Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 16 September 2011

HADIAH UNTUK SI BANGANG DAN KAKI BODEK



NOTA:


untuk mereka yang menayangkan logo pro isa
dalam blog mereka
untuk para blogger yang pro isa
untuk sesiapa sahaja yang pro isa

dipersilakan meloncat tiga kali
ambil nafas panjang panjang
kemudian:

sila menonggeng
arah kan lubang jubur tepat ke matahari
kemudia kentut kuat kuat
kemudian kentut sekali lagi

kemudian berdiri tegak kembali
dan sila nyanyikan lagu terang bulan

selesai menyanyi laungkan :
gua bodoh...lu pikir laaa sendiri
kah kah kah


PEMBODEK YANG TAK DAPAT NAK BODEK










KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


23 ulasan:

toux| berkata...

TT kau mesti fresh dalam otak kat penang dulu ada mamak demo pertahan ISA,melaung bukan main last-last Najib "mansuh" jugak

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

mamak tu takde can jadi YB

KAH KAH KAH KAH KAH KAH

seluruh keturunan mamak di penang sedang menonggeng hari ini,tanggal 16 september 2011 adalah Hari Menonggeng Mamak Penang


KAH KAH KAH KAH KAH KAH

Tanpa Nama berkata...

Pandai mat monggol hapuskan ISA... nanti kalu PRU13 gerombolan bungkus mereka masih selamat.. tak payah dok dalam macam abang mat kena.. kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah kah..

RUMPUT HIJAU berkata...

Lepas ni adakah polemik isu Mat Sabu Komunis dan Malaysia tidak pernah dijajah akan susut dengan sendirinya?
Bagaimana dengan tuntutan Bersih 2.0? Bagaimana dengan isu rasuah? Bagaimana dengan krisis harga barang yang kian meningkat? Bagaimana dengan dasar penyiaran negara yang lebih mementingkan komersial dari mendidik masyarakat?
Apapun syabas kepada kerajaan kerana mendengar rintihan rakyat selama ini yang mahukan ISA dimansuhkan.

Tanpa Nama berkata...

Krna tukar kepada Kami sokong ISA Samad la pulak....

Beruk Ketawa...kahkahkah berkata...

Kini baru kami semua sedar.

Kami sokong ISA bukan untuk keselamatan Negara..

Tetapi hanya untuk keselamatn UMNO BANGANG LAGI CELAKA...kah kah kah

Tanpa Nama berkata...

ketawakan diorg!!!

wakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

Tanpa Nama berkata...

Gua rasa yg patut dimansuhkan sama adalah manusia seperti Blogger TT...sebab banggang!!!semua serba tak kena bila keputusan dibuat...masuk ikut depan boleh,,,masuk ikut belakang pun bolehhh...KAH..KAH..KAH..

Tanpa Nama berkata...

[IMG]http://i719.photobucket.com/albums/ww196/selimut_putih/gambar-lucu-11017097851.jpg[/IMG]

dukun melayu berkata...

wakakakakaka

tak tahan gelak sempena pagi nakba ini..T.T,mmg confirm nakba ciplak star spragled,tp bukan dibuat tahun 1950,tp tahun 1995

http://dbaalss.nationalanthems.us/anthems/Malaysia_opt.pdf

selamt menuntun muda mudi cergas cergas hari nakba diTV!!!

Masshah berkata...

lepas ni mereka akan katakan bebaskan mangsa ISA pula...hancurr UMNOBN..Gula-gula PRU -13 mula di tabur sana-sini..penasihat APCO tentu punya cadangan.Undang-undang yang akan digubal nanti mungkin akan lebuh teruk dari ISA..kita tunggu....

Tanpa Nama berkata...

kah kah kah..
pasni diorg tukar badge 'kami sokong mansuhkan isa plak'..pastu ade la diorg akan berhujah sokong mansuhkan isa plak atas sbb2 itu la, ini la,dh lama nk mansuh la..haha

Superman berkata...

persediaan rapi sebelum umno tumbang...kalau umno kalah dlm pru13 nnt,maka selamatlah juak2 umno dr dimasukkan ke dlm ISA..

kahkahkahkah!!!! umno sendiri pn takut sama ISA maa....lagi 1,bila umno tumbang nnt & kerajaan baru ambik alih,maka senang la juak2 ni nk buat huru hara dlm Malaysia ni..kononnya Malaysia x aman di bawah PR...padahal yg buat huru hara nnt adalah juak2 umno gak..suke ler beb..buat huru hara,tp x masuk ISA..time tu nk gubal balik akta ISA,akan ditentang habis2an..Licik siot.....

kahkahkahahkah!!!!

awal lagi utk membuat rumusan..sekadar future estimation...tengoklah apa nk jadi...bagus betul kalau Najib ni jd lembik lagi..kahkahkahkahkah!!!!

