Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Ahad, 10 Julai 2011

GAMBAR TIDAK BERBOHONG




NOTA:

bukan satu penghinaan
bukan nak melekeh
bukan nak tunjuk terrer

tapi jaga jagalah
cover lah line

profesional lah sikit
carilah ajen yang cekap

ini tak terbongeng
ada mat bangla yang diupah

kalau ada pun bangla
jangan bagi dia ambil gambar
kah kah kah






nota:
minta maaf ini bukan mat bangla
ini sepupu reeezal
dan saudara angat azeeez
kah kah kah

34 ulasan:

luqmanaziz berkata...

ini bukan ke Encik Khairi Jamaluddin ketua pergerakan pemuda UMNO tu? Nampak seiras...

Nostalgia abkk berkata...

Bro.agak2 berapa duit dia orang kasi kat Mat Bangla ni.
Pemimpin nya dari oxpod England tetapi ahli nya dari India,Bangla,Pakistan dll. lagi.
Memang hebat UMNO dengan ahli2 nya dari pelbagai negara....

yb berkata...

Khabarnya ahli Petriot dalam 200 orang sahaja, selebihnya Mat Bangla.

Petriot juga edar T-shirt merah dan pujuk orangramai ikut mereka berarak.

Malam hari jam 10.00 mereka berada Hotel Hilton untuk makan malam.

Tanpa Nama berkata...

Fulamak ..betul macam reezal
kah..kah..kah.....macam2 ada

Tanpa Nama berkata...

peaceeeeee......
kah kah kah kah kah

bila siap peace ni dah tau dah,
kompom warga asing.....
oppssss...silap.....
bukan warga asing, tourist
space tourist

kah kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Inspector-general of police (IGP) Ismail Omar has reminded certain groups to stop inciting the people through the short messaging service (SMS), twitter and facebook in retaliation for the failure of the illegal rally, Bersih 2.0, in Kuala Lumpur yesterday.


Failure of illegal rally?
pelir lior ?

Batu pelir?

kah kah kah
-FRU yg tak suka polis paw paw

Tanpa Nama berkata...

demo pelajar 1974.sape yg bawa hang lari kat luar negara dan bg suaka.hang betoi leee bapok tua.bila nak mampooooooos haaa.

Tanpa Nama berkata...

Gambar tak tipu......? tapi video apamacam beb? ada tipu?

penagih EEE berkata...

ni boleh di bentuk menjadi cadre EEEE

putera_katak berkata...

http://www.facebook.com/pages/100000-People-Request-Najib-Tun-Razak-Resignation/223344854372583.. Tgk baper ramai benci najib..

Tanpa Nama berkata...

Mat Bangla bukan bodoh, kalau dia pendatang haram sekalipun berada bersama UMNO masih selamat kerana POLIS dan emigeresen pun tak berani tangkap kerana takut pada UMNO, jika nasib baik beliau (MAT BANGLA)di anugerahkan kewarganegaran dan dapat jadi mengundi BN,
Melayu dalam UMNO tidak nampak kebodohan diri sendiri, tetapi orang luar nampak kebodohan UMNO kini dan selamanya asalkan kekal kuasa RASUAH untuk diri mereka dan kroni Mereka, Rakyat bawahan kena tipu sepanjang masa.
Anak anak muda bangunlah dan lihatlah kepimpinan UMNO yang akan menghancurkan masa depan anda anak muda..

bangla merican paki merican berkata...

bhai teng kiu bhai..banyak popular aku masuk blog bhai tukartiub..teng kiu bhaaaaaaai..

AA berkata...

hmms hmss hmmss (gelak smbil tutup mulut)

Tanpa Nama berkata...

kah..kah,..kah...
peace bangla.. ni nak panggil eee bukan, tp mcm eee... xpelah, aku anggap bangla ni eee je la.. jnji idung sama.. eeee....
kah..kah..kah,...
-ptjya-

serindit berkata...

aik gua kenal mamat ni, tukang cuci kat Hospita Sungai Buloh

Tanpa Nama berkata...

at least bangsa lain sedar dia org tu menumpang tapi eee negara ni bapak dia org punya. syusah la kalau dah jadi pendatang tapi tak sedar diri. memang umnoo layak dipanggil united mamak.....milayoo tak payah la nak tunjuk gah tentang ketuanan, najis je yg perasan. itu petanda milayoo sudah tatak picaya lagi pd tuan-tuan. drp ajak milayoo bersatu ajak je mat bangla. sore loser has even lost pak samad!yg tinggal pembodek je....dia org ingat negeri ni dia org saja yg punya. ini kerajaan rakyat, anda semua cuma kuli. nak mempertahankan parti ape ahli pr bukan rakyat msia ke? that enemy actually is you yourself by the image you yourself had tarnished. apa punya tuurr najis n co. geng bodoh-sombong!tak boleh diajar tak boleh pula ditegur. cheh!

