Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Selasa, 16 Ogos 2011

BERITA TERKINI





WORLD BREAKING NEWS


kah kah kah
kah kah kah
kah kah kah


woit...JELAS DAH SAHEH UMMI MASIH ANAK DARU SUNTEEE.... kah kah kah..

woit... JELAS DAN SAHEH....MAS KAHWIN MASIH MAHAL.... kah kah kah...

woit.. ....PADAN MUKA BAGINDA.... kah kah kah..

kah kah kah.... BAGINDA INI MESTI KAKI PA CHU CHENG...kah kah kah..

kah kah kah ...MASA PA CHU CHING....TARGET MUKA UMMI..... kah kah kah..

kah kah kah... BAGINDA INI BETUL TAK SENONOH.... kah kah kah


nota:
tolong jagan beri
alamat ummi pada mat ezam
nanti mat ezam masuk meminang
mat ezam ada dendam kesumat pada azmin
kalau tak dapat azmin
adik azmin pun
ok juga
kah kah kah



RAHSIA KEDARAAN UMMI




nota:
adalah di nasehatkan
segala mak janda
yang ingin mendarakan
diri sila makan pil ini
jamin kedaraan akan kembali





UMMI LAFAZ SUMPAH TAK ADA SEKS DENGAN BAGINDA - mkini

Ummi Hafilda hari melafazkan sumpah laknat mendakwa dirinya tidak pernah mengadakan hubungan seks dengan Nor Azman Abdullah @ Baginda Minda seperti yang didakwa oleh lelaki itu.

Sumpah itu dilafazkan di mahkamah Kuala Lumpur setelah memfailkan permohonan penghakiman ingkar terhadap Baginda hari ini.

“Wallahi, Wabillahi, Watallahi...

“Saya buat sumpah ini di bulan Ramadan yang suci bahawa saya tidak pernah mengadakan hubungan seks dengan Baginda Minda.

“Jika saya menipu, maka saya akan dilaknat,” katanya.

Ummi Hafilda diiringi oleh Penasihat Undang-undang Mohd Khairul Azam Abdul Aziz.

Beliau mengemukakan permohonan itu setelah Baginda gagal menghadirkan diri di mahkamah seperti yang disyaratkan pada 8 Ogos lal

NOTA:

satu lagi bukti
bahawa ummi masih dara
ialah kencing tarak bunyi
kah kah kah



12 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

apa sumpah..sumpah..ni untuk sesumpah je yang suka tukar color yg main sumpah ni...tak betul..fitnah ka..saman la...dalam court la kasi seleseiii....sumpah ni publisiti UMNO..

checkmate berkata...

bro tt...

gua rasa dah tiba masanya lu masuk
meminang ini mak dara..kahkaha

khakah

Tanpa Nama berkata...

mahkamah kuala lumpur??
mahkamah syariah ke mahkamah sivil?

jap... singkap balik kain...

ini kes half-filled-dah saman fitnah... half-filled-dah menyaman baginda dakwa baginda fitnah bila mengumumkan bahwa half-filled-dah sebenarnya dah kena filled to the fullest (bukan masuk half-half je) dek si-baginda semasa di london...

jadi ini kes sivil...

jadi mahkamah sivil...

er.... mahkamah sivil boleh ke pakai sumpah2 nih??

setau aku mahkamah sivil cuma boleh tak pakai laknat2... hakim boleh jatuh hukum hina mahkamah kalau keluar ayat2 laknat...

apa2pun... siapa lain yg ada dalam kamar mahkamah masa half-filled-dah baca ayat sumpah tu?? yg lain2 tu betul2 ke dengar apa yg dia lafaz? betul ke depa dengar half-filled-dah ucap begini:

Saya buat sumpah ini di bulan Ramadan yang suci bahawa saya tidak pernah mengadakan hubungan seks dengan Baginda Minda...

ataupun suara serak2basah half-filled-dah tak berapa nak jelas, sebenarnya dia ucap begini:

Saya buatbuat sumpah ini di bulan Ramadan yang suci bahawa saya tidak pernah mengadakan hubungan seks dengan Baginda Minda...

sebut betul2, dengar betul2!

kahkahkahkah

-average joe-
klakka-la.blogspot.com

adoi... kurang pahala posa aku hari ni huhu!

Tanpa Nama berkata...

la... pe la ummi.. kan baik ko bersumpah ko masih dara lagi..

Tanpa Nama berkata...

Dear TT,

Don't you want to try?

Maybe she'll accept you, after all, U R the coolest dude and who wouldn't want to marry U.

Tanpa Nama berkata...

nota:
tolong jagan beri
alamat ummi pada mat ezam
nanti mat ezam masuk meminang
mat ezam ada dendam kesumat pada azmin
kalau tak dapat azmin
adik azmin pun
ok juga
kah kah kah

wahahahakkakakwakkakakakawakaka...
tak dapat azmin, adik azmin pun ok juga... woi... adik die sorang lagi pun gay!

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah.. banyak betul lawak bulan romadon ni. kah kah kah.. cayala t.t. mmg gua baca blog lu sampai gua putus nafas. kah kah kah.. anak dara suntikkk.. kah kah kah

apa apa pun ok berkata...

kincing talak munyi...
kentut ata wangi...
kalah itu fist lady...
ini lia umi haha ali....

Tanpa Nama berkata...

malaysia tanahair ku penuh dgn org yg suci ahli syurga sumpah laknat...kui kui kui

EnChe Guevara berkata...

kencing tarak bunyi!!!
Kah kah kah cilako ekau Isham, itu ending kasi terburai porut den golak, den ingat ini citer seriuss, dari mulo den baco berkorut-korut dahi den ni ha.... rupo rupo eh cito pasal minah ni koncing takdo bunyi ah!
org kato koncing kosunyian!
hahaha....!!

ayah chu berkata...

apa ? ummi masih anak dare ? ada sape sape nak try test pandu uji ummi ? tapi kena buat surat perjanjian kontrak sadiq segaraga + kasim pantalon dulu., kalo takde dare atau dare 'reckon' punye boleh saman dia balik kah kah kah ... apa susah tribunal pengguna kan ada ? teman cadang cicit ngah layor atau golok perak jadi penguji pandu try test tu ... kah kah kah ... orang lama la katakan ... tapi bukan teman suruh demer pa cu ceng tak tentu kira ... ajak kawin kat perlis tu tak perlu surat keizinan bini tua ... kah kah kah .... teman minta maaf zahir batin kat cicit ngah layor ngan golok perak ... saja teman 'nyakat komer bulan bulan pose ni ...

Tanpa Nama berkata...

kencing tarak bunyi..hmmm..kena bagi tahu bang stephen chow ilmu silat yg dah lama terpendam ni utk wayang kungfu hustle edisi asia tenggara. tak payah buat casting, terus tawarkan watak ini kpd umi!