Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Khamis, 21 Julai 2011

LAWAK BODOH DARI POLIS PENCEN




DARI PEMBACA:


assalamualaikum, 23 julai ni..ada event memoir sempena 9 julai....masukkan event ni kat blog hang... Memoir to July 9, lets walk on 723!

http://www.facebook.com/event.php?eid=129244687162169

Oleh PeminatFlom pada ANAK MUDA SEGALA BANGSA MELAKAR SEJARAH pada 11/07/20


NOTA:

hanya satu soalan
kalau gas itu tidak beracun dan bahaya
seperti gas yang digunakan oleh israel

kenapa fru pakai sarong udara?


SIAPA MEREKA INI?









BEKAS KOMANDER: JIKA FRU KASAR , RAMAI DI HOSPITAL - mkini

Jika dakwaan bahawa polis terutama Unit Simpanan Persekutuan (FRU) bertindak kasar semasa perhimpunan haram 9 Julai lalu di ibu negara itu benar, sudah pasti ramai yang akan dirawat di hospital atau sebagai pesakit luar, kata seorang bekas komander FRU hari ini.

Supt (B) Sulaiman Menga Din berkata anggota FRU telah dilatih bertindak secara minimum bagi menyuraikan para penunjuk perasaan mengikut undang-undang dan prosedur operasi standard (SOP).

Semua anggota dikehendaki mematuhi arahan secara terperinci termasuk dakwaan melepaskan gas pemedih mata secara sembarangan, katanya.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


nota:
yang kita lihat klip bersih dalam youtube
yang kita lihat gambar bersih dalam facebook

semua itu apa?

kalau gambar ini semua hasil ikut arahan
kalau klip yang kita lihat hasil ikut arahan

maka kalau tak ikut arahan pasti macam di gaza
maka kalau tak ikut arahan pasti macam di baitulmukadis

patutlah gunakan taktik zionis israel
patutlah gunakan kimi yang sama macam israel guna
patutlah ada apco jadi penasehat
kah kah ah


TENGOK SEKALI LAGI UNTUK KENAL MUSUH RAKYAT




nota:
ingatkan
kenalkan
siapa penjahat penjahat ini!

29 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

assalam. tlg war-warkan malam ni dtg stadium sokong Malaysia lawan Chelsea PAKAI BAJU KUNING.........kaler mesia ape..

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

DENIAL! DENIAL! DENIAL!

Our government is so good in denial

Tanpa Nama berkata...

AWAS!

Masanya dah dekat sangat untuk semua melihat melayu islam akan mempertahankan kawan cina dan indianya yang tak islam daripada disentuh oleh tangan najis melayu grombolan yang islam...dan cina dan india ini juga akan bertindak sama demi kawan-kawan mereka sepakatan...

SharpShooter ATM berkata...

Aku cabar polis yang tunjuk kuat pada mangsa yang tangan terikat itu...tunjukan muka kamu dalam tv tanpa saputangan...itu pun kalau kau anak jantan dari benih yang halal...jangan tunjuk kuat pada yang lemah...aku dari ATM cabar kamu...mana mau jumpa....KPN kau pun kalau ada dengan kau pun aku sekeh sekali...JANGAN SAMPAI STEYR MENCARI MANGSA.

theme labs berkata...

aduh kenapa polis jd cam ni - bole ilang kepercayaan kami kepada anda semua

admin
www.wpthemeslabs.com

Jiwa Kacau berkata...

Apa nak heran bro, polis tu confirm dari keturunan ANAK HARAMmmmmmmm. Ada sapa sapa kenal mamat tu? Dapat tahu dia duduk di balai mana atau batalion mana sudah cukup bro.

Tanpa Nama berkata...

mungkin akan keluar kenyataan semua video di youtube tidak tulen. yang tulen hanya pada PDRM. hahaha...dasar bangkai negara



nini

bugis Pontian berkata...