Kolang Kalen berkata...

ini dikatakan GLOKAL!!

Kolang Kalen berkata...

ini baru GLOKAL!

Anti Telan berkata...

Pak saudara dia bekas MP Kubang Pasu...kah kah kah kah

cicit ngah layor berkata...

Dah agak dah....

Sekor mamat udah keluor muker diTV 3/4.Buat statemen mengaterkan dier akan dibayor rm 250 utk datang berhimpon.Tak sebot pon namer org yg ndak bagi duit tu.kahkahkah.... memang sah mamat ni dibayor utk keluor statemen mcm ni.Duit pon dapat.....gambor pon keluor TV.Mak bapak,adik beghadik dikampong bukan main seghonok nampak gambor anak diTV.....sebulan pon belom tentu habih ceghiter dikampong.

Telur Sekunder berkata...

Tak yah upah bangla..yang dok ada pun lebih kurang serupa, hampir tiada beza.. dari ketua pemuda sampai la ketua putera..
Note: Most probably adik beradik mamak ghani penang

Bigfish berkata...

Lepas ni boleh jumpa balik kat tempat mengundi, mesti punya. jd cam muka bangla ni betul2.

Tanpa Nama berkata...

Petriot Yang Lari.... Aku memandu pulang dari KL menuju Kuantan 10Julai(6petang)... alangkah banyaknya kereta dari arah bertentangan... pasti tol Gombak jam gila malam hasil dari Patriot yg lari dari BERSIH

Nama berkata...

hahahaha..lawak siot!

Mcm iras2 azeez, reezal dan sikit2 khairy

hati berkata...

kah kah kah patriot kah kah kah
buat malu la wei....... patriot
x de maruah punya patriot .....
tu la, orang nak demo korang nak demo, orang demo ikhlas korang demo fulus, kan dah malu kah kah kah
pulak tu, orang demo satu malaysia korang satu eee kahh kahh kahh hina... hina...
kj!! lu ingat apa lu ckp pd 2007, lu beruk mat ye le beb. lg hina dari monyet tau x!! kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

sebab itu depa tak bagi aku jadi presiden umno,kerana kalau aku jadi presiden umno,geng eeee ni akan aku perintah joint parti KIMMAK

Tanpa Nama berkata...

milo,
Aku ni pakar csi, bila si bang ala tu pakai T shirt kat luar baju kemeja kat dalam, sah lah itu Bang KJ La....tapi muka nak macam Azeez kandaq taik.

pRiNCe berkata...

ni kan gambar bangla..dh hboh dunia blog n fb pasal pic ni..sius..lawak seh..hahaha..:)

[ Pendedahan Eklusif ] Bukti Justin Bieber Dah Hilang " Teruna "
Wajah Sebenar Maria Ozawa Tanpa Make Up

Tanpa Nama berkata...

Tengok gambaq KJ kena tangkap dalam blog Din Merican...nak tergelak dog..kena cekup Polis Pencen..kah..kah..tak kelas langsung

Tanpa Nama berkata...

Mamak Kutty yang cun...!!

http://4.bp.blogspot.com/-qQ6xvbSYLns/Thmjv8kB6_I/AAAAAAAAQyI/ZLJPt3aXxbQ/s1600/mamakthir-croctears.jpg

MIC Youth Criticises Bersih Rally
http://www.malaysianmirror.com/media-buzz-detail/136-letters-to-the-editor/54044-mic-youth-criticises-bersih-rally

jai berkata...

Kah kah kah...

Inilah golongan senyap yang diminta bangkit menyatakan pendirian oleh al-najIBLIS siang tadi.

Kah kah kah...

Tanpa Nama berkata...

sedara jauh nak mampos naina merican la der,hahahaha

1.Aktiviti2 Tentera Pada Waktu Lapang Yang Sebenarnya
2.Kucing Komando Menggunakan M-16(Video) (Apa Ni!!??)
3.Beruang Tidur Bersama Ikan

Tanpa Nama berkata...

ramai yang tanya di mana lim kit siang dan guan eng semasa Bersih?

Tanpa Nama berkata...

yg perli tt dlm ruang ini tunggu time je kena lumat. organisme dlm badan dan minda sudah bernanah dan busuk. takde ubat dah m3lainkan injek dgn mat pot je. saidina khalid dan tun perak pun undur sekejap tapi muncul kembali dgn minda yg lebih matang dan segar. pegeh daaa jilat jubo bangla!najis pun bersedia utk itu atas dasar u can help me i help u. pangkah la bn bn seratus kali, jika dah nak mampos, mapos jugak. pi join omardin la betapa kat jerejak. tt carry on. hei, u ade pelapis ke? bior gay jgn takde teluuur.....