Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Isnin, 5 September 2011

KES TIPU ORANG KAMPONG





ROGOLIA



BALU POLIS BUKIT KEPONG MOHON DIBERI PENCEN - mStar

Sharifah Aminah Syed Ali, 83, balu kepada seorang anggota polis yang pernah berkhidmat di Balai Polis Bukit Kepong selepas berlakunya tragedi serangan komunis, memohon supaya dipertimbangkan untuk menerima pencen suaminya yang meninggal dunia semasa bertugas di Balai Polis Kulim pada 1962.

Sharifah Aminah, yang kematian suami Syed Omar Syed Yasin hampir 50 tahun lepas, memohon agar dipertimbangkan bayaran pencen kerana sepanjang kematian suaminya, dia tidak pernah menerima imbuhan itu.

KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH


woit...GEROMBOLAN SUDAH KANTOI..... kah kah kah...

kah kah kah...GEROMBOLAN SUDAH MANTOI.... kah kah kah...

kah kah kah...CAKAP BERDEKAH DEKAH.... TERBERAK DALAM LUKAH..... kah kah kah..

kah kah kah...CAKAP BERJELA JELA.... KUMPUL TAIK BERHELA HELA.... kah kah kah....

nota:
ini baru satu kes tipu
berapa banyak lagi yang belum muncul
inilah kesah ketuanan melayu
kah kah kah

13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

kenapa laman tukar tiub sudah tidak dapat diakses dari laman google dan amat sukar dilayari oleh beberapa pelayar seperti firefox, google crome dan juga beberapa lagi software?

Tanpa Nama berkata...

kenapa laman tukar tiub amat susah dan seolah-olah telah disekat sepenuhnya oleh beberapa perisian untuk melayari sesawang seperti google, google crome dan firefox adakah ini dilakukan agar seramai mungkin rakyat malaysia dapat dikaburkan dari mendapat maklumat alternatif yang telus.

Tanpa Nama berkata...

bro, lu punya blog kene banned ka bro? haaaa.

Tanpa Nama berkata...

nak pencen mintak kat British la

Tanpa Nama berkata...

dah tahu siapa pengkianat sebenar?...

misnona berkata...

Kah!Kah! Kah! Aku pun nak tumpang ketawa, tapi inilah kesan daripada Mat Sabu. Kalau dia tak sebut, orang tak tahu apa soal Bukit Kepong tu, dia fikir Kepong tu dekat KL. Seronok juga orang bertelagah fasal sejarah. Ingatlah sejarah bukan matematik.

Tanpa Nama berkata...

Cuba tanya bagi pihak veteran yang pernah berkhidmat di Congo pada tahun 60'an dulu, elaun dah dapat? Bagaimana pula pemandu tentera yang di guna dalam Commonwealth Games'98 dah dapat elaun khas? Masuk angin keluar asap...setengah dah mati pun...

Tanpa Nama berkata...

Rais nawab Mintak maaflah nek syarifah...suami nek dulu keje mato- mato kek umah pasong tu kojo ngan British haaa..poei arr mintak kek sinun .Kami umporno nak promosi jer kek rakyat neh. Kakakakakakakak

pendingin hawa berkata...

Rais jawab. Laaaa nek pah... suami nek pah dulu mato2 jaga umah pasong kojo ngan British nun.. Poeila claimn kat British nun... Kami sini tolong promot jer... Takde kisah haa

pendingin hawa berkata...

Laaa kam dah ckp nenek pah gi claimn pencen tu kt British.Suami nenek dulu kojo mato2 jaga rumah pasong di bwh kerajaan British...Kami umno ni ambik Nama jer... Jawab rais yatim dgn selambanya

Tanpa Nama berkata...

bagi wang ehsan je.. dulu-dulu takda pencen :D

Tanpa Nama berkata...

kaya makcik ni kalo umporno bayar semua sekali backdated.

sesapa yg ada isu claim je skg ni, biar mampos umporno kena bayar, pastu duit negara tak cukup, rakyat lain pulak naik angin, last-last umporno terkubur.

Tanpa Nama berkata...

Rais Yatim dah lupa Kampung Kemin, Jelebu. Rais dah lupa kedai no 18 Kuala Klawang. Rais dah tak mandi kat Jeram Toi. Rais besarkan jalan nak pergi/balik Jelebu sebab senang lori-lori nak bawah keluar kayu balak.