Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 21 Julai 2011

APCO ITU ADALAH AJEN ZIONIS



DARI FB ZUNAR:


Canister yang diguna polis dalam demo Bersih turut diguna oleh polis Israel. Laporan NGO antarabangsa menyebut gas jenis CS yang terkandung di dalamnya telah mengakibatkan beberapa kematian di kalangan rakyat Palestin kerana terhidu racunnya.





POLIS NAFI GUNA GAS PEMEDIH MATA SAMA DENGAN ISREAL
–mstar

LANGKAWI: Timbalan Ketua Polis Negara, Khalid Abu Bakar pada Rabu menafikan dakwaan pembangkang bahawa pihaknya menggunakan gas pemedih mata yang sama digunakan tentera Israel ketika perhimpunan haram 9 Julai lepas.

”Jangan mengada-adakan cerita kita (polis) pakai gas CS (Combined Systems) atau apa saja. Kita tak sampai tahap itu. Jangan nak mengada-adakan cerita,” katanya kepada pemberita di sini.

Antara lain, laporan itu yang memetik kenyataan beberapa pemimpin Parti Keadilan Rakyat (PKR) mendakwa Pasukan Simpanan Persekutuan (FRU) menggunakan kanister gas pemedih mata daripada jenis yang sama digunakan tentera Israel untuk memerangi rakyat Palestin.

Mengulas lanjut perkara itu, Khalid berkata, beliau akan meneliti laporan portal tersebut sebelum memutuskan tindakan selanjutnya.

"Mana mereka belajar semua ini? Saya minta semua pihak jangan cakap ikut sedap mulut. Kalau tak tau jangan cakap... kalau tak pasti jangan cakap. Jangan buat tuduhan-tuduhan,” katanya. – TIEWNAMA

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


wout… SAMPAI KE TAHAP ITU…. kah kah kah..

kah kah kah…TAHAP ITU …ITU… TAHAP APA?.... kah kah kah..

kah kah kah…. BUKANKAH APCO ITU SYARIKAT ISREAL?.... kah kah kah..

kah kah kah..BUKAN KAH APCO ITU NASEHATKAN MAT MONGOL... kah kah kah...

kah kah kah…BUKAN KAH DULU ADA WARGA ISRAEL BUAT KERJA UNTUK POLIS…. kah kah kah..

kah kah kah...ADA BERITA MELAPORKAN WARGA ISRAEL DATANG PASANG KOMPUTER UNTUK POLIS.... kah kah kah..

kah kah kah.... KENAPA MASA ITU TAK TAHAN ZIONIS INI?.... kah kah kah..

kah kah kah...KENAPA AJEN AJEN APCO MASIH BERKELIARAN DI MALAYSIA... kah kah kah

TERUSKAN PERJUANGAN KITA

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

(Mana mereka belajar semua ini? Saya minta semua pihak jangan cakap ikut sedap mulut. Kalau tak tau jangan cakap... kalau tak pasti jangan cakap. Jangan buat tuduhan-tuduhan,” katanya.)

Kah!kah!kah! sebab tahu lah kena cakap...

Kah!kah!kah! Ingat rakyat bodoh sangat tak tahu apa2 kah?

Tanpa Nama berkata...

Guna jangan tak guna...huhu..
Kasi pecah!!! huhu
Hot Post ----->>Kad Kredit?!!! Ahhh..Tidakkk!!!!!

Monkey Shooter berkata...

Polis EEEEE tu cakap apa pun dah tak guna kerana:- Makan teringatkan UMNO, tidur termimpikan UMNO, mandi terbau UMNO, berakpun terbaukan UMNO, memakai uniform pun teraurakan UMNO dan bercakappun keluar suara UMNO.... pendek kata segala-galanya UMNOlah. Kecuali UMNO tumbang di dalam PRU13, maka beliau (polis EEEEE) akan terbaukan mahkamah dan penjara pula kerana PR tiada aura dan bau.

golok perak berkata...

polis menyatakan mereka memiliki rakaman video bahawa DSAI tidak dicederakan semasa perhimpunan Bersih 2.0 .... kah kah kah ... Polis Israel lagi banyak bukti mereka tidak pernah membunuh dan menembak rakyat Palestin di Gaza dan Hebron ... Bajang Beranyut ... jawapan yang dah tak boleh pakai dah masa ni ... kalau zaman penentangan Malayan Union dulu jawapan ni adalah yang paling power ... tu dulu ... zaman atok teman dulu boleh pakai ... sekarang orang nak tengok bukti video tu ... bukan cakap kosong je ... Polis Thai pun boleh nafikan sekeras-kerasnya diorang tak pernah mencederakan penunjuk perasaan berbaju merah dulu ... Tentera China pun boleh tunjuk bukti Tak de Kereta Kebal yang Langgar Pelajar di Medan Tian anmen dulu ... macam jawapan budak tadika ... kami nak tengok video yang polis janji nak tunjuk kat TV ... macam lah video Tragedi Memali dulu ... dah di pinda sebelum ditayang kat TV ... kami masih ingat dan tak pernah lupa ... Kertas Putih Tragedi Memali dulu adalah Wayang Semata-mata ...

