Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 15 Julai 2011

YA AMPOOOON!!!




NOTA:


kenapa ratu elizebeth memakai kuning?
apa sudah jadi?

ini satu tamparan kepada najib
ini melekehkan najib

dalam bahasa diplomatik
ini memperlekehkan najib
baju kuning sengaja dipakai
ini sengaja dilakukan

dalam bahasa diplomatik
ini tanda tanda penghinaan
terhadap najib

seminggu dahulu
sepupu najib kata
warna kuning diharamkan

kelmarin polis upahan gerombolan
kata warna kuning haram
ada yang telah ditangkap

ratu elizebeth sengaja
menganjing najib
kah kah kah


padan muka


nota:
ini ertinya
tim penyokong bersih
yang bekerja keras dilondon
bersama beberapa ngo british
dan amnesty international
telah berjaya melobi
istana buckingham
agar ratu elizebeth bersetuju
untuk memakai warna kuning

syabas kita ucapkan


inilah kali pertama
ratu elizebeth memakai baju kuning'
dalam sejarah buckingham palace

nota:
tak cukup dengan baju kuning
perhatikan - bunga mawar pun kuning
kah kah kah



BERSIH DAPAT SOKONGAN







ya ampooon
ya ampoon
ya ampooon
kah kah kah







SATU SERANGAN JANTUNG







KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH






LIHAT INI PULA









NOTA:
ini gambar najib
bersama philip hammond
menteri penganagkutan britain
mereak sedang melawat stesen keretapi di london

perhatikan betul betul
tali leher menteri british ini
kah kah kah

ini sengaja dipilih
untuk menganjing najib
kah kah kah

jelas
najib kena tibai ke hulu ke hilir
ada berita bersih dalam the guardian
ada berita bersih dalam finacial times
ada laporan keganasan polis malaysia dalam bbc
ada laporan keganasan polis malaysia dalam cnn


MANA PUKIDA
MANA PUKISAM
MANA ZUL NORDIN
MANA IBRAHIM ALI
MANA NGO MELAYU
MANA UTUSAN MELAYU
MANA JAWI
MANA JAIS
MANA RTM
MANA PATRIOT

TANGKAP RATU ELIZEBETH
TANGKAP PHILIP HAMMOND

KETUANAN MELAYU TELAH DIHINAKAN
TAK HORMAT KETUANAN MELAYU
UNDANG UNDANG MALAYSIA DI PERLEKEH

KALAU ZAMAN DULU AKAN PECAH PERANG
INI SATU TAMPARAN
INI SATU PENGHINAAN

INI SATU KENCINGAN
NAJIB KENA KENCING

BERJAYA
TIM BERSIH
KOTA LONDON
SALUT!


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah





ya ampoooooon
ya ampooooon
ya ampooooon

kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah

30 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

MUKA TAK MALU

Tanpa Nama berkata...

what smart diplomacy can find what lies in the shit of amok head? well, disgusting guffaw, cincin bincek dan keris buatan china! i still maintain msians still palat and bersih, the barking dog. 8 tuntutan bro, jgn lupa bukan baju kuning! this is not 18th century where pen is mightier than sword. otak kangkong ubatnya tebas je. hadi, go again for the street. winning is not the game but to fight for pride and justice. tt, if tok sloo can take the four states make another one and see if voltaire can wake up and salute you.

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah hari yang paling indah buat gua dlam tahun ini salut pada yang berani kah100x

penagih EEE berkata...

di sebelah kanan philip hammond tu siapa sham? badut sarkas ke?

matstimketum berkata...

kecian, najib kena kencing di britain!

UMNO bangang berkata...

bukan saja QE pakai warna kuning...dia pakai baju kurung kuning la bro...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

Ya ampoooonnnnn, tolonglah hantar dengan kadar segera kapal selam malaysia menyerang istana buckingham. Tak sanggup diriku dihina begitu teruk sekali. KAH ! kAH ! kAH ! PADAN MUKA KAU SETANNNNNNNNNNNNNN !!!!!! Selayaknya kau dihina begitu sekali.

domjr berkata...

hahaha.... over lah TT nie, mana ada first time RAtu E pakai baju warna kuning, masa royal wedding hari tu pakai warna kuning jugak, & masa wedding tu, semua org termasuk tetamu2 vip adalah dilarang memakai warna baju yg sama ngan RAtu E, which was yellow.....

Tanpa Nama berkata...

Mesti gambar nie takkan di siarkan kat BH, UM... kalau disiarkan pun tunjuk kepala jer kot atau warna baju dah ditukar, kan banyak expert2 photoshop kat BH, hahaha

Tanpa Nama berkata...

kakakakakakkaahhhh padam muka jiban kak mah amacam dok buat apa beli beg lagi ke????

Tanpa Nama berkata...

bik mama tak ikut ka?kalau tak, buleh jugak pok jib sorok muka bawah kopek bik mama.....

CLIFFORD MAERSK berkata...

yA AMPOON KENAPE KUNING AKU KENE KENCING MEK LONDON MU MEMENG LE BLOND KAH KAH KAH KAH KETAWE LAH LAGI KAH KAH KAH

Reezal dan Omar Din Adalah Mamak Bukan Melayu berkata...

Kalau Ratu yang macam ni saya pun sanggup minta AMPUN TUANKU.

Saya hormat kat Ratu Elizabeth lebih daripada Raja Gopal Selangor dan Raja Gopal Pahang yang jelas CARMA (CARI MAKAN) dan pengecut. Tak ada telor langsung.

Tanpa Nama berkata...

kalu aku dah lama aku canclekan rombongan ini.malu siutttttt

ps - dgn alasan "anak nak berancok"-tak cukup duit.

wakakakakakakakakakakakakakakak

Tanpa Nama berkata...

