Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 19 Julai 2011

MAJORITI BINI SENYAP SENYAP




APA PUNYA KELAS




FACEBOOK : LEBIH 200 MAHU NAJIB LETRAK JAWATAN – harakah daily

Kumpulan rakyat yang majoritinya "majoriti senyap" terus menyatakan pendirian mereka mahu Najib Razak meletak jawatan.

Desakan dizahirkan mereka pada laman peminat Facebook yang bertajuk ‘100,000 Rakyat meminta Najib Tun Razak meletak jawatan’ (100,000 People Request Najib Tun Razak Resignation) yang kini sudah mencecah 202,020 peminat sehingga jam 2.07 petang tadi.

Ketika Harakahdaily membuat liputan perkara ini Julai 11 yang lalu, jumlah peminat telah pun mencecah angka 119,000.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit… MAT MONGOL MINTA MAJORITI SENYAP BERSUARA… kah kah kah..

kah kah kah…KINI MAJORITI SENYAP TELAH BERSUARA…. kah kah kah…

woit… MAJORITI SENYAP MAHU MAT MONGOL LETAK JAWATAN… kah kah kah..

woit…BAGAIMANA PULA DENGAN BINI PERTAMA YANG SENYAP… kah kah kah..

nota:
najib ini sudah kahwin berapa kali?
ada kahwin senyap senyap ke semasa di united kingdom?
siapa ada berita?
kah kah kah


5 ulasan:

tok jenggot berkata...

muhyiddin sembang sja nak wayang, harapan yang tinggi padahal pd bersih berjaya menjulang2,siang malam tersenyum sumbang, menanti mat monggol tumbang dlm gelanggang.. kalau kening pun dah putih tak mustahil bulu kote pun ikut putih.. kah..kah..kahh..

marhaen time scale berkata...

majoriti senyap dah bersuara ... kah kah kah ... tapi diorang dah bukan majoriti senyap lagi dah ... bangla, indon, nepal, myanmar, pakistan, india, filipino pulak dah menjadi 'silent majority' dan 'secret weapon' BN ... diorang (BN) saja nak test market ... cuma BN je yang tak sangka kita boleh baca dah strategi diorang ni ... cuba kita buat statistik (andaian) golongan pemilih baru berapa ramai yang dah mendaftar sebagai pemilih ... dan daripada semua pemilih baru tu berapa ramai Pendatang Asing yang didaftarkan ... ada sape-sape boleh tolong semak ... kalau pemilih baru yang didaftar kan tu berumur lebih 23 tahun perlu di siasat, sebab mungkin diorang tu adalah pendatang asing yang telah menjalani operasi 'pemutihan' oleh BN ... beberapa minggu dulu di laporkan pendatang asing berjumlah melebihi 1 juta orang ada kat negara kita ... dengan sebanyak itu punya majoriti dapat kat BN ... kita tak boleh bayangkan apa akan jadi ... yang dihantar pulang tu mungkin 'trick' je ... nanti dekat pilihanraya mungkin diorang 'dijemput' pulak ... saya sikit pun tak percaya kat SPR ngan Jabatan Pendaftaran ni ...

Tanpa Nama berkata...

ah ko ni TT menyebok pasal najistuya kawin di UK, ko tu brape kali dah kawin daaaa....kah kah kah

Revolusi_Malaysia berkata...

Tanpa Nama berkata...
ah ko ni TT menyebok pasal najistuya kawin di UK, ko tu brape kali dah kawin daaaa....kah kah kah

19 Julai 2011 9:03 AM

ade beza orang kawin lain pegang tampuk kerajaan/berkuasa yg guna duit rakyat dengan rakyat biasa yang tak kawin-kawin... ye tak isham? kekekeke...

tapi pepatah mat saleh... You can stay single and be miserable,
or get married and wish you were dead

serenity9260 berkata...

hahaha,die pandang je page tu terus senyap kerana terkejut sampai mulut berbuih

1.Cara Kucing Obesiti Menguruskan Badan(Video)
2.Contact Lens Daripada Emas Dan Berlian
3.iPhone4 Yang Jatuh Setinggi 13500 Kaki