Kenapa lah polis buat camtu. tak patut betul.Sepatutnya polis bedal lagi kuat. Kalau org macam engkau ni, kasik terajang skali. Jangan kasik can. Bikin susah orang ajer.

BERSHIT!

Tanpa Nama berkata...

Leman Meng Bangang..

Duduk rumah diam diam..time makan makan..time kentut.. kentut, time entot...entot..ujung bulan duit pencen masukkkk..

Tanpa Nama berkata...

http://www.facebook.com/weareallteohbenghock?sk=wall

tolong promosikan page ini ... kita semua adalah Teoh Beng Hock ...

Melayu Kena Sokmo berkata...

Dalam perkhidmatan dahulu pun dah cukup buat dosa dan rasuah serta jahat tak terkawal. Bila pencen masing-masing nak tunjuk pandai.... harap-harap Allah SWT akan membayar "cash" kepada bekas penguasa ini dengan menganugerahkan anak-anak atau cucu-cucu beliau dengan baka "syndrom down" sebagai membalas jasa mereka terhadap rakyat semasa mereka dalam perkhidmatan. Amin

Tanpa Nama berkata...

BEKAS KOMANDER: JIKA FRU KASAR , RAMAI DI HOSPITAL


BEKAS MUJAHIDDIN: JIKA RAKYAT KASAR,
RAMAI FRU DI HOSPITAL.

-Haji Salah

Pak Mat berkata...

Kenapa mesti tumbok perut orang yang tangan kena ikat. Walaupun kepimpinan melalui tauladan Tapi hang jangan la ikut perangai bekas kpn hang mangkok hayun rahim noor tu.

Tanpa Nama berkata...

eleh polis level konstabel..nak jadi polis level konstabel ni ada spm pun dah cukup.spm hancur pun leh jadi polis konstabel..

depan budak2 boleh la nk buat muka ketat..depan profesional lain terus terkedu..nak speaking english tak tahu..

gaji dorang pulak rendah je pun..nama pun lepasan spm..setakat duduk kuarters polis, rumah flat, toksah nak berlagak..

nak tumbuk2 orang pulak..dia nak orang takut dengan dia..padahal depan inspektor terus kecut telo..

takper..aku ingat muka budak ni..sampai mampos la ko jadi konstabel..

baru ko tau langit tinggi ke rendah..

Rakyat berkata...

Tuan,

Saya merupakan salah seorang dari peserta BERSIH pada 9 Julai yang lalu.

2. Untuk makluman semua, seorang polis yang menutup mukanya dengan sapu tangan ini telah bertindak kejam terhadap para peserta perhimpunan aman tersebut.

3. Polis tersebut juga telah bertindak kasar dengan menyepak, menumbuk dan mencaci-caci peserta perhimpunan aman walaupun peserta perhimpunan aman tidak melakukan apa-apa bentuk keganasan kepada pihak polis. Selain rakaman beliau yang telah menumbuk mangsa dengan menggunakan gari, beliau juga telah dilihat menyepak dan menumbuk peserta perhimpunan aman yang lain.

4. Sehubungan itu, kami memohon supaya pihak polis dapat mengambil tindakan disiplin terhadap polis berkenaan di atas beberapa faktor seperti berikut:

i. Polis berkenaan telah mencalar imej PDRM kerana wajah beliau telah dirakamkan ketika melakukan kekasaran terhadap peserta perhimpunan aman;

ii. Polis berkenaan patut dikenakan tindakan disiplin yang berat bagi memberikan pengajaran kepada pihak polis yang lain supaya lebih profesional ketika menjalankan tugas;

iii. Polis berkenaan telah melanggar undang-undang dan prosedur operasi standard (SOP)ketika menjalankan tugas di mana polis berkenaan tidak ada hak untuk menutup muka beliau, menumbuk perut peserta perhimpunan dengan senjata (gari) dan mengeluarkan kata-kata kesat kepada peserta.