Padan muka!

Mmg betul Queen jrg pakai baju kaler kuning, ada bunga pulak tu, biasanya baju dia plain aje. Nampak sgt mmg sengaja pakai - bila ada bunga maknanya barulah harmoni :)

Confirmed Philip pakai tie kuning sbb nak nganjing Najis - in fact Philip is MP Conservative kaler biru.

This is how cara halus omputih nak ajar manusia bebal lagi bangang - ko dtg rumah aku, aku layan, tp jgn ingat aku takde mata takde telinga, cakap senang I'm not as stupid as you are.

After all, omputih tu nak signal kat Najis - there's nothing wrong to wear kaler kuning - it's just a colour. Why so worry about kaler kuning? Kalu takde salah apa nak takut, tp kalo mmg byk buat salah jadi takutlah!! simple but very pedih hati Najis kena ajar dgn omputih. Padan muka!!

mampos monggol

queen latifa berkata...

sham....dgn queenE, mungkin najib kena prank kot......QE darjat tinggi, never shakes the hand of a commoner without her gloves on.......and she knows protocol.....she dont shake hand with rabbis or pak imam either ...ni mungkin tea lady saje....

Tanpa Nama berkata...

Hehehe....hidup, hidup...hidup bersih

Tanpa Nama berkata...

kah..kah,...kah....
suke aku tgok...
ni bukan satu kebetulan...
mmg Ratu elizebet menGANJING..!!
kah..kah,..kah...
-ptrjya-

Tanpa Nama berkata...

Macam ini punya dihina PM masih ada pemimpin lain yg menyokong & sanggup bersubahat utk menipu

Tanpa Nama berkata...

salute la elizebet..

kah kah kah kah pdn muka kau najib..\
queen pun sokong bersih la tolol pak jib babi..

-anak muda-

Tanpa Nama berkata...

Jib tu Mason ke? Cara diorang bersalam adalah style mason...tanya-tanya saja sebab yg lagi satu yg pakai baju kuning tu ada di"konon-konon"kan seorang dari dari orang di belakang tabir yg mengawal dunia ni melalui ill.umi.nat.i

Tanpa Nama berkata...

KUNING PERJUANGAN SONSANG JALANAN.
PERJUANGAN MURAHAN YANG MEMPERBODOHKAN BANGSA MELAYU. LANSUNG KORANG TAK ADA RASA KESAL.

HRH QE pakai baju kuning korang boleh jadikan modal.

MEMANG SONSANG KORANG NI.

aku@JB

Tanpa Nama berkata...

pak jajib ni free maksom nye geng la.

QE : Dear Jib , how my dreses ?

Jib : ouh , so beautiful

QE : kamoo mara kaa ?

Jib : oh ! tidak , tidak .

QE : kalao kamoo mara nanti Kamoo kena jual haaa...

bodo nye pak jajib .

Tanpa Nama berkata...

Suruh zahid hamidi isytihar perang dengan England. Ciss...

Anak Jati Kelate berkata...

X sabar weh nak tunggu esok..

Baju kuning aku da standby siap2 ni utk pakai esk hari..

Ayuh kawan!!!

Kita kuningkan tanah air kita esok hari..

Tanpa Nama berkata...

Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...



MANA PUKIDA !?
MANA PUKISAM ?!
MANA ZUL NORDIN ?!
MANA IBRAHIM ALI ?!
MANA NGO MELAYU !?
MANA UTUSAN MELAYU ? !
MANA JAWI !?
MANA JAIS !?
MANA RTM !?
MANA PATRIOT ?!

Ooh.... memang lah.... bini tak kasih.!!!!!
Oleh itu... "I can't help you lah, bro Jib."

Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...
Kah.......kah...........kah...

Tanpa Nama berkata...

malu betol hoh hoho!

Tanpa Nama berkata...

Najib kantoi! Dia ingat ni Bersih ada kat Malaysia saja.Tapi sebab dia bodoh macam munkee dan sorang pencacai umnongok dalam blog ni,dia sudah kena kencing dengan mat salleh.Dia ingat mat salleh ni bodoh macam melayu umnongokapco, sebab tu dia yang kena kencing hidup-hidup.Kalau mat salleh pakai kuning tu maksudnya jangan main2 dengan mereka, silap2 kapalselam tantuya pula kena bom.Kah..Kah..Kah.

Tanpa Nama berkata...

if we talk no more of honour and humanity what else? if subtlelties pay, dsai won't be condemned like a dog who just picked up a bone of contention for the civilized good. sometimes do we not suspect a certan mly-mslm is worse than a terrorist? well, wealth and power have long diffused the meaning of shame. it'd been the honour of the privilege and non-embarrassement of the rich. hitler had his guffaw gulping poison. a ninja slashed his tummy with his sword. but this one, a keris belong to the amok meant for innocents instead. tears already meant for the crocodile, conscience for the libertine drooled by desire. so what else can we expect....it was all neurosis governed by neurotics where children were blatantly entertained with sodomy and pornography. datuk, if mountains cannot be moved must we continue barking? the youth that'd augur well had been drugged with idiocy of the ketuanan that oxford can even tolerate! years ofter voltaire died, the french cannot understand what freedom really is. here, when you're still alive, msians cannot defined who they really are nor the mlys what race they belong to! vaunt the world as much as they want, the croco still remain the croco. one finger for 1m is all there for us to peruse as an act of idiot, another hadhari, another utopia. good luck, citizens.

UMNO IQ LOW berkata...

QE pakai baju kuning x heran lg..tp MP Phillip pakai tie kuning yg tuh mmg pelik..biasa kalo kot gelap,tie nye pun kaler gelap baru matching..tp yg nih kaler kuning,kaler terang...sah mmg sengaja nak kenakan Najib..wakakakaka