Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 24 Julai 2011

INI KATA SEORANG PEROGOL




BUKTI PEROGOL ITU



RAIS : GOLONGAN SESAT MAHU WUJUDKAN KOMUNISME - mikini

Golongan yang tertarik terhadap fahaman komunisme dan mahu mewujudkan kembali fahaman itu di negara ini adalah golongan yang sesat, kata Rais Yatim.

Justeru, beliau berkata masyarakat tidak harus melayan atau terpengaruh dengan golongan tersebut yang disifatkannya sebagai golongan yang tidak memahami sejarah negara.

"Gerakan menentang komunisme mesti menyeluruh di Malaysia ini sebab ia telah diputuskan oleh sistem perundangan dan sistem demokrasi iaitu pelaksanaan atau pewujudan Parti Komunis Malaya adalah haram.

"Sebab itu, apa-apa ajaran dan amalan yang dikemukakan oleh mereka perlu dianggap haram dan tidak boleh diamalkan di negara kita," katanya ditemui pemberita selepas merasmikan mesyuarat agung Persatuan Bekas Polis Malaysia (PBPM) kali ke-35, di Kuala Lumpur hari ini.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

SIAPA LEBIH SESAT

NOTA:


rahim tamby chik telah dituduh sebagai perogol budak sekolah
yang ditangkap ialah lim guan eng
yang dpenjara ialah lim guen eng

sampai sekarang tak ada siapa percaya kapa rahim tambi chik

rais yatim teelah dituduh sebagai seorang perogol amah
yang di hukum ialah seorang blogger
yang di bawa ke mahkamah ialah seorang blogger

kenapa rais yatim yang dituduh sebagai perogol amah
tidak di hadap kan ke mahkamah

siapa lebih sesat
perogol amah lebih sesat
atau pergol budak sekolah lebih sesat
inilah persoalan negara sekarang ini


NOTA:
kes dengan budak uitm
yang dapat kamera itu
belum ramai orang tahu

kalau suami rais tahun
baru padan muka
kah kah kah



BEBASKAN TAHANAN POLITIK

15 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

takde mud nak ketawa. hati terlalu marah bila baca post yang kat bawah ni. kita ni langsung x berbuat apa apa lagi..

Pemantau berkata...

MEMANG MEMALUKAN APABILA NEGARA MALAYSIA MEMPUNYAI SEORANG MENTERI YANG TELAH TERLIBAT DALAM KES ROGOL. KALAU KES SKANDAL SUDAH BIASA BAGI PEMIMPIN NEGARA.TETAPI KES ROGOL MENUNJUKKAN BAHAWA MENTERI BERKENAAN TERAMAT GERSANG SEKALI. MARI BAYANGKAN MUKA, PERILAKU DAN KEADAAN BELIAU TANPA BERBAJU DAN INGIN MENJALANKAN AKTIVITI MEROGOL..MACAM HARAM RUPANYA!!

Lang berkata...

hahaha... kes budak uitm?.... ape pulak ceritanya tu?

Tanpa Nama berkata...

Aku ingin keberanian seperti TT,.. Sebut nama terus tuduh menteri itu rogol budak, menteri ini rogol amah.. Tapi TT selamat dan tidak disaman oleh menteri-menteri itu.. Malahan TT kata apa pun kat raja gopal siapa pun tak kisah..

Koi pakai ilmu apa agaknya.. Mungkin pak menteri rogol amah satu nogori agaknya, tu yang tak kena saman..

Oi anak pak yatim.. Ko ni buto ko apo.. Dah menang dokek setongah juta tapi hancing ko masih tak hilang la.. Bangang punyo monteri

Kinik

Yong berkata...

Orang yang mengaku Islam tapi menolak hukum syariah tu same le dengan komunis yang menolak kewujudan Allah. Sebab hukum syariah tu hukum Allah (Jangan salah faham ye! Ini bukan hukum syariah 1Msia yang flip-flop tu!). Sapa orang tu kalau bukan ketua2 gerombolan?

melatahcocktails berkata...

Islam akan hidup subor.Melayu akan Punah, berkarat dan lupus.
UMNO memberikan senjata dan cara menjadi jutawan mudah kpd Cina,India,Dan Bangsa lain.
Melayu yang cuba bermain dengan senjata yang sama akan di tangkap kerana Ugama.
Ini bukti UMNOlah yang memberikan sumber kekayaan kepada bangsa lain.
UMNOlah komunis sonsang!

Tanpa Nama berkata...

Kesimpulannya:
Jangan Pangkah Dacing.


-MatCermin-

bunbinban berkata...

