Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Rabu, 20 Julai 2011

SATU PERCUBAAN



STESEN RAKYAT TERTINDAS



nota:
youtube adalah stesen tv yang paling demokratik
youtube adalah stesen tv rakyat malaysia
youtube memberi berita terkini
youtibe memberi berita ternow

bersama menonton stesen tv anda
bersama menonton stesen tv rakyat dunia

bai bai rtm
bai bai tv3
kah kah kah

NOTA:
nak lawan youtube
poooorah!



TAYANGAN UMUM VISUAL BERSIH MINGGU INI - meloya

KUALA LUMPUR: Polis akan mendedahkan gambar dan rakaman visual keadaan sebenar ketika perhimpunan BERSIH 2.0, 9 Julai lalu kepada umum, minggu ini bagi menangkis dakwaan polis bertindak ganas dan tidak mengikut prosedur ketika menyuraikan peserta perhimpunan haram itu.

Ketua Polis Negara, Ismail Omar, berkata semua rakaman itu sedang diteliti enam jawatankuasa khas dibentuk Polis Diraja Malaysia (PDRM) minggu lalu, termasuk pelbagai gambar dan video yang dimuat naik dalam YouTube serta laman sosial lain.

KAH AKH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit…. INI FILEM HEBAT…. kah kah kah..

kah kah kah… TAYANGAN TERHEBAT… kah kah kah..

kah kah kah…PASTIKAN ANDA DATANG MENONTON…. kah kah kah..

kah kah ka… SILA TEMPAH TEMPAT DUDUK DARI SEKARANG…. kah kah kah…

kah kah kah…. TAYANGAN INI PASTI PANGGUNG TERHEBAT…. kah kah kah..

kah kah kah…. PASTI DI PANGGUNG CARCOSA SERI NEGARA … kah kah kah

nota:
satu lagi filem keluaran
ngok filem production
dengan kerja sama
dengan sebuah syarikat peranchis
le gande malais idiotic
kah kah kah


MENERUSKAN PERJUANGAN KITA


6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

pasti arahan Yusoff Selam...hehe...kan dia biasa buat cerita polis...gerak khas lah, roda2 lah...ekekeke...karyawan cerdek (cerita bodek)

Tanpa Nama berkata...

Kalau yang menayangkan filem2 tu pun penyamun... boleh percaya ke?

serenity9260 berkata...

aku yakin youtube akan diharamkan tak lama lagi bila makin rmai org tuka meloya dan bhairan jadi ketas tandas dan semua tvberita dituka ke channel berita astro luar negara

1.Pertandingan Menyalut Badan Dengan Lebah(Gambar)
2.Koleksi Anak Patung Harry Potter Sewaktu Bayi
3.Anak Monyet Bermain Game Di iPhone(Video)

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah
pasti filem box office
boleh lawan cerita avatar
michael bay kena gulung tikar
kah kah kah
transformer semua tindakan polis
kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ape sebenarnya kerja pulis ni? kita jadi semakin binggung. bila rakyat kata anjing marah bukan kerana sifat negatifnya tapi setianya pd tuan sungguh menyayat hati. tapi tuan anda bukan rakyat? jika nak jadi mozzad go ahead we respect you tapi tak yah la nak main cintan-cintan dgn wayang. my uncle was a superintendent semasa emergency. dia penggal kepala komunis simpan balik pintu diam-diam . esok bawa balai. bini pun tak tau. ini satu dunia mau bising ke? you profess the law you stand by it la! why talk talk? berani kerana benar. came back from china he saw student heads crushed under tanks. the world saw it. ada pulis menebeng buat wayang? he said so what? ya la so what! but here we suspect they try to purge najib's bloody sin. geng, pulis uk cotar pun tak bawa. senjata mereka budibahasa. alo, bai, dupan blakang pun boleh taro janji baik hati. u think we hate u? no la we love for your loyalty. lu gasak ib.libya pun kita hapi. nanti boleh tulung gasak musuh sama kita orang. tabik!

aku sayang malaysia berkata...

awat lama sangat ambik masa nak tayang kat umum?mau edit ka?mau tipu lagi ka?mau putaq ka?kah...kah...kah