Mariabean berkata...

Modus operandi puak2 gerombolan UMNO/BN ni memang mudah dibaca...hapuskan ISA gantikan dengan undang-undang yang lebih berat,cuba tengok berita ari ni Hishamuddin Keris kata mrk akan rujok kpd undang2 anti terrorism di USA bagi memastikan "peace & security", itu kata dia, tapi kita semua tahu, undang2 bagi mempertahankan kuasa mereka & memastikan gerombolan terus berkuasa, mengikis,mengongkong, menjajah rakyat dan negara ini. Selepas jadi proxy kpd penjajah British dan terus mengikis dan merompak hasil maksul negara lebih dr. 50 tahun lamanya, untuk gerombolan elit Melayu UMNO dan para kroni nya & jadi sangat kaya di atas kesempitan hidup rakyat marhaen, takkan mereka sebegitu mudah mahu lepaskan kuasa dan kekayaan,Jangan mudah tertipu wahai rakyat Malaysia, lawan tetap lawan, UBAH WAJIB KITA UBAH, gantikan pemimpin zalim, penipu ni..Just do it!!Say goodbye to UMNO/BN...Mereka ada APCO, mereka banyak duit, berkuasa dan akan terus menipu, menfitnah, memperbodohkan rakyat untuk terus berkuasa tapi kita kena lawan kerana kita di pihak yang benar & Allah bersama dengan orang2 yang dizalimi, berdoa kebatilan ini akan dihapuskan dari bumi Malaysia yang dicintai ini... insyallah, pemimpin zalim & kezaliman ini akan terhapus jua.

Amuraria berkata...

INI SEMUA WAYANG DAN GULA GULA NAJIBUR !

Tanpa Nama berkata...

KALAU TAK DIMANSUHKAN GEROMBOLAN AKAN DISUMBATKAN BILA PAKATAN MENANG. JGN JADI BANGGANG. LAWAN TETAP LAWAN. NAK TENGOK MADEY DUDUK DLM KANDANG TUMBUK MATA SENDIRI KAH KAH KAH. BAYANGKAN BETAPA HINANYA PN AZIZAH SERET ANAK-ANAK JENGGUK SUAMI TERCINTA DILAYAN MACAM ANJING! tt, this is dialectical materialism looking things by the opposite! bagi mat indera atau ibrahim libya mereka akan ditanam hidup-hidup. tak perlu ISA.look how firaun was damned by Allah. learn from the thief to steal not from the coward to redeem.

Tanpa Nama berkata...

apa susah.
bila pr ambilalih putrajaya.
isakan saja blogger2 yang pro-isa tu.
baru mereka tau langit tu tinggi ke rendah.
senaraikan nama2 mereka sekarang juga.
tak kena batang hidung bolehlah cakap.
haramjadah punya blogger2.

- pro-matsabu.

dukun melayu berkata...

selamat hari nakba

http://www.ngoab.gov.bd/Main.php?Id=66

serenity9260 berkata...

wakakakaka,sememangnya diorg ni hanya bodoh yang terbodoh saja!!!muahahahaha


Sebuah Planet Mengorbit Dua Bintang

Tanpa Nama berkata...

keutamaan skrg adalah ROSMAH, ni lah superbeban utk najib....

SL Chan berkata...

kah kah kah...pak chu ching kat gambar isa tu...kah kah kah

Jebat_Musibat berkata...

Lepas ISA nih mansuh, gerakan dalam UMNO anti Najib.. mula melancarkan kempen dalaman baru iaitu...

MANSUHKAN ROSMAH!


kahkahkahkhahakhkakahkakhakkkkahhhh..

Legal Dose berkata...

Mari kita lihat apa sebenarnya AGENDA sebenar.

Gomen semuanya LEMBAB. Mana negara pun, lembab....semua takdak rush nak buat kerja. KPI takdak makna apa2.

Tah2 berbulan2 sebelum kita dapat tengok apa2..........

BRING IT ON, you madafakaaaaaa

Pertama, lepaskan tahanan2 ISA.

KENAPA BARU SEKARANG? Kenapa bukan beberapa tahun lalu?

Ada udang di sebalik mee ka?

mee udang telok kumbar sedap wooo, Isham. kena cuba...

PEE EMM berani berkata...

PEE EMM DI GELAR BAPAK TRANSFORMASI KERANA B.E.R.A.N.I MELAKUKAN PERUBAHAN DALAM NEGARA... WAKKKAKKAKKA MMG BERANI... PEE EMM AKAN NAMPAK LEBIH BERANI JIKA MENGTRANSORMASIKAN 8 (LAPAN) TUNTUTAN BERSIH 2.0....