Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 10 Julai 2011

MACAM MACAM NAK MENIPU




IGP: TAK BENAR ANWAR CEDERA
- mkini

Ketua Polis Negara Ismail Omar menafikan dakwaan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim tercedera dalam perhimpunan BERSIH hari ini

Dia tak ada di Pudu. Di situ saja ada gas pemedih mata. Itu tidak benar," katanya ketika ditanya sama ada Anwar tercedera.

Ismail juga menjelaskan Anwar tidak ditahan polis.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…INI MAT BENGONG…. kah kah kah..

kah kah kah…POLIS KHIDMAT UNTUK WARGA NEGARA…. kah kah kah…

kah kah kah…BUKAN IKUT CAKAP GEROMBOLAN…. kah kah kah..

kah kah kah… BETUL KE ANWAR TAK CEDERA?..... kah kah kah..

lihat gambar ini:


18 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

sah.... pengawal peribadi Anwar yg mencederakan Anwar dgn tujuan untuk memberi imej kotor kpd PDRM yg mempunyai imej yg suci BERSIH...

Tanpa Nama berkata...

ala..cedera sikit je..pengikut lain cedera lagi teruk...rilek la beb...nama pun demo jalanan..kalau takut cedera duk diam2 la kat rumah main game.

Tanpa Nama berkata...

Cedera la sangat si anwar ni, padahal berlakon jer....

Tanpa Nama berkata...

puak2 umno ni kalo tak puas ati macam2 cerita die taw nak buat

1.Bas Daripada 24-karat Emas!!
2.The Garbage Men, Band Paling Unik (Apa Ni!!??)
3.iPhone Menjadi Peluru Slingshot!!(Video)

Tanpa Nama berkata...

Kapiak ni kena strok tak mampus-mampus lagi. Minta Tuan Guru Nik Aziz dan rakyat membuat sembahyang hajat kali ke-2, untuk strok pukulan maut ke-2. Doakan juga Timbalannya (baru dapat gelaran) yg berbangsa EEEEE tu sekali supaya mampus terkangkang.

Tanpa Nama berkata...

anwar pukul kepala dia sendiri la... penah dgr skrip bodoh ni?

Belalang Tempur berkata...

berlakon ke x dia punya psl la,sekurang2nya dia berani turun,x mcm Najis al pokeymark tu,

Tanpa Nama berkata...

Silap haribulan main Cina Doll pun boleh cedera bro
kah...kah...kah....
Masuk hospital pakai baju bersih kah...kah..kah...
apa punya tur........

azmie berkata...

nuar ditahan doktor - inspector kesihatan
standard 1pundeek punya administration: cakap dulu pikir kemudian. nak lagi mudah, cakap dulu jgn pikir, mcm najib rarazek dgn stadiumnya

Tanpa Nama berkata...

Mana ada cedera... Anwar tgh makan nasik tu...
Cuba check kot2 yg menyalak kat sini tu geng ee kot
Lagi mau kencing ka

blalalu berkata...

nampak sangat photoshop sory bro photoshop fail -.-"

Kuseman kulup berkata...

1BASTARD 8:16, 9:49&10:07AM, 1person with 3bastard name, lu turun la kalau ada telor, talk is cheap man, itupun kalau kamu lelaki sejati.
Menang sorak tapi negara tergadai. GADAI KAT INDON LAK 2, LOW CLASS LA LU,..........kahakptuih

Ismail Qomar berkata...

Bodoh di atas, (8:16am)
Apa guna bagi imej kotor kat polis raja di malas ya, polis dah memang sedia kotor. 1 polis lalu depan 40 org awam, 40/40 maki polis tersebut walau hanya dalam hati. Tak caya, gi interview sorang2.Aiya.. cibai, lu polis ka?????????

Tanpa Nama berkata...

ada aku kesah?...

Pengawal peribadi pukul ker?
duduk rumah main game ker?
@ belakon ker?...

yang aku kesah pasai apa umno dan ahlinya suka KOTOR?..

bila ada gambar anwar baru nak komen.. post yang lain2 tak nak lak komen...

kita hidup biarlah adil..!

-saya suka bersih seLamanya-

JAKA berkata...

kepada pengecut yg jahil tentang perjuangan , takperlula komen anwar tu...kalu anwar penipu dan kepentingan diri, sudah lama menjilat mahathir dan kaya raya sekarang.

paklah dan najib pun belum tentu merasa jadi PM.

kepada perkasa dan patriot...eloklah pakai baju kurung kebaya nyonya mulai sekarang...semata2 berselindung disebalik polis yg berat sebelah....

kalau lah negara ini diperintah penjajah, mereka itulah yg jadi talibarutnya kerana perut dan takde telurrr.

jgn komen mengenai anwar kalau kamu pondan bapuk takde maruah dan pengecut

Tanpa Nama berkata...

Ismail Qomar!

Hang ni pencacai ampiga ka?

Kalu dah tak perlu PDRM, bila PR menang nanti, bubarkan PDRM dan pakai kawalan keselamatan ampiga n kit sial sdn bhd.

PDRM pun hanya jalankan tugas, buat apa nak maaaraah depa. Tanyalah menteri depaa.

Kalau hangpa jagi kerajaan nanti, BN nak buat demo tanpa permit 1 juta rakyat di dataraan merdekaa..hangpa biarkan saja dan tak perlu kawal2...sediakan makan minum, suraau, bunga dan sambut mereka dengan senyuman ikhlas...bolehkah buat mcm tu bro?

Jangan pandai cakap mcm makcik ampiga tu...belum jadi kerajaan belum tahu
baru jaga selanmgor n penang dah mcm kapal nak karam
sampai isu arak pun PAS Selangor terpaksa akur pada DAP....PIIIRAAHHHHHHHHH
Kalau pakatan haram...semuanya sah haram n hanya nak tatang anuar n kit siang
Tunggu bila masanya bila dah telan air liur sendiri...MELAYU.

Tanpa Nama berkata...

aku g report laptop aku dicuri, pdrm kata report salah letak je la, nak p ambik gambar tmpat kejadian byk keje la, kepala bana dia

Tanpa Nama berkata...

anon 9:15 pm...bengong mcm lu ni duk r dlm utan...korea selatan merdeka tahun 60 tp skrg dah jadi negara maju pun,ada x diorg demo?datuk ambiga di anugerah kan pingat keberanian antarabangsa...lu taw kah?lu apa ada?
minda sempit.menteri yg arah kan polis tu bukan mewakili kerajaan semasa buat keputusan tapi mewakali parti...ini salah dari segi perundangan...lu tau ke beza kerajaan dgn parti?

anak batu gajah