Sosialis adalah sesat. Kapitalis di sanjung. Rejimen ke 10 tanah melayu di cop pengkhianat walaupun penubuhannya adalah menentang penjajah sebagaimana pahlawan2 melayu yg wujud sebelumnya. Portugis, British dan Jepun adalah penjajah dan amat kejam namun mereka sehingga kini di sanjung, di pandang tinggi sehingga kitab lord reid di jadikan panduan. Yg bakar sampah di denda rm 500 tapi yg bakar jambatan di angkat jadi menteri hahahahaha

merpati kelabu berkata...

sgt sedih dgn situasi negara ku.....

Tanpa Nama berkata...

silap tangkap ke nih? huhu....
Hot Post...!!!
Gadis Melayu Cun Buat Skandal Di pejabat!
Haid Datang Semula Setelah Usia 64 Tahun! Huh!
Koleksi Gambar Datuk Siti Nurhaliza Di Perkahwinan Adiknya (40 Pics)!
Koleksi Gambar Van Gangster Di Jepun!
Koleksi Gambar Kereta Kerabat Diraja Malaysia
Antara Gambar Kecederaan Dalam Sukan Yang Paling Sengsara!
Jom Kita Gi Melawat Ladang Ganja!!! Serius!!!
Kad Kredit?!!! Ahhh..Tidakkk!!!!!
Mari Melihat Ladang Ganja Dan Cara Ganja Di Tuai!!!
Koleksi Gambar Sebelum dan Selepas Mekap Yang Ekstreme!
Sazzy Falak : Gambar Majlis Baby Shower Anak Kembar
Koleksi Gambar Signboard Tandas Yang Lawak
16 Funny Wedding Pictures You Won't Be Seeing in an Album
Ranking Zakar Terpanjang Mengikut Negara!
Sanggupkah Anda Minum Air nih?!!! Huh!!!
Wang Tunai Untuk Dimenangi!!! Peraduan Erti RAMADHAN Di Blog ScaniaZ

serenity9260 berkata...

blogger sharpshooter jugak disaman.perogol yang selamat!!!kesian blogger tu,huuhu

1.Taman Tema Warcraft(Video)
2.Kereta Terlalu Panas Sehingga Boleh Buat Kuih!(Video)
3.2 Bullet Train Berlanggar!!(Video)

Tanpa Nama berkata...

Kalau diletak muka komunis lawan rais yatim ni, aku akan pangkah komunis. Sebabnya rais yatim duduk dalam parti umno yang lebih sesat dari segala parti. Nak kata melayu? tapi rogol budak melayu. Nak kata Islam? Tak nampak ciri2 Islam pun bila jadi pengarah sykt judi dan arak. Setakat pakai songkok boleh kata Islam? Orang batak kat indon sana bukan Islam pun pakai songkok.

Waktu bila melayu nak jadi pandai? Aku kira melayu akan bodoh, bangang dan bebal selamanya selagi umno perintah.

Kenapalah melayu makin lama makin bodoh? Terutama puak2 pekida. Cuba bagi contoh salah sorang ayahanda pekida yang genius. Ada tak? Sorry... tak ada sorang pun yang ada otak. Otak semua masuk air.

Kalau ada otak mesti dia orang dah jadi ahli korporat. Tak adalah duduk merempat kat flat pprt tak ada kerja tapi jadi kepala samseng dan kaki pukul dengan pengikut2 tanpa gaji berkelulusan UPSR dan paling tinggi pun gagal SPM.

Jangan marah... itulah realiti. Pengikut ayah pin dan arqam aku rasa lagi genius. Tak percaya? Korang pegilah kat flat2 murah yang berkulat macam kat kg medan, kg lindungan, wangsamaju, sentul, gombak iaitu tempat tinggal melayu low class belaan umnobn, pasti ramai pengikut tanpa upah (free) ayahanda pekida yang tak kurang low class juga.

Kenapa umat melayu ni? Dah lah miskin... bodoh pulak tu. Otak pun low class. Nak kata beragama pun tidak sebab tak pernah aku tengok ayahanda pekida ni solat. Ada pulak tu puasa pun tidak.

Lagi sekali nak sebut... BANGANG PUNYA MELAYU LOW CLASS.

pakwewewewewewe berkata...

perogol ni standard datuk maringgi..

hahaha LANCHAU!

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro..

Utk Pak 2 Metri di Mesia..

Perlambagaan Mentri mensyaratkan..
1.Korang boleh entot sesapa yang korang suka..
2. Boleh bunuh sapa2 yang boleh mengancam kedudukan korang.
3. Boleh sapu duit, rasuah , sebat cukup2 selagi jadi mentri..

Kerana KOrang tak akan didakwa..
Mahkamah, sprm, pundekDRM boleh cover korang....
Cakap je.. mereka bunuh diri, pistul tertembak sendiri, amah bukak spenda sendri...

Apa punya bodoh lar Mentri kat Mesia ni..

Tanpa Nama berkata...

DATO DR RAIS YATIM, MENTERI PENERANGAN, KOMUNIKASI DAN KEBUDAYAAN MALAYSIA PERNAH MEROROGL SEORANG PEMBANTU RUMAH?