Nurul Izzah Aidilfitri

selangorku 1

.

Jumaat, 25 November 2011

BERITA TERKINI DARI TUKAR TIUB




DARI LAMAN YAHOO MALAYSIA














HISHAMUDDIN RAIS MENULIS DI YAHOO

bermula dari hari ini hishamuddin rais
akan menulis di laman yahoo malaysia
untuk mengetahui apa yang akan muncul
ikutilah laman yahoo:


http://my.news.yahoo.com/blogs/yahoo-malaysia-newsroom/pecah-berderai-frus-menonggeng-110237167.html;_ylt=AhBsO1Kn6SzyGDpBclE5mFJBV8d_;_ylu=X3oDMTNsOW4ydjhhBG1pdAMEcGtnA2Q2ZjM0ODgxLWViNmQtM2E5Yy05MTYwLTdiODhhN2M3ZTdjZgRwb3MDMQRzZWMDbG5fWWFob29OZXdzcm9vbV9nYWwEdmVyAzEyYjU5ODQwLTE2OTMtMTFlMS1iZjJmLTVlZjZhZDJkZTliNA--;_ylv=3

sila cari disini:

www.yahoo.com.my


13 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

tahniah...masyuk ke??
-coma-

Tanpa Nama berkata...

tahniah bro...
Inilah yg orang muda mahukan..
teruskan suara anda...

DX berkata...

cool
yahoo news dan tukar tiub ialah bahan bacaan harian aku.

Febhi berkata...

lepas ni gua syak ada la kaki ampu gerombolan kacau yahoo malaysia... kehkehkeh... kulup konek dah tumbuh semula!

mek berkata...

congrats tt
tapi ramai betul geng2 pencacai gerombolan komen kat situ. melepaskan perasaan. maklum la, nak komen kat tukar tiub tak berani.

kah kah kah

C++ berkata...

Bhai TT..

Tahniah gua ucapkan kat lu.... dan artikel lu tue memang sangat berkenaan la... hahaha

Tanpa Nama berkata...

you are the real cool dude.

Tanpa Nama berkata...

cool bro! kau la tinggal harapan Malaysia sekarang

Lang berkata...

tt... buat link kat blog nih terus ke penulisan yg diterbitkan...

Tanpa Nama berkata...

TT, dunia perjuangan ko makin luas, ko jgn berubah jd pembodek plak lpas ni. Ttp diatas jln dan destinasi yg sama aku hrpkn. Jgn pakai baju batik plak lpas ni huahahah.... Pakai je topi mancing ko tu. Lg cool drpd najib huahaha.... Slamat bro

Batu Tepi Jalan berkata...

http://batutepijalan.blogspot.com/2011/11/jom-ke-jalan-panduan-lengkap-untuk.html

Tanpa Nama berkata...

tapi lu tulis situ mungkin kena kontrol sikit, kurang syok laa...

truckster berkata...

Cool...terima kaseh Ronald Reagan krn mengurniakan kami kenikmatan internet! Dan satu bulu ari-ari buat tukartiub