Tanpa Nama berkata...

Jangan tipulah Khalid Bakar. Orang sekarang jauh lebih berpengetahuan drp orang dulu. bagitau sajalah PDRM beli dari mana dan siapa pembekal tempatannya yg dapat kontrak ini? Mudah2an kita tahu berapa harga satu tabung gas ini. dan tahu siapa jadi kaya raya akibat BERSIH 2.0?

For sure, orang yg membekal ini tidak akan buat laporan polis mengadu bahawa dia kerugian berbilion ringgit akibat BERSIH 2.0. RTM/TV3/Utusan/BErita?NST/Star tak mahu interview orang ini ka?

sri hartamas

Tanpa Nama berkata...

Good Morning dear TT,

How could our government do such a desperate and pathetic act?

Tanpa Nama berkata...

inilah rupa polis malaysia ni tak cakap salah kalau cakap nak ambil tindakan hai entahlah apa nak jadi dengan malaysiaku..

Jebat2 berkata...

"mana mereka belajar semua ini?" kah3. Internet la, kalaupun bukan utusex, berita hairan &tv3/4.
ORANG BODOH TETAP NAMPAK BODOH WALAUPUN MELAKUKAN KERJA2 ORANG PANDAI.

serenity9260 berkata...

hanya umno je yang boleh dakwahkan zionis ni.tak caye,tgk najib g jumpe pope.para penjilat najib seboleh boleh cakap pergi dakwah,ahahahhaa

1.Gol Penalti Paling Best Dalam Sejarah(Video)
2.Tokong Yang Dibuat Daripada Botol Arak(Gambar)
3.Nenek Dengan 700 Ekor Kucingnya

peminat eee berkata...

orang semua bodoh belaka,
mereka juga pandai dan alim,
kah kah kah
eee nie suka menipu
supaya dapat jadi melayu
kah kah kah
eee mengarut sangat lah tu
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

(Kalau tak tau jangan cakap. kalau tak pasti jangan cakap. Jangan buat tuduhan-tuduhan,” katanya.)

aku rase kalo dilepaskan gas tu kat dlm umah si polis berok ni yg kt dlm umah tu ade rosmah badak ngn bini botak dia mau mati ibrahim ali dorang suma..

NWA - FUCK THA POLICE
http://www.youtube.com/watch?v=1M8vei3L0L8

yes berkata...

Nak kepastian dari polis mereka pakai gas apa semasa perhimpunan BERSEH.

felcra changkat lada berkata...

... Tok Ayah Jib ngan silidah kontot kena 'slam down' atas isu 'menutup' dengan dakwat dalam artikel di Majalah The Economist ... ni semua orang dah tau ... kecuali orang-orang tertentu (yang tak mahu menerima kenyataan) .... makin kesian aku tengok cucu-cucu datok (Tan Sri ?) Noah ni ... nak buat sesuatu penipuan pun tak cukup professional ... kanapa tak gunakan si eskay tu ... kah kah kah ... apa susah ...? lepas tu boleh buat sumpah laknat lagi ... kah kah kah ... kan si eskay tu ngan sumpah laknat berpisah tiada ... kah kah kah ... ate komer, mana pegi hilangnya si eskay tu ...? sonyap yo takdo beghito ....idup ko laie ? kang teman ngancok wak kan sekali kang ... memang ngancok wak demer ...

celepa kosong berkata...

.. mati braheng ali .... kah kah kah koh koh koh ... hangpa buat lawak terbaek la hangpa ... cek tergelak gulin gulin ... tapi kan hangpa ... cek dah lama tak dengaq ceghita makhluk 'amphibia' ni ... abang braheng awat sunyi sepi aa..? pasai tu la kot hujan tak tughun tughun ... ayaq kat parit ngan sungai dah mola nak koghang ... cek tak hingin nak komen cakap polis tu ... wooi hangpa tukang ambik beghita.. hangpa pi la interview abang braheng nu pulak aiih ... sunyi la pulak tak dengaq sogha abang braheng ...

CS berkata...

http://en.wikipedia.org/wiki/CS_gas