Sehubungan itu, sukacita pihak kami ingin mengesyorkan perkara seperti di perenggan empat (4) di atas untuk perhatian dan tindakan pihak polis sewajarnya.

Sekian, terima kasih.

supt zul berkata...

aku cuba cari budak konstabel ni sampai lubang cacing. gambar kau dah tersebar seluruh internet.kau nak tunjuk kuasa?baik.aku tunjuk dekat kau apa itu kuasa! kau akan tengok budak-budak batch kau naik, kau masih kekal sebagai konstabel faham.

Tanpa Nama berkata...

Setahu aku anggota polis ni kalau dah bersara, org tak rujuk sebagai Supt(B). Kalaudah bersara, bersaralah, mana boleh pakai (B) di belakang nama. Kalau tentera pencen, lainlah. Ini mesti kes polis angau pangkat ni.
Dia tak masuk perarakan BERSIH 2.0, macam mana dia tahu polis tak kasar?

sheikhalfarisi berkata...

as salam, kena cam betul2 gambar anak anjing yg tutup mulut tu..

Tanpa Nama berkata...

Kesimpulannya:

Jangan pangkah gambar dacing



-MatCermin-

Tanpa Nama berkata...

sbnrnya budak yg kena ikat tu bodoh.org nak bwk dia gmkn solat kat tahanan sementara..dia g maki.dpt penumbuk sekali.pada muka. sape suruh taatkan Imam ambiga.kahkahkahkahkahkahkah

Tanpa Nama berkata...

JIKA FRU KASAR , RAMAI DI HOSPITAL...

JIKA RAKYAT KASAR, RAMAI BINI FRU JADI JANDA...INGAT SIKIT...

orangkasai berkata...

dia tengok masa polis kawal geng patriot...memang nampak cool...siap kena rempuh dgn budak patriot baru bertindak....

Tanpa Nama berkata...

bro tt..

pakcik gua polis pencen
biasala kalau polis brutal
bila kes macam ni..tak dapat rilek
bro,ati panas pasal tu makan kaki tangan,baru off duty kono kojo
o.time tarak bro,tapi apo nak buek..

YA TUAN..FAHAM TUAN..IKUT PERINTAH TUAN

sebiji macam HUSHPUPPIES..

Tanpa Nama berkata...

SharpShooter ATM...lu tak yah la nak cabar2 org bro. Cukup lu beri NO TEN klau dah cukup berani nak cabar org & nak sekeh kepala KPN. Lu duduk rumah aje nnti kita org jemput...tak yah susah2.

Tanpa Nama berkata...

Pukimak kau Bugis Pontian...apa lu cakap ni...Lu ingat Najib tu Bugis ke?...Bapa dia bukan orang Bugis la...Lu Bugis Pontian kasi malu orang bugis aje...Prinsip Orang BUgis...dia tak kira...lu sapa...Bugis ke, jawa ke, madura ke...kalau buat salah, tetap kena hukum...buat malu bugis aje...Lain kali jangan tulis BUGIS PONTIAN...Lu kasi tulis...BUNCIS PONTIAN...kahkahkah

AA berkata...

Kalo ak pn ak sepak je org yg dok bekeras bersile dpn tear gas nye can cm dlm gmbo tu,gle ke nk dok pujuk dulu....polis tu pn manusia,topeng xarak pakaai, mane tahan ng asap tear gas tuu...

Tanpa Nama berkata...

Bugis Pontian, kau ni buat malu orang bugis je. Orang bugis tidak betah dengan ketidakadilan. Bukan macam kau.

Bugis Melaka

Tanpa Nama berkata...

Bastard Punya Bugis Pontian, bikin malu kaum jer..

abang entot berkata...

21 Julai 2011 6:25 PM
Bro..Gua pun akan sokong lu...kalau depa berani..one by one la....tengok sapa anak jantan! pengecut punya budak!