Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 19 Julai 2011

BINI ROSMAH DI BURU DI LONDON




NOTA:


kemana sahaja bini rosmah bergerak di london
dia telah diburu
tidak ada ruang
tidak ada tempat
dimana bini rosmah
boleh kelentong

sedih
perit
bila queen pakai kuning

malu
tersembab
apabila dua menteri britain pakai tali leher kuning


NOTA:
minggu ini peguam dari paris akan datang
pegum ini akan membawa lagi banyak
kesah dan tauladan
kah kah ka





7 ulasan:

serenity9260 berkata...

go paris go!!!bantai itu monggol dan pembawa c4!!hahahaha

1.Cara Kucing Obesiti Menguruskan Badan(Video)
2.Contact Lens Daripada Emas Dan Berlian
3.iPhone4 Yang Jatuh Setinggi 13500 Kaki

jibam a/l mansoor berkata...

Good day has come. Bila pulak nak buat perjumpaan antara DSAI dgn puan COME=MARI ya? Rejab. Tentu dia genggam penumbuk mcm pegang anak lesung.. kalau bukan handjob...kah3

opisboi berkata...

depa dengki ngan rosemah yg makin cute & montel sambil bergaya dengan beg tangan kulit naga(usd230k) bersama cincin berlian(usd24.4j)di beli dgn duit simpanan beliau dari dlm kandungan ibunya sehingga kawin dgn murujib. cth terbaik seorg yg pandai menabung.

kasim patalon berkata...

sopan je polis kat uk ye....

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah. opis boi lawak.

Tanpa Nama berkata...

kan dah kena bebel....

Tanpa Nama berkata...

baca blog papagomo ada bukti dan fakta yang sahih..jangan memfitnah berdosa...didunia kena denda diakhirat macamana