Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 11 Julai 2011

GAMBAR SEBAGAI BUKTI




KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit…. BAWAH INI GAMBAR APA NI?.... kah kah kah..

kah kah kah… TABURAN APA?.... TABURAN BUNGA RAMPAI?.... kah kah kah..

kah kah kah…TABURAN AIR MAWAR…. kah kah kah..

woit…BERCAKAP IKUT SEDAP MULUT…. kah kah kah

nota:
tolong jangan tipu
mak cik dan pak cik felda
mereka dah lunyai kena tipu
kah kah kah


TOLONG JANGAN TIPU






POLIS: TIADA GAS PEMEDIH MATA DILEPAS DI HOSPITAL TUNG SIN
- mkini

Pemangku ketua polis Kuala Lumpur Amar Singh hari ini menafikan dakwaan bahawa polis melepaskan gas pemedih mata ke dalam perkarangan Hospital Tung Sin di sepanjang Jalan Pudu, walaupun terdapat bukti yang menunjukkan sebaliknya.

Beliau juga mempertahankan tindakan pegawainya dalam
menggunakan "kekerasan yang munasabah" untuk menyuraikan penunjuk perasaan, sambil berkata orang ramai melakukan memprovokasi terhadap polis.

"... Tidak ada gas pemedih mata yang dilemparkan. Saya nampak semuanya, saya ada di sana," katanya dalam sidang akhbar di ibu pejabat polis Kuala Lumpur

KAKI MENIPU

11 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Bakal calun BN untuk PRU13 dari Parti Pak Dogol Rakyat Malaysia(PDRM)untuk melawan Karpal Singh....kahkahkah

REVOLUSI_MALAYSIA berkata...

Ni yg aku boring ni... dah la bodo jadi polis... kengdian penipu plak... Woi BN... apahal ambik kaki penipu ni jadi pemangku ketua polis ni??? WOI BN! pandai ye korang bagi si bodo jadi polis dan kaki penipu jadi ketua polis... senang nak jadikan balaci ah tu...

PeminatFLOM berkata...

saudara hisham,sekalipun gua tak berkesempatan jumpa lu hari sabtu baru ni..tapi gua ucap salute....
mintak sangat2 lu boleh post video ni kat blog lu..... http://www.youtube.com/watch?v=vCetbFLceFI
gua tengok part allahyarham burhanuddin di saat2 terakhir dia...menyirap darah gua TT.....fuck pilihanraya.....KITA REVOLT!!!!

yes berkata...

Saman Benggali ni

Tanpa Nama berkata...

PENIPU DiRaja Malaysia(PDRM)....sama dengan tuan nya UMNO.
Kerja mereka hari2 menipu rakyat dari tak berserban dan yang berserban semua kaki kelentong.

Tanpa Nama berkata...

"mana ada polis tembak tear gas dalam hospital, tu asap tu sebab diaorang tengah buat BBQ la tuh..."

- Lidah kontot.

Tanpa Nama berkata...

wo baih, kena badak kalu apa mau cakap? better change your name jadi tipu singh lagi baik. sivarasa ada kata don't insult our intelligence mcm itu british massacre yitu kawan di pondicherry atau indian army hantam yitu temple kasih tibai yitu handsome guy. this is malaysia 21st century banyak singh baik hati hippy berak temple pun tarak marah. singh were very honourable races throughout the world and we are very proud of them tapi....you hear your own voice la as well as ours. put not shit on your sacred turban, please.

Tanpa Nama berkata...

prdm = polis raja di 1malaysia

pdrm = polis dungu rempuh mat (sabu)

There has to be an invisible sun
It gives its heat to everyone
There has to be an invisible sun
That gives us hope when the whole day's done


-average joe-
klakka-la.blogspot
klickdefella(klakka-la)
twitter: averagejoeMY

Tanpa Nama berkata...

Tung Shin Hospital 'not hit' in rally crackdown
".........Health Minister Liow Tiong Lai has claimed that the police did not shoot tear gas and water cannon into the Tung Shin Hospital compound, in the crackdown on last Saturday's Bersih 2.0 rally....blah...blah....blah.....

http://www.malaysiakini.com/news/169600

This P*ki@#k Liow, he has practically lost all dignity and moral standing. Video recordings show otherwise but yet these two BUMPKINS dare to deny it!

"Liar liar... kah...kah..kah..."
"Pants on fire..Kah...kah...kah.."

Tanpa Nama berkata...

Percaya atau tidak ,
POLIS akan berkata ...

BERSIH berdemo , KAMI berkawal .
BERSIH provokasi , KAMI panas hati , KAMI Pukul la.
BERSIH kotor , KAMI tembak water cannon , gunna bom asap

Siapa suruh BERSIH berdemo ??
Siapa suruh BERSIH provokasi ??
Siapa suruh BERSIH berarak ??

dan ANAK MUDA Berkata...

KAMI ingin kan 8 tuntutan ...
KAMU POLIS , KAMI RAKYAT .
GAJI POLIS , KAMI BAGI .

Pukul la , tembak la ,hina la...
maka...
1 hari...
KEHADIRAN KAMI ... AKAN MENJADI MIMPI NGERI POLIS , UMMNOK dan sekutu²nyaa.....

from : ANON

opisboi berkata...

sumpah saya tarak nampak apa gas pemedih mata tapi saya ada sumpah BIK Mama pakei beg tangan usd 200k sama itu berlian ponya cincin 2.4 juta.