lutut semut je

Ni best bro!!!
Hot Aje : Seorang Remaja China Menjual Dara Demi iPhone 4
Cool Aje : Kapal Mewah Alien Mendarat Di Perairan China (Foto)
Trik Aje : Cara2 Nak Unblock Website,Premium Account Dan Pelbagai Lagi Trik
Sejuta Trafik Ke Blog Anda!

Tanpa Nama berkata...

muka tambi kecik la paling bersih dan beriman. dia sanggup membayar denda demi menegakkan kebenaran. kah kah.

Tok Jebat berkata...

muka ibrahim ali macam babi kebacinan lepas cium pantat babi betina yg baru lepas ditutuh beruk jantan.kahkah....