Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 19 Julai 2011

POPE PULAK BUAT HAL




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH



nasib mat momgol kuarng baik
pope pulak buat hal

ini semua kerja ajen asing

tetiba saje
langsir pope menjadi kuning

kah kah kah

padan muka!


alashs7y6d5h
as[-as7asdhnsdjn]msj
vAxaxajkusduix7ha,
klss5wu30emnslmk]'
sus5swhswsdjkm


LANGSIR PULAK





19 ulasan:

davudia berkata...

kita sama sama tumbangkan BN di jalanan....Allahu Akbar!! Revolusi bakal memijak puak puak haram jadah BN....

Lang berkata...

jubah pope pon kuning... tp cair le...

Beruk Ketawa...kahkahkah berkata...

Peniaga pasar malam tempat aku pun buat hal juga..

Orang dah pesan kalau nak jual DURIAN hanya yang isi putih.

Tapi ramai yang degil masih jual durian ISI KUNING...kah kah kah

Buta perut..tak tahu macam mana nak jadi peniaga durian...kah kahkah

Tanpa Nama berkata...

Mana pulak bro...mmg dah kuning laa...Aku yg cadang pada Pope tukar colour sbb yg lama dah lusuh sgt...9 hb tuari aku sound dia suruh tukar...keh keh keh..

Tanpa Nama berkata...

The coat of arm of the state of Vatican is yellow in color. I believe that color is the color of Vatican coat of arm.

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

U R GREAT. I LIKE U N UR STYLE.

Tanpa Nama berkata...

bro tt biar bebetul... cuba kau perati betul2 semula...!

perati dan teliti... guna kantapembesar siasatselidik seperti sherlock...
maka kau akan dapati bahawa:
bukan sahaja langsir si pope tu kuning
malah langsir si pope tu jugak BERSIH!!!

kahkahkahkah!

catatan:
Beruk Ketawa...kahkahkah berkata...
Peniaga pasar malam tempat aku pun buat hal juga..
Orang dah pesan kalau nak jual DURIAN hanya yang isi putih.
Tapi ramai yang degil masih jual durian ISI KUNING...kah kah kah


patutlah ada sorang kenalan aku, seekor gerombolan tegar UMNgOk, semalam dia beli durian kat pasarmalam, harini dah tak datrang keje, mc sbb sakit2perut - makan durian kuning rupa2nye! kahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

pope dok syok jubuq najib tu....dah lama pope tak pancut...

Tanpa Nama berkata...

elok pulak kaler kuning dia tu seragam je hahaha. tensen najib sepanjang trip.

Tanpa Nama berkata...

Bekas bakal mentri besar (kenal sapa? kah kah kah siap berlatih angkat sumpah, punya yakin boleh menang) nak datang rasmi program bertema 'NAK TERUS BAGI PAS PERINTAH NEGERI DALAM PRU13 NI BAGILAH TAPI UNTUK PARLIMEN TOLONGLAH TOLONGLAH ADUH TOLONGLAH BAGI KE UMNO/BN' di sebuah sekolah Sabtu ni. Yang best nya ialah warna kerusi2 plastik kat dewan tu nanti mesti bikin sakit mata bekas bakal mb ni kah kah kah. Aku tau le sebab sedara aku keja situ. Nanti aku kabo lagi kalau ada apa2 jadi..

sakariyaakop berkata...

Mat Monggol otak kuning..

azmie berkata...

jenuh carik first ledi ada tang mn. ropenye tak pi vatican city, mlencong ke korea wat acara senaman mlompat sampai begegar satu shopping kompleks. warrrggghhhh hahaha

Tanpa Nama berkata...

ala.....warna Maybank kuning juga...camna?

nak tangkap CEO maybank tak babi BN dan bangsat polis?

Tanpa Nama berkata...

diorang ni mmg jahat.. saja nak kenakan PM kita yg tersayang.. kahkahkah
mungkin lepas ni pope akan bertitah bahawa pakaian rasmi paderi akan ditukar dari hitam putih kepada kaler kuning..kahkahkah


Borong Dari China
www.nusantaraempire.com

Tanpa Nama berkata...

Patutlah dalam berita hairan tadi gambar najib ngan pope tak jelas jer(macam salah mix color jer)...hahahahahaha

Tanpa Nama berkata...

ada orang nyawanya 9 seperti kucing.

http://xpressminda.wordpress.com/2011/07/09/nyawa-ke-8-anwar-terancam/

keramat berkata...

Semangat rakyat sedang membakar,
Pemerintah yang zalim,
Terus dikecam dan dihina,
Bukan dalam negara malah luar negara jua,
Alamat kuasa dipegang tidak lama,
Walau pelbagai cara diguna,
Untuk terus berkuasa,
Pelbagai agensi terus diperkuda,
Hakikatnya kebenaran pasti menyerlah jua,
Hidup Malaysia...

nonama berkata...

Ada satu lagu berjudul "beruk" or something like that, nyanyian Hang Mokhtar. Tried to search internet but to no avail. I like the wordings. Perhaps TukarTiub or anybody that has the song can post it here for readers to enjoy.

Tanpa Nama berkata...

sami hindu dan budha dah tentu pakai kunung punye....kah kah kah...mana mau lari!